💄Новите ни козметични похождения - 85

• 75 055
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Обожавам този аромат

мини травъл сет , подарък

# 421
# 422
  • Sofia

Честито, уникален. Припомни ми го и ще го изкарам.Flowers Cherry Blossom
С трайността му обаче не се обичаме. Satisfied

# 423
  • Варна
И аз много го обичам този парфюм!

# 424
  • Sofia
Очна линийка с писец (хипоалергенна) и глитер за мигли..спонтанни придобивки

И едни, с които нямах търпение да се сдобия. И ще споделя възторга си от парфюма в другата тема, след като излезна от парфюмната омая и моменталното ми влюбване в него.😁

# 425
  • някъде под слънцето...

# 426
  • Варна
MAC Aladdin Princess Incognito lipstick:

MAC Aladdin Whole new world lipstick:

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 15:10 от Blue Turquoise

# 427
MAC Aladdin Princess Incognito lipstick:

MAC Aladdin A whole new world lipstick:

отМак в София ли ги взехте?

# 428
  • Варна
Не, поръчах отново от UK, Selfridges. От днес/утре би трябвало да са налични и в останалите държави. В темата за МАС като дата на пускане за България, момичетата споделиха юни месец.

# 429
  • Street of Dreams
Интересно, че второто червило, в което се влюбих, гледайки го през телефона, сега на лаптопа ми изглежда съвсем друг цвят. Ти как би го определила?

# 430
  • Варна
Интересно, че второто червило, в което се влюбих, гледайки го през телефона, сега на лаптопа ми изглежда съвсем друг цвят. Ти как би го определила?
Днес го поръчах, на 01.05 го изпуснах, докато се чудя, дали имам нужда от него. Изчерпа се най-бързо от цялата колекция и затова днес реших да го поръчам. Вероятно няма да е “моето”, твърде ярко изглежда. Описват го като ярко розово със син подтон, завършек по-скоро Satin, отколкото velvet matte, както е по описание. Когато пристигне, мога да приложа реална снимка. Има няколко клипчета в тубата, където го суочват.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 14:31 от Blue Turquoise

# 431
  • Street of Dreams
Мда, отворих го пак през телефона да сравня - съвсем различни са. Имам някакъв филтър за синя светлина на телефона, който явно много променя цветовете и там то изглежда един особен, искрящ цвят, смесен от няколко, с един розово-златен гланц - нищо общо с тази студена, синкава фуксия на лаптопа, което явно е реалния цвят - разгледах из нета. Такова вече имам Simple Smile

# 432
  • Варна
Чакам лято

# 433
# 434
  • София
Да видим защо е толкова хвален

Общи условия

Активация на акаунт