Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Много е смешно дето Кая го извикаха от Лондон за CEO , а той цял ден клюкарства на кафе и рови Интернет.

# 376
Много е смешно дето Кая го извикаха от Лондон за CEO , а той цял ден клюкарства на кафе и рови Интернет.

това правят всички CEOта  Joy

# 377
  Аз  разгледах  отново снимки  и колажи  на  ЗейАл.Сладки,истински и искрени.
       Боби,Злати,Кати-Sparkling Heart
  Да им се порадваме  през тази  седмица,преди СЦ да са ни сложили  на пързалката.
  Изгледах  за втори пъти  клипчетата от  вчера.Алихан си е същия,погледи ,прегръдки,Зейнеп  обаче  внимава
 с целувките  и си е право  пиленцето ни.Но  се разбират,личи си.И Онур в интервюто си казва ,че  харесва
  Севда и  се  надява и след  края на сериала тя да  бъде част от живота му-това е според  рускините.

Ново  дамско попълнение ли ще има? Ендер  до нея,Алихан ли ще атакуват?

# 378
  • Варна
Хахаххаха  за Цеотата (CEO) Beers

Те по принцип комшулъка в сериалите не може да се справи със задачата да показва работещи хора - те по цял ден оправят семейни проблеми, любови и пият кафе с приятели JoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 379
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хахаххаха  за Цеотата (CEO) Beers

Те по принцип комшулъка в сериалите не може да се справи със задачата да показва работещи хора - те по цял ден оправят семейни проблеми, любови и пият кафе с приятели JoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Дааа, и на мен това ми прави впечатление - никой не работи, пък все холдинги управляват. Тва сериал без холдинг е просто невероятно да се случи.

# 380
# 381
Фрагманааа най-после....

https://www.fox.com.tr/Yasak-Elma/izle

Yasak Elma 41. Bölüm 1. Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=YsfFdgz79xc

# 382
  • Варна
Хааааа! Не бу? По никое време Grinning много ни обичат : ))))
Кате , Злати Hands Plus1 сън не ни лови : ))))

Рускините ще го проспат май.
Йълдъз се занимава с Ендер да й търси слабите места. Смениха си ролите.
Уж намери майка й. Ама да не попадна в капан Йълдъз?

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:33 от BVAR

# 383
Хааааа! Не бу? По никое време Grinning много ни обичат : ))))
Кате , Злати Hands Plus1 сън не ни лови : ))))

Рускините ще го проспат май.
Йълдъз се занимава с Ендер да й търси слабите места. Смениха си ролите.
Уж намери майка й. Ама да не попадна в капан Йълдъз?

Вторият сигурно ще е с нашите но тази физиономия на Алихан не ми харесва.
Върлината да не му обърка главата, че той пали много бързо.

# 384
  • Варна
Кате - втори фраг няма да има Grinning

Дали няма Кая да отиде да иска съвет от Алихан, за това да е така замислен. Понеже ги пускат двамцата само си мисля, че може така да е свързано. И си мисля ,че не случайно ги дават двамата с общи сцени и ги сближават.

Хахахахахах рускините трепят с коментари:  - "най-сетне били родили фрага" JoyJoyJoyJoyJoy Много са нахални, не стига че всичко безплатно гледат, а и претенции. Че те хората ако искат ни фраг, ни снимки, ни дяволи ще пуснат.

Онур трябва да се е наспал - хахахахах сега се сетих, че нали рано се прибрал и щял да спи. Joy

# 385
Боби, и без фраг ще минем.
Изморено е момчето, колко много се раздава в ролята си.

Днес изгледах 38 епизод отново с мишката разбира се. Ами сцените при разходката и  сбогуването на сватбата са шедьоври.
Онур ги изигра по неповторим начин с много емоция, чувство и професионализъм.
Толкова беше истински, че те кара да преживееш всичко заедно с него.
Ами, който си го може, си го може.
И като добавим прекрасното излъчване, красивите очи, великолепната осанка....просто нямам думи.

Много се радвам, че открих този сериал.
Харесва ми, а и покрай него намерих много сродни души , макар и виртуално.

Лека и спокойна нощ.

# 386
Добро утроо! Wink Hug Hug

Боби HugКате Hug

Потърсих превод на фрагмана,но все още няма на Инди Тюрк или Дизи Мания! PeaceДизи Медия вече нищо не превеждат на ЗЯ!И при онлайна на откъси също!Преминаха на другите нови сериали!И озвучка няма!Ноже би защото го пуснаха късно фрагмана!:peace:

Днес очакваме още нови снимки и озета,въпреки че е кратък! Laughing Peace

Желая ви приятен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 387
Heart:apple
:            Добро утро Ябълкови Момичета червени, зелени жълти, кой каквато иска Flowers Apple

Виждам, че снощи сте пописали. Ония скрънзи са ни пуснали Фраг, ех няма що голяма работа и няколко снимки. Какво разбрахме ние от тия снимки? Аз нищо не разбрах, поне не разбрах това което ме интересува. Физиономията на Алихан с тениската също не ми хареса, кой знае Мушмороците какво пак са измислили. Тия хора няма ли вече да ни осигурят поне 3,4 серии спокойствие и да се насладим на едни топли отношения на нашите любимци.Във всяка серия ни заливат със студен душ. Бактън вече бе. Сега тая Елиф и за нея ли да мислим ?
Има няколко варианта за тая кобила, но ще видим кой ще изберат.Тази наистина не се дава сметка в какво нагазва и че тук това не е обикновено събиране на Алихан и Зейнеп, а че става дума за една голяма любов . Аз не виждам от тях двамата кой би се отказал от чувствата си, заради тая коштрамба. Както съм ви писала и преди  не харесвам хора не с високо самочувствие, а с високо самомнение. Между впрочем Кобрендера е същата и знаем резултата.
Едно е ясно, че Алихан трябва много да внимава с тая, кой знае в каква схема хризантема може да го набута.Ако се съюзи и с Ендер на нашия хубавец ще му се стъжни. Всичко се прави за този рейтинг и 1 серия не ни оставят да се порадваме.
                   От фрага разбрах, че Йълдъз търси слабото място на Кобрендера, ама накрая тя да не си изпати. Ще видим и това.Imp
                   Коментирахте по повод Елиф как Алихан не вярва на Зейнеп като го предупреди. Ама вие как си мислите, кой е тоя мъж дето ще повярва. Те са толкова наивни в това отношение, че няма накъде повече.Зейнепка разбра веднага, че намеренията на кобилата не са искрени. Ние жените ги разбираме веднага тези неща. Не случайно хората казват, че и най глупавата жена е по умна от най умния мъж. Зейнеп го усети с интуицията си, те нали не вярват в тези неща, смятат, че ние говорим глупости и че или ревнуваме или си фантазираме. Казва се, че никоя жена не е тайна за друга жена. Пак щеимаме ядове, но дано минат бързо и дано Палечка да не се расърди и заинати. Дано си е извадила поука от случая с Дудука, Хубавите им моменти макар и на руски ги прехвърлях с мишката безброй пъти. Така е, аз съм си направо не малко, а много лудичка.

Тук времето е прекрасно и желая и на вас да имате един прекрасен ден, изпълнен с много усмивки и емоции.HugHeart

# 388
Излезе превода на фрагмана....

Yasak Elma 41. Bölüm 1. Fragmanı

https://vk.com/inditurk?z=video-100681614_456245140%2Fc356be85f6 … l_wall_-100681614

Опасна Йълдъз,поиска адреса на Ендер,когато е постъпила на работа!Да видим каква изненада обаче я очаква там! Thinking И Ендер подготвяла проект-бомба! Peace

Цитат
Тия хора няма ли вече да ни осигурят поне 3,4 серии спокойствие и да се насладим на едни топли отношения на нашите любимци.
Тани Hug,няма как да стане това! Wink Трябва да има интрига,скандали иначе няма висок рейтинг само с романтика! Wink Laughing

===============

Допълвам озета на турски ез.! Peace
Скрит текст:
41. Bölüm Özeti

Zeynep, Elif hakkında yanlış düşündüğünün farkına varmış olsa da içi rahat değildir. Asuman, Zeynep ve Alihan’ın yeni bir sorun çıkmadan evlenmesini ister. Alihan’ın yaptıkları Asuman ve Yıldız’ı şüphelendirir. İkisinin şüphesi Zeynep’e sıçrar. Ender’in Kaya’yla olan yakınlaşması Ender’in geçmişle yüzleşmesine neden olur.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 10:02 от Zlatina3

# 389
Въпреки че Зейнеп е осъзнала, че не е права за Елиф, тя не се чувства удобно. Асуман иска Зейнеп и Алихан да се оженят преди да възникне нов проблем. Подозренията на Алихан правят Асуман и Йълдъз подозрителни. Подозрението се отнася и за Зейнеп ( или и Зейнеп става много подозрителна ). Сближаването на Ендер с Кая кара Ендер да се изправи пред миналото.

Това за Зейнеп - не знаех как да го преведа ( , но озета от  турски го пуснах на англ.) и това ми се получи
Здравейте , дружки мили Kiss Two Hearts Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт