Операция на Халукс валгус; Мнения за д-р Ивелин Костадинов в МБАЛ Св. Анна, София

• 23 703
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София
Здравейте, момичета!
След операцията ползвахте ли крем за белези и какъв

# 76
Извинете ,сега прочетох,
Никакъв крем ,нищо не съм мазала защото белег няма!
Разреза беше много малък и зарасна без помощ.Успех на вас.

# 77
Здравейте,
Решила съм да си направя операция на кокалчетата. След консултацията с ортопеда разбрах, че при операцията в палеца се вкарват винтове, което малко ме притеснява. Знаете ли дали тези винтове се вадят в последствие и дали не пречат на пръста да се прегъва? Ще се радвам да споделите информация.

# 78
  • гр.София
На дъщеря ми правихме операция, тя е на 23г с четири винта, по два в крак. При нея няма да се вадят и не пречат да се сгъва палеца

# 79
Здравейте,късно но и аз да се включа …имам от поне 6+години това изпъкнало кокалче и на двата крака не му обръщах внимание(сега съм на 20г).Обаче сега ми бута и другите пръсти…искам да направя операция с възможно най-бързо лечение тъй като не мога да си позволя 6месеца обездвижване .Насочила съм се в момента за Д-р Стаматов в Пловдив.Някой бил ли е при него?Предполагам че,ще правя миниинвазивна операция.За сега съм се спряла на него,но някой които се е оперирал с този метод може ли да предложи друг д-р които работи с здравна каса?Заради палеца дето бута и другите пръсти вече и пръсти чукче имам…

# 80
  • гр.София
Дъщеря ми я оперира дрСтаменов в Аджибадем-ортопедията. Мини инвазивна операция на двата крака,беше болничен 30дни, след което се върна на работа и вече можеше да ходи с нормални обувки. Не е по здравна каса, но има от работата допълнително здравно осигуряване и 1/3 от сумата те и го изплатиха. До колкото знам само той и дрСтаматов от Пловдив извършват по този метод

# 81
Каква степен беше деформацията?Тъй като на мен ми се струва,че моята е вече средно тежка тъй като ми бута и другите пръстчета …Като цяло съм готова и до София да отида….видях добри отзиви за доц.Иванов от Токуда..ако някой е бил при него нека сподели как се случват нещата с здравната каса и допълнителните  екстри.

# 82
  • гр.София
И при нея беше напреднала деформацията, направете консултация, ще ви се обясни всичко

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 09:54 от *Stella*

# 83
Здравейте, търся следоперативна обувка Л размер или 41 номер 5000 HALLYX VALGUS

# 84
  • гр.София
Проверете в ОЛХ-продавалника

Здравейте, търся следоперативна обувка Л размер или 41 номер 5000 HALLYX VALGUS

# 85
Здравейте! На 30.10 се оперирах в Пловдив при Д-р Стаматов и Д-р Червенков. Все още нося обувките. Болка нямам и съм изключително доволна. С по два винта съм на всеки крак, които не се махат. Тръгнах си 4ч след операцията и се прибрах във Варна. Болки по-силни, но поносими имах първите два дни. От ден първи си ходя с обувките и без патерици и сама се грижа за 2г си дъщеря. Операцията беше 45 мин с пълна упойка. Ако някой иска повече информация може да ми пише. Успех!
Здравейте,
Може ли да кажете, как сте сега  няколко години, след интервенцията.
Аз съм планирана за 26.02.26г., не съобразих, че на 07.08.26 г.имам билет за НДК , дали ще е проблем да отида ?
Правихте ли си изследване на костната плътност, преди интервенцията?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт