Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Злати, Боби, Фили, Миме, Радостче

Аз току що влязох и вече ми трепери душата за довечера, тия какви са садисти докога ще ни мъчат? Вече не им вярвам на тия Мушмороци, не знам какво да мисля, защото досега във всеки един момент на радост, следва удар с тояга през кокалчетата. Даже не смея да се зарадвам заради тях.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

# 76
Здравейте дружки,

Ето и аз вече съм на линия.
Аман бе, неделя, понеделник на всички много натоварен, но за нашата вечер сме на линия.

Злати, Мими, Боби, Радост, Фили , благодаря за споделеното.

Много хубава Еда.

Цитат
Не мога да си разбера  напр.   как ,,Имало едно време в Чукурова" е втори по рейтинг.Сивокафяв филм,има любов,лъжи драми -обаче скука.При  това все  пак почнах  от 1 ви епизод  и едва до 6-7 стигнах,а той с 3 пъти
повече зрители.
Радост и аз се питам същото. Дори при обсъжданите филми, двойки и герой, нашите изобщо ги няма в нито една класация каквито ги правят там седмично, месечно.
Въпреки това ние си ги харесваме като ЗЕЙАЛ и си ги искаме с повече екранно време.
Стига ни навират историята на Ендер.

До по късно. Пишете дали пак няма да започне по рано, както миналия път.

# 77
Редактирах предния пост,но видях че са изскочили нови! Wink

Танита Hug Кате Hug

Да пусна отново хаштага....#bizibizyapan...

# 78
Кате,много  ми хареса  снимката от  твоя  пост и затова си позволих  да я публикувам отново.

Интересен  тип е . Освен от   сините му очи  ,силно впечатление ми правят  и  ръцете му.
Обича прегръдките и му личи,а неговите  прегръдки  ,хващането  на ръка  излъчва  и  сила и закрила.

А  как целува ръка -!!!

# 79
  • Варна
[/b]

# 80
Много фенки на сегашния Онур сме се събрали , на по-младия не Grinning .Ама е мъж като виното - все по-хубав става с годините. И наистина има хубави ръце Smirk
Браво на мениджъра му ,че е избрал Севда .В реала не биха били заедно , и за 100 години сигурно биха се разминали , но тук са много химична и хубава двойка .Докарват до умилиение аудитория от 15- до 70 години Smiley Сигурно се дължи на таланта и харизмата и на двамата , а и на феромоните , предполагам
Моля преведете хаштага ! Flowers Hibiscus

# 81
Здравейте, Ябълки в нашия ден!

Ей ме на и мен вече на линия за новата серия.

Злати  Hug Фили  Hug Танче  Hug  Боби  HugРадост  Hug Мамсити  Hug Кате  Hug

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през нощта и през деня.
Хубавото е, че нашата тема е на денонощен режим…  Laughing
Винаги има какво да се прочете.

Хаштага какво означава? newsm78
Рускините го превеждат така: #ТоЧтоМыЕсть#

Изправиха ни на нокти миналия понеделник сценаристите и ни държаха в тази поза цяла седмица. Логично е сега да разрешат ситуацията с нашите мушмороци от раз и да минем нататък.
Пет минути му давам на Дюдю да се изяви, не повече и мисля после да го изпратим по живо по здраво, щото в края на миналия епизод си изяде времето и да заповяда новия герой да видим и той какви ще ги къдри и с кого. Който е съгласен да вдигне ръка… Joy

Рускините пишат, че в турските форуми феновете на сериала призовават да махнат веднага Дюндар от сериала, защото са много разочаровани от завоя в образа му и не искат повече да им се появява пред очите. Пишели всякакви гадости по негов адрес. Пишат също, че никой не осъждал Зейнеп за случилото се. За разлика от руските фенки, и това отбелязват. Те понякога се правят на големи моралистки, знаем.

# 82
"' ТОВА , КОЕТО СМЕ '' - така си го превеждам от рускините .Дано СЦ си послушат главната аудитория ! Аз преди писах ,че нарочно го направиха , за да изчистят образа на Зейно , ако някой я обвинява ,че е подлъгала момчето - традиционалист .Но стана гадничко , особено за европейския зрител . Но ,,бана не '' за Дудука , да върви по дяволите заедно с Курбан , направо двамата да се вземат !

# 83
Радост, тук се споделят неща за обща консумация и не бива се стесняваш от нищо.
Харесвай и копирай на воля.
Права е Фили, че сме се събрали все фенки и на Онур и на Севда. Тандема е страхотен.
Младият Онур и на мен не ми харесва, а пък без брада въобще.

Дано тази вечер приключим с анадолския Дудук и повече да не го срещаме в сериала заедно с Курбан.

# 84
# 85

Рускините пишат, че в турските форуми феновете на сериала призовават да махнат веднага Дюндар от сериала, защото са много разочаровани от завоя в образа му и не искат повече да им се появява пред очите. Пишели всякакви гадости по негов адрес. Пишат също, че никой не осъждал Зейнеп за случилото се. За разлика от руските фенки, и това отбелязват. Те понякога се правят на големи моралистки, знаем.

Изненадата е пълна--и  турските  фенове не го харесват  , а сред рускините  имаше   оправдаващи го.
          Дано  да  го изхвърлят  далече,веднага.

# 86
  • Варна
Момичета wavey чудесни коментари сте пуснали!
Днес ни е юбилеен епизод - 40! Champagne

Хайде да приключва бързо драмата с Дюндар и да виждаме нашите щастливи!

# 87
Момичета, верно тоя анадолски Дудук да се маха, мисля си дали не заслужава, това което му се случи. Макар , че съм субективна мисля, че го заслужава. Да се маха тоя, добре, че комшуто е реагирало така, дано послушат поне тях. Въобще няма да ми бъде мъчно за него. Бил обиден, ами да се обижда, ама както я е подкарал и така не става.

# 88
  • Варна
Този път много постно ни оставиха - никакви снимки на Зейнеп, една на Алихан, 2 реда озет, 1 фраг ...

# 89
Здравейте мили момичета!
И аз съм тук, и и се глася да гледам епизода ,но на 50% съм сигурна........?
Благодаря на Ейдин, за хубавата къщичка, за всичко споделено, благодаря на Злати за лонковете, за гледане онлайн.Поздравявам Боби за хубавите колажи.
Младият Онур не е толкова хубав, както сега, защото е бил доста слаб в лицето.
Гледах интервюто и много ми хареса като поведение, тембър на гласа, и толкова естествен.Хареса ми също как говори с уважение за колегите си.Хареса ми, че обича животните имал котка и куче.Обаче е голям чешит, казвам го в добрият смисъл на думата.
Приятно гледане и дано тази вечер да не ни попарят толкова жестоко, както миналият понеделник?!

Поздравче от мен, който се отнася за Онур, че е чапкън(калбими чалдъ, очапкън сеьозляр, о чапкън гьозлер..............) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт