Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 440
  • 740
  •   2
Отговори
# 45
  • Burgas, Bulgaria
Дъгичке Hug, ти знаеш, че аз съм от тези, дето така и не можаха да харесат Дюндю. Беше ми като с маска и така се оказа. Той си е меко казано и леко тъпичък. Казваш, че трябваше да си даде сметка, ама как да си я даде, кат' умствено си е закостенял. И възпитанието му е такова, и образованието видимо е в недостиг. В тяхното общество смятат, че като вземеш после булката насила и така измиваш срама от челото си. Та затова се ядосвам, че Зейнеп не видя и не прецени всичко това. А не е като да не я предупреждаваха  всички за Дюндю. Ама пусти отмъщения... Сега и тя малко ще си поизпати, но и аз съм сигурна, че няма да прекалят СЦ.
Хайди бакалъм!  Innocent

# 46
И  аз Благодаря за превод екипа !
Момичета, толкова време даваха само Зейнеб и Дюндар , това не нормално и характерно за сериала, през това време обичайно щяха да дадат поне още три сцени с другите герои !?!
Направи ми впечатление , че Мустафа каза на Асуман , че ще бъде близо до тях , да не би да се е нанесъл при Емир ? Асуман даде достатъчно подсказки какво ще се случи , но кой да я чуе .
Алихан ще звънне отново на Зейнеб и тя като не му вдигне , ще звъне на Йълдъз или на Емир , бе това е Зейнеб всички трябва да се задействат , дори и Ендер го каза , че всички я боготворят тая Зейнеб .

# 47

Проблема при него е не че се счита за измамен, а че булката избяга от самата сватба, без да му каже. Както отиде при него и поиска да играят тази игра, така трябваше да отиде и да му признае преди да избяга. И Дю, когато се срещнаха после ѝ го каза: "Преди да избягаш, можеше да ми кажеш за това."

Мамси,така би било редно.Между Зейнеп и Дю  имаше   отначало честност в отношенията,но   обрата
при Зейнеп  се получи  след  чутото от Емир.Дотогава се чувстваше   може би обичана  но предадена и излъгана,
и затова повтаряше  непрекъснато  ,че иска д а бъде  ценена.И както ти писа ,целувката н а   Алихан  събуди
нашето момиче.В  този  момент  да каже  на Дю   -невъзможно е.Няма време  ,а и  Дю  заедно с родата  щяха
да я спрат.
             Дю   нечестничко   започна и той-наясно е ,че Зейнеп   не го обича а  форсира  нещата,докато са още
горещи.Зейнеп ги кани на кафе,те отиват да я искат.
               Изобщо  СЦ  не ни пощадиха.   Не вярвам   да се стигне до крайност,особено след новината  че  ще
ходят в Кан/тя пък серията е заснета вече,каквото станало  е станало/,но тази  серия  не мога да гледам-само
до червената рокля .

# 48
Гледам си аз епизода на български и освободена от напрежението какво ще се случи по-нататък се наслаждавам на дребните детайли.

Голям кеф ми правят словесните престрелки между Кая и Ендер.
Спокойствието на Кая и острия му език и притеснението на Ендер.
Винаги я оставя без думи. Нещо, което досега никой не е успявал.

Много ме изкефи например комплимента, който направи Орхан, приятеля на Кая на Ендер като се срещнаха в ресторанта. Не й каза, че е красива или че изглежда добре, а че времето се било отнесло добре с нея… Това ми прозвуча като:“Изглеждаш добре за възрастта си.“ Laughing

А колко я беше яд Ендера, че приятелките й буквално изпоприпадаха по Кая и непрекъснато повтаряха колко красив бил и искаха да се запознаят с него.

Йълдъз също ми е много забавна. Как се изсипа в кабинета на бизнесменката Ендер, за й каже, че е наминала да провери как работят служителите им. Онази веднага я захапа за избягалата булка, но Русокоска не й остана длъжна. Бодна я за Кая, който явно не я харесвал.
После и него разпита и Халит, преди това и Ерим и и надуши интригата.
Скоро ще нареди пъзела, страшна е. Ако се срещне и с Тюлин, лесно ще й се получи.
Ненапразно спомена на тръгване от къщи пред Халит, че ще иде да я види.

Друг момент с Ендер и Кая.
Ендер му каза нещо от рода, че е изненадана, че се срещал със старите си приятели. Вероятно имаше предвид Тюлин. А той отвърна, че това според него е най-нормалното нещо на света. Не е нормално, ако на човек не му е останал нито един приятел. Ендера го прие лично и попита защо смята, че не не са й останали приятели, а Кая каза, че не говори за нея, а по принцип.  Laughing

После следва момента с въпроса дали Кая си има приятелка, уж защото приятелката й се интересувала. А отговорът на Кая беше един път: „Ендер, не мисля, че бих се срещнал с която и да е от твоите приятелки. Нека не се надява.“ А черната пола на Ендера с двете цепки отпред до чатала беше точно като за дама от турски офис… Rolling Eyes

Сигурно не е случайна и срещата на Ендер и Мустафа в коридора на фирмата.
Тя доста го позагледа и засега не можа да разбере кой е, но и това ще стане и сигурно тая кобра ще се намеси в конфликта около него.

Асуман пък на вечерята с Алихан и Зейно у тях каза нещо много забавно, но и много вярно.
„Надявам се, че повече няма да се разделяте и сърдите за глупави неща, нали така? Защото не умеете да се разделяте като нормални хора и наранявате всички около себе си.“
И двамата казаха, че са си обещали същото и вече са поумнели. Предстои да видим дали са им уврели главите.

# 49
  • Варна
На мен от вечерята при Зейнеп ми беше много смешен Алихан как я пита - искаш пак да ти предложа с балони и такива работи : )))))
И Зейнеп - пак , ааа неее.
 А после ми стана мъчно ,че майка й каза ,че тя не разбирала от такива неща. Всъщност Зейнеп обича такива малки  жестове , може да не я интересуват скъпи подаръци, но не значи, че не обича изобщо подаръци.
Според мен Алихан трябва пак да й предложи брак.

Или по-добре като я спаси от Дюндар, направо да я води да подписват ,че вече лошо ми става от несбъднатите им планове да са заедно. Joy

Някъде при рускините четох, че понеже всички около нея са с провалени бракове, или не са щастливи и за това Зейнеп не искала да се жени. Страх я било да не се провали брака й и ,че може да е нещастна. Но наистина тя много се дърпа.

# 50
Ще и предложи и балончета ще има  ....ще ми се Simple Smile

# 51
Много се дърпа от брака , чма склони за бърз брак с онзи миндил , даже Йълдъз и каза да за дълъг годеж , защото и беше ясна картинката ( е , не пропусна да ,,бодне в сърцето ''Алихандро , когато Дюндю надена огромния пръстен на Зейнеп
А , добра вечер на всички , дружки !
Дано се сбъднат очакванията за по-бърза и положителна развръзка , че ''шалварести '' простотии не ни приличат тук !
Прекрасен морски колаж , Боби , този от сбогуването -също , въобще майстор си ти  !

Според мен Алихан веднага разбра по гласа и ,че има проблем , помните ли как разбра ,че има проблем след чая с аблата , за това да си платим за разкритието около снимките от летището сега ще ни изправят на нокти мушмуроците ! Не знам на кои други сериали са СЦ нашите кукли освен Фериха и Розите , ама Баръш Хубавеца учавства навсякъде .Мне мога да отрека ,че той много ми харсва , голям чаровник и го знае . Еднерица колкото о да се прави ,че мрази Кая е на крачка да започне да го ревнува ( всъщност вече започна , ама още не си признава ) .По закона на сериала искам и Кая да хареса Зейнеп ( даже и като колежка ) .Не съм сигурна кой ще побеснее повече Алихан или Ендерица ?

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 23:04 от Phillipine

# 52
  • Burgas, Bulgaria
По принцип не обсъждам облеклата по сериалите, защото знам, че актьорите нямат думата. Всичко е реклама. Ноооо, тук вече наистина останах без думи: Grinning Flushed Леко ми замяза кат публичен дом... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 53
Мами , аз си мислех ,че още на сватбата по всяко време ръкава и ще падне . Струваше ми се ,че е чисто гола отдолу , без бельо . Да не говорим колко пъти съм си мислела ,че на Севда задника ще лъсне всеки момент !

# 54
  • Варна
JoyJoyJoy съгласна съм с Мамси. Фили още от предната серия го коментира това облекло.
Умопомрачителна е : )))) хубаво си има голям бюст, но не е да се вихри без сутиен. Бая си е с месенце Еда : ))))) и й трябват по-стегнати тоалети. Ама явно гледат да оплакнат окото на мъжката част. JoyJoyJoy

# 55
  • Burgas, Bulgaria
Фили, Боби, Hug не знам коя е фирмата, чиито дрехи рекламират, ама това си е направо анти-реклама. Joy Аз имах чувството пък, че цялата рокля ще ѝ се смъкне.

Ох, ама на Еда хич не ѝ пука и се справя великолепно с образа. Досега съм се смяла с нея и Халит. Joy

# 56
  • Варна
С Лила беше много смешно, като обсъждаха на вечеря Аргунови избягалата булка : )))))

# 57
Вижте какво намерих ,не ме бийте , ама  на повечето снимки не ми харесва Онурчик , само очите са му неземни

# 58
Ново попълнение... Wink

Онур Махир се присъединява към каста на  популярния сериала ''Забранената ябълка'' в ролята на Кузей!

Фили Hug Wink...а песента е харесвам отдавана...пускат я в сериалите...

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 00:00 от Zlatina3

# 59
Ух, Злати , нов красавец , предполагам,че Дудука е аут от сериала , стига му толкова
Този ще да е за Лила , Алихан пак ще беснее . Той си е много ревнив за всичките си жени в живота . Много обичам сцените в ресторанта когато ги излови с Емир и после разправиите му с Лила и Зейнеп

Общи условия

Активация на акаунт