Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря естествена къна в Одрин и какви са цените?
Какви са цените на шампоана Bioblas в Одрин?
Къде мога да намеря Urogeстан в аптеките в Одрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря естествена къна в Одрин и какви са цените?
-
Какви са цените на шампоана Bioblas в Одрин?
-
Къде мога да намеря Urogeстан в аптеките в Одрин?
-
Къде мога да намеря имитационни парфюми и складове за перилни препарати в Одрин?
-
Какви са цените на завесите и други текстилни изделия в Одрин?
. Винаги съм ходила в петък и събота , но на 6.05. тоест понеделник бяхме в Одрин . Направихме стандартната програма , складове , Бим , бившата Кипа и от там в центъра около 12ч на обяд . Аз трябваше да купя баклава кадаиф с цели ядки шам фъстък , децата ми само нея харесват . Обиколих всички места на които продават баклава , никъде нямаше , всички казваха малко по- късно , след два - три часа ще има . Това ме навява на мисълта , че всички които продават баклава в центъра , зареждат от едно и също МЯСТО. На финала минахме и през петъчния пазар, които е зеленчуков в понеделник и доволно напазарихме домати и краставички с вкус на едно време .
Наистина неприятно с това в Уайкики!
..