💄Новите ни козметични похождения - 85

• 75 071
  • 727
  •   1
Отговори
# 90

Взимам за втори път, останах с доста добро впечатление, прави ми косата мека и лесна за разресване. Също така има и приятна ненатрапчива миризма.

Още днес се напръсках с него, мирише уникално на малини. Не мисля, че се справя кой знае колко добре с блокирането на потта, но поне мирише свежо. Пише, че може да се ползва и по цялото тяло като спрей.

За пръв път го вземам. Реших да го пробвам, изглеждаше ми интересен.

# 91
  • гр. София

# 92
  • Street of Dreams

# 93

Lush Scrubee.Без този пчеличко вече не мога.Обожавам го!

[/quote]
Откъде е този пчеличко?

# 94
  • София-Младост

# 95
  • Бургас

Lush Scrubee.Без този пчеличко вече не мога.Обожавам го!

Откъде е този пчеличко?
[/quote]
От Lush, ето и линк https://www.lush.bg/shop/product/product/path/136_163/id/2153/----Scrubee Няма да съжаляваш Kissing Heart
Забравих да добавя,купих му и къщичка https://www.lush.bg/shop/product/product/path/136_163/id/1117/----- Иначе не е удобен за съхранение в нещо друго,oсобено в по-топло време много омазнява.Има кутийка и в елипсовидна форма.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 22:45 от Nina_Z

# 96
Да не остана и аз по-назад

Любимият ми молив за вежди, на който ползвам от години и не мога да си намеря по-добър за мен

И един шампоан, който забелязвам за първи път

# 97
  • Бургас
Не си бях поръчвала от Ейвън година, но поръчах някой промоционални неща, душ-гела липсва май се е позагубил някъде....

# 98
# 99
  • Бургас
Chanel baume essentiel multi-use glow stick sculptring

# 100

Откъде е комплекта на Esthederm?

# 101
# 102
  • Варна
Пуснаха ги в Selfridges един час по-рано от официалната премиера в 10 часа. Палитрата сигурно ще върна, но нямам къде във Варна да я видя и затова я поръчах.
Urban Decay GOT 24/7 Eye pencil, цветове Lannister gold, The Night king, Winterfell:

Urban Decay GOT Palette

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт