Операция на Халукс валгус; Мнения за д-р Ивелин Костадинов в МБАЛ Св. Анна, София

• 23 171
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София
Здравейте, момичета!
След операцията ползвахте ли крем за белези и какъв

# 76
Извинете ,сега прочетох,
Никакъв крем ,нищо не съм мазала защото белег няма!
Разреза беше много малък и зарасна без помощ.Успех на вас.

# 77
Здравейте,
Решила съм да си направя операция на кокалчетата. След консултацията с ортопеда разбрах, че при операцията в палеца се вкарват винтове, което малко ме притеснява. Знаете ли дали тези винтове се вадят в последствие и дали не пречат на пръста да се прегъва? Ще се радвам да споделите информация.

# 78
  • гр.София
На дъщеря ми правихме операция, тя е на 23г с четири винта, по два в крак. При нея няма да се вадят и не пречат да се сгъва палеца

# 79
Здравейте,късно но и аз да се включа …имам от поне 6+години това изпъкнало кокалче и на двата крака не му обръщах внимание(сега съм на 20г).Обаче сега ми бута и другите пръсти…искам да направя операция с възможно най-бързо лечение тъй като не мога да си позволя 6месеца обездвижване .Насочила съм се в момента за Д-р Стаматов в Пловдив.Някой бил ли е при него?Предполагам че,ще правя миниинвазивна операция.За сега съм се спряла на него,но някой които се е оперирал с този метод може ли да предложи друг д-р които работи с здравна каса?Заради палеца дето бута и другите пръсти вече и пръсти чукче имам…

# 80
  • гр.София
Дъщеря ми я оперира дрСтаменов в Аджибадем-ортопедията. Мини инвазивна операция на двата крака,беше болничен 30дни, след което се върна на работа и вече можеше да ходи с нормални обувки. Не е по здравна каса, но има от работата допълнително здравно осигуряване и 1/3 от сумата те и го изплатиха. До колкото знам само той и дрСтаматов от Пловдив извършват по този метод

# 81
Каква степен беше деформацията?Тъй като на мен ми се струва,че моята е вече средно тежка тъй като ми бута и другите пръстчета …Като цяло съм готова и до София да отида….видях добри отзиви за доц.Иванов от Токуда..ако някой е бил при него нека сподели как се случват нещата с здравната каса и допълнителните  екстри.

# 82
  • гр.София
И при нея беше напреднала деформацията, направете консултация, ще ви се обясни всичко

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 09:54 от *Stella*

# 83
Здравейте, търся следоперативна обувка Л размер или 41 номер 5000 HALLYX VALGUS

# 84
  • гр.София
Проверете в ОЛХ-продавалника

Здравейте, търся следоперативна обувка Л размер или 41 номер 5000 HALLYX VALGUS

Общи условия

Активация на акаунт