, кафето ще чакаме от Злати 
Големи красоти , Боби

В преведените откъси от интервюто на Севда тя каза ,че отношенията на ЗейАл минават на друго ниво . Много хубаво СЦ и режисьорката ги показват по-различни в отношенията им - по-уверени , по-близки .
Да ви кажа - харесва ми това ниво новото , макар да съм наясно ,че СЦ- садисти ще ни поднесат много проблеми .
Нека , само сериал да има ! Аз толкова бях против сезон 3 , а сега много се надявам даже на 1/2 сезон , поне 50-60 серии да изкарат , все пак започнаха от март , не от октомври .
Също много сладка сцена
Алихан е много проницателен , но за Елиф мисля ,че има причина да се заблуждава - познават се от години и са били приятели , после тя го подкрепи за Зейнеп , сега той си мисли ,че Зейнеп ревнува само и за това не вярва .
А историята с Елиф е такава - или наистина е имала само приятелски чувства преди и сега след завръщането си , и разочарованията в личен план е преоткрила Алихан , а той е привлекателен мъж и е лесно да го харесаш .Или още навремето е била влюбена в него , но като е опознала характера му е предпочела да замълчи за да не го загуби и сега , виждайки новия Алихан ( а той наистина е много променен вече ) е решила ,че има шанс .За това тяхното събиране толкова я разочарова . Ами да се подготвим за удари под пояса и Алихан в неведение .
Но аз предпочитам ревност у Алихан , той е по-неуравновесен и ще бъде по-драматично

Приятен ден дружки

А ''Жестокия Истанбул'' набира скорост! 

.После Лила като я защити - ''Следващия път не се знае кой ще ми доведе ''

Момичета!
супер е , че си сложила интервюто. Много е жизнена Севда. Прелива от енергия : ))) Като захапва и тя Алихан и идва отвътре : )))) няма нужда да го играе