💄Новите ни козметични похождения - 85

• 75 134
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Chloé, благодаря  за мнението за корейската маска, ще я пробвам.

И една красота от мен:

Много красиво, не знаех, че ги има по 3.Какви парички излезе и от нашата Сефора ли е, или от нета?

Breedlove, 66 лв. от Сефора в Парадайс мол.

# 121
  • виртуално

# 122
  • София
Scandal By Night Jean Paul Gaultier

# 123
# 124
# 125

Цвят 103 true ivory
Обаче май се прецаках с цвета. Порцелана ми е светъл, true ivory ми е една идея тъмен и жълтеещ. Исках само ivory, но нямаше и реших, че не се предлага, а сега гледам в нета има и само ivory. Надявам се за лятото да ми е добре като цвят. От старата версия имам само ivory и този true ivory от новата версия е една идея по тъмен.

Цвят 001 ivory

# 126
  • Пловдив
Джасти, ако не си го ползвала, може да го върнеш и да си вземеш ivory (aко се намира в друг филиал).

# 127
# 128
Пак от ДМ промоциите, в комбинация отстъпка "Рожденик":
Скрит текст:
Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 15 Lover

Rimmel Magnif'eyes Eye Primer

Essence melted chrome 01 zinc about you

trend IT UP Eyeppearance Eye Shadow Palette 020

# 129
Спрейче против изпотамане с аромат на Ягода от Зоя.

# 130
  • Някъде там
Спрейче против изпотамане с аромат на Ягода от Зоя.
Има ли ефект? Мисля да взема такъв на дъщеря ми.Подходящ ли е за 11 годишни деца ?

# 131
  • Варна
И аз със същия въпрос. Търся щадящо средство за кандидат- тийн, но момче. Има ли boy вариант? 💐

# 132
Да, мн съм доволна. Много е нежно и не запушва порите както другите спрейове. ( Има много разновидности, но другите по скоро, като аромат не ми допаднаха ) , то те се водят соли и ги има и в твърд вариант. Има го в Римедиум и под 14.00 лв. Аз първо бях взела това от снимката, но го дадох на мъжа да го ползва. ( Също е мното добро, стикче е и не запушва порите, нито е с нотрапчив аромат.). Първоначално ми се сториха скъпи, но си заслужава.

За спрея Ятода пише,че е подходящ за всички възрасти, както и за деца преди пубертет.

# 133
И аз със същия въпрос. Търся щадящо средство за кандидат- тийн, но момче. Има ли boy вариант? 💐
Има без аромат. Имат ефект, купих за сина ми, но го ползвам и аз.

# 134
Друго ново походение от снимката. Взех го за мъжа и наистина има ефект ( аз съм мн.скиптично настроена към този вид продукти ) Но в момента използва второ флаконче и едната му бръчка се поизглади. Някой да препоръча нещо подобно, но конкретно за мъже?

Общи условия

Активация на акаунт