На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Varna
Беличко,
Ами, не си купих кутия за машината, защото кутиите които имаха бяха много големи. Не са за моята машинка.
Имаше три кутии, които бяха дори прашасали, че ги чистеха, като поисках да ги видя. Цената им беше 99 лири, че и цветово не ми харесаха даже. Майната му на цвета, но наистина големи си бяха. Явно за по малките машини са се свършили кутиите.
Сигурно има и на друго място магазин, но аз нямах желание да питам и търся. Не исках да си губим времето да търсим, защото можеше да е на място което е трудно откриваемо.

За неосъщественото виждане си права Hug

# 436
Здравейте. Прочетох първия пост, но не открих отговор. Търся една баклава от Турция, но по-особена, с мляко. Преди са ми носили и знам, че се поръчва и се взимаше от старото летището в Истанбул или от едно магазинче в Истанбул. За съжаление не съм снимала кутията, а само адресите и телефоните в Истанбул. Някой дали е виждал такава баклава и да знае каква се води, къде може да се намери? Благодаря

# 437
  • Варна
Млечна баклава купувам от Лозенград. Води се Sütlü Baklava (сютлю баклава). Сега, дали е като тази от Истанбул, няма как да знам. Предполагам, че различните баклаваджийници я приготвят по различен начин. Все пак млякото придава друг вкус.

# 438
  • Пловдив
https://yemek.com/tarif/sutlu-nuriye/

Сютлю нурие се казва

Взимала съм в Одрин от бившата КИПА, но не винаги има.

Като отидеш - питай сега по рамазана има още един десерт с прясно мляко - Гюллач.
Продават кори може да си купиш и тук да си ги полееш.
Мисля, че сега през лятото няма да продават такива с мляко- в ОНДО вече смениха еклерите със сладолед

# 439
  • Varna
Купувала съм от тези кори за гюлляч точно по това време.
Гюлляча го приготвят точно по време на Шекар Байрама.
Корите са от оризово брашно. От бившата Кипа ги купувам.
Много обичам гюлляч, особенно освен шамфъстък му сложат за красота и захаросани черешки.

# 440
Благодаря за отговорите.

# 441
Тези които са отсядали в Hilly hotel ползвали ли са Спа центъра? Виждам, че има Спа, но е много оскъдна информацията относно него.

# 442
Тези които са отсядали в Hilly hotel ползвали ли са Спа центъра? Виждам, че има Спа, но е много оскъдна информацията относно него.

Чиста и нова е. Приятна. Била съм все в делнични дни и нямаше други посетители освен нас.

Извинявам се за въпросите, но може ли помощ за условията на промоциите от тази страница
https://www.ebrosur.com/Edirne/Migroskop-16-29-Mayis-2019-Kampan … nin/BHIrgm#page=2
https://www.ebrosur.com/Edirne/Migroskop-16-29-Mayis-2019-Kampan … nin/BHIrgm#page=4

И още - има ли някакво условие да се купи колело от тази страница на тази цена
https://www.ebrosur.com/Edirne/Migroskop-16-29-Mayis-2019-Kampan … nin/BHIrgm#page=8
Впрочем има ли проблем при покупка на колело от Турция? За границата, разбира се...

# 443
  • Варна
blackisback, за първите линкове... Вдясно горе от всеки ред артикули виждаш датата/датите, на които могат да се закупят на посочената цена. Условието за всички е покупка на стойност 60 лири.
Скрит текст:
Т.е. примерно ако имаш сметка 240, можеш да купиш 4 продукта на промоционална цена. Ако за датата тези продукти са два, имаш право на общо 4, а не по 4 от вид. Разбира се, отново говорим за сметка от 240. Изобщо х.60=твоята сметка, където х е броя промо артикули, на които имаш право. Laughing
Тези промоции, когато ги има, са изключително изгодни. Възползвайте се максимално.

За втория линк... Не виждам нещо специфично като условие. Колкото до границата... След като се купуват домакински електроуреди и какво ли още не, не вярвам да има проблем. Още повече, че стойността на стоката е далеч под минимума за деклариране. Не твърдя от собствен опит, обаче. И ще ми е интересно, защото и ние сме хвърлили око на велосипедите в Мигрос. На много прилични цени са. Дано са и качествени.
Ще чакам отзиви.

# 444
Ще пътуваме утре за Одрин за първи път. Може ли да ми кажете какво е забранено за през граница?

# 445
Ще пътуваме утре за Одрин за първи път. Може ли да ми кажете какво е забранено за през граница?
Месо и млечни продукти,цигари,препарати (за растителна защита).

# 446
  • Варна
Кьде се намира Фьстьк... баклата?
Гюруоглу се поизложиха  напоследък.

# 447
В събота аптеките на дежурен график ли са или работят нормално?

# 448
blackisback вземете си фактура за колелото ако я поискат на границата да видят на каква цена е купено. Иначе няма никакъв проблем да минете с него през границата тъй като стойността му е под 300 лева.

# 449
А над 300лв какво се случва?

Общи условия

Активация на акаунт