Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Боби Hug newsm10

Мимее Hug,iyi günler! Wink  Hug

Няма как Елиф да е близо до Алихан след като вече е със Зейно!За това ще опита да се сприятели с нея! Peace Ще имаме Троянски кон-Миме Hug newsm10

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 16:00 от Zlatina3

# 361
Flowers HibiscusFlowers AppleМомиченца, Flowers Hibiscus:

Аз мисля, че ще има апетити към Алихан, към такъв мъж винаги има, Елиф пред него ще се прави на добричка,  а зад гърба му ще трови Зейнеп. Аз я нарекох самоходна точилка.

# 362
от официалната страница....

# 363
  • Варна
Знае ли се нещо за Хакан - този човек изчезна, май 2 серии го няма?

Добре ,че Зейнеп не си мълчи и каза за съмненията си спрямо Елиф. От друга страна не ми се иска да я правят мнителнаи да търси постоянно под вола теле или ,че някой иска да й вземе Алихан.

Елиф ми напомня на Лал, но и на онази предишната Дефне, но не е толкова колоритна като нея : ))) ;

Странно беше застиването й в ресторанта като ги видя двамата - Зейнеп и Алихан, после с тази реплика след като прати бижютата. В ресторанта си поръча същото като Зейнеп - не случайно. Но все пак не е достатъчно, за да е с лоши намерения. Но пък не ми се иска Зейнеп да излиза , че е параноичка. Тя винаги е добронамерена към всеки и сега не искам да я променят. Не я показват така в добра светлина.

За Алихан - преди с Елиф може да не са им били такива отношенията и тя да не го е харесвала повече от приятел, но с времето и като си имал неуспешни връзки, нещата се променят. Той се е променил и то към по-добро покрай Зейнеп и сега може да й е по-интересен на Елиф, така че той да не лежи на това ухо - 18 години се знаем, ако е искала нещо е щала да каже. Трябва да внимава и той Sunglasses

# 364
Цитат
[quote author=BVAR link=topic=1106552.msg38535595#msg38535595 date=1554994728

За Алихан - преди с Елиф може да не са им били такива отношенията и тя да не го е харесвала повече от приятел, но с времето и като си имал неуспешни връзки, нещата се променят. Той се е променил и то към по-добро покрай Зейнеп и сега може да й е по-интересен на Елиф, така че той да не лежи на това ухо - 18 години се знаем, ако е искала нещо е щала да каже. Трябва да внимава и той Sunglasses

[/quote]           

Луди глави са били и двамата,Елиф и Алихан,само за щуротии си спомняха.А и Елиф е имала вероятно   желанието
да остане в САЩ,друго си е женена за американец,вероятно е подценявала Алихан.И сега  след  толкова години
вижда  един красавец,променен  ,улегнал ,богат и отговарящ на всички критерии за  брак  за който да й завиждат.
И  да го отмъкнат под носа й. Много разочарована беше като ги видя заедно.Никакви добри намерения  не виждам.
Само подмолни действия,тиха  но по опасна  и от Ендер.
 А  дръгливата кобила на ген.Гурко е най-доброто  засега определение,докато не  сме ядосани,останалите са твърде  щадящи за нея.

# 365
Добра вечер дружкки Hug
О, хич даже не е добронамерена към Зейнеп , актрисата е начинаеща и не го изигра кой знае колко добре , но на лицето и можах да прочета разочарование , че Алихан не е сам , а точно с момичето , за което и разказваше .Когато се видяха със Зейнеп за първи път ми се стори ,че е от отбор ЗейАл , но сега вече ми напомня на Дефне към Халит . ( да ви кажа тя много ми харесваше , наистина думата за нея е колоритна Grinning )
Както писах вариантите за Елиф са два - или цял живот е била влюбена в Алихан , но познавайки го не му е признала , за да не го загуби .Или приятелството им сега след завръщането и срещата с доста променения Алихан се е превърнало в друго чувство - любов Heart .Но сега ми хрумна и трето -  след поста на Радост - може да не е влюбена в нашия красавец , а по-скоро да иска да е с него заради пари, престиж и положение . Ще видим как ще я изтипосат мушмороците Satisfied А ако я направят приятелка и на Ендер ...Scream
Не мисля ,че ще направят Алихан лигав , по-скоро е много размекнат Stuck Out Tongue , НО само със Зейнушка .И пак казвам , човекът не вярва за Елиф на Зейно , трудно му е , все пак това е стара дружка , с която са прекарвали времето си години наред .

# 366
  • Варна
Мис Дива (горска) ягодка и мистър Перфектност : )))))

Ще я видим тази Елиф , какво ще излезе от там.

Тези дали са решили тази седмица да сме без фраг?

# 367
Привет! Flowers Apple
За пореден път ще цитирам Фили
Цитат
Но сега ми хрумна и трето -  след поста на Радост - може да не е влюбена в нашия красавец , а по-скоро да иска да е с него заради пари, престиж и положение . Ще видим как ще я изтипосат мушмороците Satisfied А ако я направят приятелка и на Ендер ...Scream
Чудесно предположение! На там вървят нещата!
Наистина ще ни оставят още дълго в неведение и накрая ще пуснат всичко на куп!

# 368
     Фили,не вярвам Елиф  да е била силно влюбена в Алихан,харесавала го е със сигурност.Но си спомних
     думите на Лал от разговора  й с Алихан,Хакан и приятелката му,че трябва да си избират,,партньори" ,които
    да им подхождат.Алихан тогава й отговори,че когато човек обича някого не гледа откъде е  и около  себе
    си вижда  само нещастни  ,,партньорски"двойки.Още при срещата  на Елиф с Дю и Зейнеп се  усети нещо,
    знаеща  че Алихан е нещастен и Зейнеп не обича Дю, Елиф  побърза да каже ,че Зейнеп е щастливка   ,
     поздрави  я.Ако обичаше истински Алихан  не би трябвало да постъпи така.Аз си мисля ,че тя още
    тогава е взела решение  за Алихан  ,сватбата предстои и Алихан е свободен.
           Изненадата на лицето й като ги видя заедно не беше  радостна , а по скоро   учудване и яд.

Боби  ,прекрасен колаж!!!

# 369
  • Варна
Писали на едно място ,че това са снимки от 41 серия Thinking

Радостче Hands Plus1

На Онур пианото : ) и едното кеди (котка на турски) и Мишка разбира се JoyJoyJoy (мечето)

Шевал по време на заснемане на сериала.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 21:39 от BVAR

# 370
Като няма фрагман пуснали са част от новите снимки-Боби Hug

от сайта на Фокс....

Yasak Elma 41. Bölüm Galerisi

и Еда....

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 21:47 от Zlatina3

# 371
Момичета,:hibiscus:

Който и вариант да е за Елиф, все не е добре, но ще видим, какво ще измислят СЦ по тази сюжетна линия. Казвам си само едно да не се случва и това е Зейнеп да не се расърди и да не се заинати, че пак ще стане страшно.
      Вече ми се иска тия хора да се успокоят и да ги видим щастливи, ама кога ли ще стане?Те го заслужават отдавна.Smiley
      Радостче, Точно така е както казваш и аз така го усетих с Елиф, ще си имаме поредните ядове.Flowers Hibiscus

# 372
нови снимки от сета...с Еда...

и с Шевал....

# 373
  • Варна
Злати HugHands Plus1

Много им се откъснало от сърцето Joy

4 броя с двамата готини Wink Алихан с тениска и сако - нова мода .

# 374
На снимките  от новата  серия отново тъмен ,загрижен  Алихан.Какво ли  са  подготвили СЦ
за да изтрият усмивката от лицето му,а ние да сме отново на тръни?
  Но заглавието на сериала  определено  ме безпокои-коя е забранената ябълка?
  Ако е любовта---две ябълки вече паднаха-)))Ирем-Хакан и  Йълдъз-Кемал.                                                                       

Остават  ЗейАл и Ендер-Кая. Ще оцелеят ли? В края  на  историята,м/у другото   Йълдъз 
  започна да ни я разказва, дали няма да оцелеят само  Йълдъз и Халит  като двойка .

Докато се тровя с черни мисли-нови снимки.Тениска със сако ,тениска с дупки-каквото и да си
   сложи  наш,то момче е най-хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт