Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 441
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Burgas, Bulgaria
Вижте какво намерих ,не ме бийте , ама  на повечето снимки не ми харесва Онурчик , само очите са му неземни

Няма да те бием Фили, щото и язе съм на същото мнение. Hands Plus1
Напомня ми на Бурак Й. , сега е къде къде по-, по-, най, отколкото на млади години. Heart Eyes

Злати, Hug мерси за инфото, джанъм! Тойзи ся какъв ще го играе пък? А Гюней нереде? Stuck Out Tongue Winking Eye
Значи ще кажем "Ба бай!" на Дюндю. Hands Clap

# 61
  • Варна
Фили , за какво да те бием - той не е много за харесване по това време : )))) За това преди писах, че с времето се очовечва : )))) Преди е още грозно пате, сега вече почва да се превръща в лебед Wink

Злати  това го мернах за този, но не разбрах какво общо има с нас. Май ще бъде новата любов на Лила ; )

# 62
Нашия си развлича колегите от Филинта

Не се чудете ,че съм на линия , днес станах в 11 , после спах от 17 до 20:30 , сега ще бродирам Flushed , а утре как ще стана в 6:30 , не знам Satisfied

# 63
  • Варна
: )))) И аз нещо такова направих Фили и  трябва да ставам в 6,30 и да пътувам

# 64
Добро утро,ябълки! Wink Hug Hug

Днес е нашия ден за кино! Party Party Party Очаква ни интересен епизод!Дано по-бързо спасят Зейно,че да се радваме повече на ЗейАл!Да видим какви ще ги свърши и Мустафа!Ще се появи ли ей така пред Зейно! Peace

Сега са писали,че новият герой на Онур Махир ще се казва Гюней....а не Кузей-Миме Hug,нали питаше снощи и са го сменили! Laughing Не успях да намеря точно инфо на турски! Peace
Скрит текст:
🆕🆕🆕
К касту сериала присоединился актёр Онур Махир. Он сыграет персонажа поимени Гюней. Предположительно этот персонаж для Лилы. Надолго ли к нам этот актёр неизвестно

Желая ви приятен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 65
Здравейте дружки в нашия ден за кино Flowers Hibiscus Heart
Злати Hug мерси за кафенцето Grinning
Бобиии Hug ние стеб като бродирахме нощес сега сме като зомбирани Flushed  , ама лошо разпределение на свободното време , какво да се прави Laughing
Явно и подругите предполагат ,че новия персонаж ще е за Лила- за Халит не знам ,ама Алихан трудно ще го преглътне Smile
Направо ми се е свило сърцето за довечера , искам тази гнусно-грозна история да свърши , даже гадостите Мустафа ще понеса Angry

# 66
Joy:Злати,
           Добро утро и от мен, благодаря ти за позитивните послания и за кафенцето:joy:
 Фили, Видях го младежа, ами как да ти хареса, той и на мен не хареса, там на снимките е още с жълто около устата, а тук е вече възмъжал и пораснал, то даже няма прилика. Тук в сериала е харизматичен, възмъжал  , красив и много чар има този мъж. Очите, ах очите нали се казва, че очите са огледалото на душата, много красиви и предизвикателни очи.
         Днес сме на кино, какво ли ни чака от Мушмороците, направо изтръпвам.:Imp:
          Този новия, който се присъединява има вид малко на разбойник, не знам така ми се струва.
           На всички ви желая, денят ви да  мине неусетно и хубаво, защото довечера сме на кино.Smile

# 67
Фили HugТанита Hug

Промо-снимките....от продуцентската компания..нищо ново,няма снимка със Зейнеп....да видим по-късно ще пуснат ли от агенството й....

=====================

Да допълня седмичния рейтинг,че късно включиха сериалите от снощи....

1.      Diriliş Ertuğrul   % 15,31   12,55 Milyon
2.      Bir Zamanlar Çukurova   % 15,23   12,49 Milyon
3.      Hercai   % 13,90   11,40 Milyon
4.      Kadın   % 9,91   8,13 Milyon
5.      Söz   % 9,25   7,59 Milyon
6.      Çukur   % 9,08   7,45 Milyon
7.      Sen Anlat Karadeniz   % 8,43   6,91 Milyon
8.      Arka Sokaklar   % 8,15   6,68 Milyon
9.      Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   % 7,93   6,50 Milyon
10.      Savaşçı   % 7,92   6,49 Milyon
11.      Yasak Elma   % 5,91   4,85 Milyon
12.      Bizim Hikaye   % 5,75   4,72 Milyon
13.      Kardeş Çocukları   % 5,68   4,66 Milyon
14.      Bir Aile Hikayesi   % 5,10   4,18 Milyon
15.      Payitaht Abdülhamid   % 4,68   3,84 Milyon
Скрит текст:
16.      Kalk Gidelim   % 4,31   3,53 Milyon
17.      İkizler Memo - Can   % 4,23   3,47 Milyon
18.      Kuzgun   % 4,20   3,44 Milyon
19.      Elimi Bırakma   % 3,72   3,05 Milyon
20.      Gülperi   % 3,67   3,01 Milyon
21.      Kızım   % 3,66   3,00 Milyon
22.      Çarpışma   % 3,53   2,89 Milyon
23.      İstanbullu Gelin   % 3,26   2,67 Milyon
24.      Vuslat   % 3,09   2,53 Milyon
25.      Tek Yürek   % 3,07   2,52 Milyon
26.      Zalim İstanbul   % 3,01   2,47 Milyon
27.      Zengin ve Yoksul   % 2,79   2,29 Milyon
28.      Beni Bırakma   % 2,58   2,11 Milyon
29.      İkimizin Yerine   % 2,23   1,83 Milyon
30.      Çocuklar Duymasın   % 2,21   1,81 Milyon
31.      Nöbet   % 2,17   1,78 Milyon
32.      Tozkoparan   % 1,57   1,29 Milyon
33.      Yaralı Kuşlar   % 1,07   0,88 Milyon
34.      Sev Yeter   % 1,01   0,82 Milyon
35.      Işığın Prensesi   % 0,87   0,71 Milyon
36.      Ah Kalbim   % 0,82   0,67 Milyon

=====================

От Онур.... Wink

от канала....
Подпис:Въпросите на Кая за миналото карат Ендер да губи ума си...

==========================

Къде сте? Пуснете пост,че вече за кой път редактирам!Ще започна да сгъвам поста че ще стане много дълъг! Wink

Йълдъз ще се задейства....
от канала...
Подпис:Йълдъз се опитва да научи новини за Зейнеп и майка си!
''Зейнеп е няма,мама е няма''

от продуцентите
Подпис:Ендер заплашва Кая!

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 15:34 от Zlatina3

# 68
  • Варна
Злати, аз съм в движение още и почти без батерия. Благодаря за инфото Hug

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 17:07 от BVAR

# 69
Боби Hug,благодаря за поста! HugЗа теб предположих, че ще отсъстваш, след като писа че ще пътуваш сутринта! Wink Но и другите явно са заети! Peace

Страховете на Йълдъз за истинското лице на баща й нарастват с всеки изминал ден!

# 70
  • Burgas, Bulgaria
Оп, явявам се по ваша заповед! 🤗

И аз съм на път, но сега съм спряла на един паркинг за десетина минути и виждам Злати 🤗, че е отправила молба.

Ха ха, големи мушмуроци са тия от екипа, нищо не пускат за Зейно и Въртоглавия, да поддържат интереса. 😎
Пък на Ендер и гънките на роклята вече и научихме. Колкото повече ми я навират в очите, толкова по-безинтересна ми става

Хайде, от телефона толкоз! До довечера, мацки! 🤗

# 71
И аз съм тук , за довечера съм със свито сърце .Искам от Дуня и брака с него да се отървем Scream пък Мустафа после ще го мислим .Искам ЗейАл заедно Neutral Face

# 72
И аз съм тук вече  в очакване на вечерта,но ще ви  следя коментарите   за да разбера какво са ни подготвили  СЦ.
Ако е от гадостите  ,  ще ми трябва време   за да реша дали да гледам.Нямам обяснение за това.Дали защото си ги обикнах  ЗейАл?

Не мога да си разбера  напр.   как ,,Имало едно време в Чукурова" е втори по рейтинг.Сивокафяв филм,има любов,лъжи драми -обаче скука.При  това все  пак почнах  от 1 ви епизод  и едва до 6-7 стигнах,а той с 3 пъти
повече зрители.
Дано  тази вечер  да има повод за радост ,и стига  са измъчвали  ЗейАл. и нас.Ако е турска версия   на ,,50 и т.н""
 се чувствам излъгана,защото там от началото  ти показват  какво те очаква,ако те интересува пътечката  до
края  и опаковката-гледай или не,ти избираш. А  тук  имам  усещането  че са ме поканили  някъде  с чаша  шампанско  ,а ме  изпращат  /гонят/  с  шльокавица.Но съм ядосана само на СЦ. На продуцента  не -ролята е била
за Синеочко без кастинг,а за Зейнеп-са имали намерение да търсят  и от чужбина.В последния момент  са  забелязали  Севда , а и мениджъра  на Онур след пробните  снимки  държал  тя да е твърдо.Имам  нещо  на
ум  защо  е държал,но  браво  за  това. Като  ЗейАл са невероятни  ,толкова добри  че  след като  ги погледаш   не
можеш да не ги  запомниш.

Фили,бой няма да има, още повече  че цари единомислие  за Онур.
  Ранните му снимки,сериали,  са ми кошмарни.Вече е по -различен. Има индивидуалност ,по-различна от тази
  на  повечето турски артисти от върха. Трябват му само роли  подходящи за него.Той е роден разбивач  на 
 женски сърца без  да го търси. 

# 73
  • Варна
Вече съм на линия : )
Радост и аз не мога да се начудя за този сериал, а и за други .... ама ище бу - драгия зрител комшу.

# 74
Миме HugФили HugРадост HugБоби Hug,благодаря че наминахте! bouquet

За сега още не са пуснали промо-снимки от агенството на Севда!Пълно мълчание! Peace

от Еда ...

===================

ето и хаштага-#bizibizyapan

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 18:22 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт