💄Новите ни козметични похождения - 85

• 75 076
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, от намалението в ДМ взех коректора на Буржоа - Healty mix , бе  намален от 16лв на 9,80лв. което си е супер сделка.  Доволна съм от коректора много е лекичък и хидратиращ, и според мен е чудесен за всеки ден.

Знам че е малко странна тази снимка със перлички хаха но си качвам кратки ревюта в инстаграма ми Simple Smile

# 106
Chloé, благодаря  за мнението за корейската маска, ще я пробвам.

И една красота от мен:

# 107
# 108
Chloé, благодаря  за мнението за корейската маска, ще я пробвам.

И една красота от мен:

Много красиво, не знаех, че ги има по 3.Какви парички излезе и от нашата Сефора ли е, или от нета?

# 109
# 110
  • sofiq
За пореден път крема и олиото

тези дни очаквам тези

днес пристигнаха тези

# 111
  • Варна

4 броя

# 112
# 113
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15 ESTÉE LAUDER

+подарък

Weleda skin food body butter

# 114
  • София
Поредна опаковка, почиства перфектно четките след всяка употреба

# 115
Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15 ESTÉE LAUDER

+подарък

Weleda skin food body butter

Благородно завиждам за подаръците. В Щатите знам, че дават големи несесери на ЕЛ  като подарък към пълноразмерен крем. Тук в БГ са доста скромни, да не кажа символични.

# 116
  • Варна
Някой ме питаше в предходната тема относно доставката на Blue Blood от Beauty Bay. Днес пристигна с Еконт, опакована много добре в малък кашон, вътре също уплътнена. Пуснах я обаче
с тракинг номер, а не с тяхната БД. Самата палитра е любов от пръв поглед, само я отворих, не съм я пробвала. 💙💙💙

# 117
  • Бургас
Някои стандартни покупки от магазин за паралелен внос, но сами любими и за това ги споделям.

Мокри кърпи Papilion - любими са ми, опаковката е 120 бр. , нито са прекалено мокри, нито прекалено сухи, нямат алкохол и парабени и бяха под 2лв. използвам ги за доста неща.
Течният сапун на Dermomed същото много харесвам, не съм пробвала този аромат, но е крем сапун, от шишенцето ми мирише леко и приятно, доста е нежен. Опаковката е цял литър, а цената беше само 3лв. , ако не сте ги пробвали имат и малки разфасовки по 300мл.
Интимният гел на Dermomed е стандартен без парабени,сапун,силиконов и др. има 3 разновидности. Цената също е доста ниска 2,50.

# 118
  • София-Младост

# 119

Общи условия

Активация на акаунт