Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро мили дружки Heart Eyes , кафето ще чакаме от Злати Grinning
Големи красоти , Боби Flowers Hibiscus
В преведените откъси от интервюто на Севда тя каза ,че отношенията  на ЗейАл минават на друго ниво . Много хубаво СЦ и режисьорката ги показват по-различни в отношенията им - по-уверени , по-близки .
Да ви кажа - харесва ми това ниво новото , макар да съм наясно ,че СЦ- садисти ще ни поднесат много проблеми .
Нека , само сериал да има ! Аз толкова бях против сезон 3 , а сега много се надявам даже на 1/2 сезон , поне 50-60 серии да изкарат , все пак започнаха от март , не от октомври .
Също много сладка сцена

Алихан е много проницателен , но за Елиф мисля ,че има причина да се заблуждава - познават се от години и са били приятели , после тя го подкрепи за Зейнеп , сега той си мисли ,че Зейнеп ревнува само и за това не вярва .
А историята с Елиф е такава - или наистина е имала само приятелски чувства преди и сега след завръщането си , и разочарованията в личен план е преоткрила Алихан , а той е привлекателен мъж и е лесно да го харесаш .Или още навремето е била влюбена в него , но като е опознала характера му е предпочела да замълчи за да не го загуби и сега , виждайки новия Алихан ( а той наистина е много променен вече ) е решила ,че има шанс .За това тяхното събиране толкова я разочарова . Ами да се подготвим за удари под пояса и Алихан в неведение .
Но аз предпочитам ревност у Алихан , той е по-неуравновесен и ще бъде по-драматично Stuck Out Tongue Winking Eye
Приятен ден дружки Hug

# 346
Добро утроо! Wink Hug Hug

Боби Hug,отново чудесните колажи си сътворила с появилата се снимка със Севда! newsm10

Кате Hug newsm10 Радост HugФили Hug

Днес трябва да ни пуснат 1-ви фрагман!Много се ядосвам като не пуснат след епизода и после да се чудиш кога ще излезе!Накрая пак ще останем отново с един! Peace А ''Жестокия Истанбул'' набира скорост! Peace

Кога ще се съберат,че да ги видим така! Wink Сега и Асуман непрекъснато ще им се бърка! PeaceЗейно не знае,че маман продаде апартамента в Бурса и ще остане в Истанбул! Peace

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

ПП Докато пиша поста и търся нещо ново...Фили Hug е наминала! Wink

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 08:43 от Zlatina3

# 347
   Привет, 

Злати, Фили   ! Two Hearts   

Дано днес  да ни подсладят  кафето с преводите  на интервютата   на Севда и Онур.

Фили,отсъствието  ти вчера  не остана незабелязано,липсваш.Но пък  днес- рано  със сценарии.
   Аз  съм за втория вариант.  Flowers Tulip

До   срещи  в   ранен  следобед,мили  Flowers Apple

# 348
Добър и успешен ден, Hug Hug Hug

[img

# 349
JoyJoyФили, Злати, Радостче, Кате:joy:

Виждам, че от ранни зори не сте ни забравили, но аз не че съм ви пропуснала, но имах излизане и не можах. Тук съм вече. Няма да ни пропуснат СЦ с Елиф, ама тя не знае с какво ще се сблъска. Аз също предпочитам ревнивия Алихан, много е истински, много е страшен и очите му,ах очите по тях можеш да четеш всичките му чувства и емоции.Flowers Hibiscus
          Благодаря ви за снимките, клипчетата и кафенцето. Наистина кога ще ги видим пак така, от всякъде струи любов, много са добри.Smile
            Желая ви хубав ден и ще чакаме днес скрънзите да ни подхвърлят някой фрагман или снимчица, дано се сетят, че и ние сме хора.

# 350
За видеото със закуската - Алихан колко много прегръща Зейнеп , а тя му мирише на пърженко Grinning Joy , това никога не би го направил преди - нали е свикнал с парфюмираните красавици Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз все още тая надежда ,че потеклото на Зейнеп по бащина линия е от сой , да ги видя тогава Злобендера и Тъпоумната Flushed
В епизода имаше пак много хубави и остроумни диалози - Халит и вика на Зехра да се държи нормално - нито да плаче , нито да е агресивна , а нещо по средата Smiley .После Лила като я защити - ''Следващия път не се знае кой ще ми доведе '' Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Closed Eyes
И сцената в ресторанта с Гюней- Кузей много смешна .Алихан беше като цербер Stuck Out Tongue Winking Eye , горката Лила , ама и Кузей е голям непукист , но пък е по-подходящ от Емир , мисля .
И да допълня за Елиф - леле какви карака , направо като от концлагер ! В лице въпреки силикона в устата е ок , но в тяло - леле - мале !

# 351
Привет! Hug

Имах излизане и сега наминавам с надеждата,че са пуснали фрагмана,но нищо! Peace

Радост HugКате HugТани Hug

Къде е Зейнеп? Много страшен Онур/Алихан!Писахме за изражението на очите му....

Да си пусна пиленцето,което промени Алихан.... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

ПП Днес се гоним с Фили Hug Wink,докато пиша ме изпреварва с поста си.... Laughing

# 352
Злати , не мога да видя снимката на Алихан , където е страшен Angry

Искам да огледате  този път на Елиф ръцете и рамената - ужасТ , ако съм мъж , на тази като и видя крайниците ще ми се отще Laughing

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 12:30 от Phillipine

# 353
Злати , не мога да видя снимката на Алихан , където е страшен
Фили Hug,аз пуснах и гифче,но явно не се вижда при вас!Вземам го,но явно не е този начина!При мен се вижда като го пусна! PeaceСега прогвах друг начин! Peace
Това е момента,когато пита бандита-Къде е Зейнеп?

повтарям колажа,надявам се че се вижда... Thinking

Излезе превода на интервюто със Севда....ако някой може да го качи във ВБокса или ЮТуб ще е по лесно за гледане....

Sevda Ergici Севда Эргинджи Интервью. Запретный плод

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456240982%2Fd3bca10d296d … pl_wall_-46308288

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 12:42 от Zlatina3

# 354
  • Варна
wavey Момичета!
чик-чирик - Ашкъм Wink Много ми е забавна нахилената физиономия на Алихан : ))))

Злати Hands Clap супер е , че си сложила интервюто. Много е жизнена Севда. Прелива от енергия : ))) Като захапва и тя Алихан и идва отвътре : )))) няма нужда да го играе Joy

Фили : ) и на мен не ми допада Елиф  - само кокалки, твърде е слаба.
Вярно , че първи сезон им е много кратък - 1/3 от стандартен сезон, така че си заслужават цял трети. Да умуват лятото и да направят хубави планове, за да държат добър рейтинг.

Злати , да Асуман не е казала на Зейнеп и ще ги изненада неприятно.
Този новия сериал ни диша във врата, а нашите май пак изостанаха със снимките и за това няма фрагове.

Кате Hands Plus1 Hands Clap за колажчето браво!

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 13:23 от BVAR

# 355
 На това Елиф-че аз му казвам обикновена вафла Joy Дълга, плоска , равна, без добавки - нищо примамливо Trollface

# 356
Марсия Hug , с много епитети я назовахме Мелис - от мен - кобилата на ген.Гурко и ходещата тръстика , сега вафла Grinning Joy  .Ами , когато героинята и Елиф започне да ни дразни - не ми се мисли !

Наистина много променен Алихан - вече стана част от семейството ! Преди Йълдъз го харесваше , но и страшно много я беше яд на него , особено след брака му с Ендер . Сега си личи как го прие като свой . Като изключим заяждането на Асуман с малко отвеяната ( но по своему симпатична ) Зерин , вече се сближиха .

# 357
Боби Hug,отново чудесен колаж с ашкъмите! newsm10 smile3501

Марсия HugФили Hug

Аз на онлайна нарекох Елиф-ведма...а може и стерва! Simple Smile

Кажете тези гифчета,виждате ли ги? Thinking

# 358
  • Варна
Hands Plus1 виждат се Злати.

На мен ми чудно е какви бяха тия думи на Елиф - ще превземаме крепостта от вътре? Може и да не е с негативност казано, а защото усети че Зейнеп не я хареса и да иска да се сближи с нея.

И не разбирам нуждата на Зейнеп да променя Алихан. Какво значи грубиянин? Той е от този тип хора , който ще каже  "царят е гол" . Това ,че не облича всичко в захаросана , смилаема форма за останалите, не значи, че е грубиянин. На мен пък не ми пречи и не искам да го правят лигав - а натам са тръгнали.

# 359
  • Burgas, Bulgaria
Gюн-ай-дън, къзлар! Hug

На мен ми чудно е какви бяха тия думи на Елиф - ще превземаме крепостта от вътре? Може и да не е с негативност казано, а защото усети че Зейнеп не я хареса и да иска да се сближи с нея.

Боби Hug, Елиф си е направо Троянски кон да ти кажа.  Ще превзема Ал отвътре. Демек пред Ал ще се прави на добра приятелка със Зейно, ще си демонстрира добрите намерения като с подаръчето, дето направи и няма да му дава повод за съмнения. Насаме със Зейно обаче ще сипва масло в огъня, за да я изкара извън равновесие от ревност. Зейно ще споделя с Ал, ама той все няма да ѝ вярва, за да може в един момент Ал да  се ядоса, че иска да го раздели с дългогодишната му приятелка и…. те така…. ги виждам аз нещата. Такава ми се види да ѝ е целта на кльощавата. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт