На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 386
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • На юг от тук
Вчера 99% от баклаваджийниците бяха заредили гюлляч.Ние го хапнахме в Hot point  в Марги. Ядохме и поне за мен нов крем-Магнолия.Съвсем леко сладък,без сметани и масла. При следващо ходене пак ще го търся.

# 451
  • Стара Загора
Ей, ужасни сте. Чудех се аз какъв е този толкова рекламиран десерт в брошурата на Кипа. Сега ми се прияде и на мен. Прилича ли на трилечето? Дали обаче го предлагат извън техните празници? Ако ходим, ще е на 24.05 евентуално. В Hot point има ли го в менюто и с ядки ли се предлага? Гледах рецепти днес, че го правят и със сладко някъде.

# 452
Беля, благодаря за поясненията. Ще се възползвам със сигурност от зехтина. А ако вземем и колелото, и от други неща 😁 и аз впрочем не намирам причина да не мога да мина границата с него в колата. То колко народ бани обзаведе, та едно колело... Разгледах впрочем страницата на производителя, прочетох каквото успях с translate. Марката изглежда надеждна и качествена. У нас велосипедите са чувствително по-скъпи. Сходен модел е около 450 лв.

# 453
Здравейте! Интересува ме някой дали е пазарувал онлайн от турски сайтове с доставка до офис на куриерска фирма в Одрин? И ако да - какъв е адреса и какви документи трябват при  получаването на пратката?

# 454
  • Ст.Загора
Има нещо , което не ми дава мир и ще го споделя с вас Blush. Винаги съм ходила в петък и събота , но на 6.05. тоест понеделник бяхме в Одрин . Направихме стандартната програма , складове , Бим , бившата Кипа и от там в центъра  около 12ч на обяд . Аз трябваше да купя баклава кадаиф с цели ядки шам фъстък , децата ми само нея харесват . Обиколих всички места на които продават баклава , никъде нямаше , всички казваха малко по- късно , след два - три часа ще има . Това ме навява на мисълта , че всички които продават баклава в центъра , зареждат от едно и също МЯСТО.  На финала минахме и през петъчния пазар, които е зеленчуков в понеделник и доволно напазарихме домати и краставички с вкус на едно време .

# 455
Здравейте, вчера и ние отскочихме до Одрин за пазаруване на обичайните неща,като цяло останах доволна, ние сме фенове на Polo, но останахме разочаровани, защото нямаше никакви промоции и нещата излизаха долу горе колкото в България.Много съм разочарована и ядосана от Lc Waikiki в Margi Outlet, харесах си едни бикини за 30 лири и един сутиен за 25 лири и и заедно с другите неща ги сложих в техните пазарни чанти и отидохме на касата, но докато маркираха на касата с мъжа ми си говорехме, даже аз отидох да си взема и една туника за плаж и докато се върна пак на касата момичето вече беше сложила нещата в торбата и ме чакаше да маркира туниката, платихме и тръгнахме.Днес започвам да вадя дрехите от чантата и гледам бикините ги няма, а на касовата бележка ги има маркирани, обърнах всички чанти които донесохме, но ги няма.Не съм за 30 лири, не съм проверявала в чантата след като платихме дали нещо липсва защото винаги са били коректни с нас, незнам дали момичето неволно е пропуснала да ги сложи или нарочно, но имайте впредвид да поглеждате какво ви маркират и какво реално слагат.На някой случвало ли му се е такова нещо?

# 456
Как стои въпроса с интернет там, има ли свободен и къде?
Препоръчайте ми къде може да се хапне, някъде от където сте доволни. Blush

# 457
  • на Мелмак
Съмнявам се в Поло нещата да са като при нас. Скоро им гледах сайта, цените им са поне 2 пъти по-ниски Grinning Наистина неприятно с това в Уайкики!

# 458
Здравейте, вчера и ние отскочихме до Одрин за пазаруване на обичайните неща,като цяло останах доволна, ние сме фенове на Polo, но останахме разочаровани, защото нямаше никакви промоции и нещата излизаха долу горе колкото в България.Много съм разочарована и ядосана от Lc Waikiki в Margi Outlet, харесах си едни бикини за 30 лири и един сутиен за 25 лири и и заедно с другите неща ги сложих в техните пазарни чанти и отидохме на касата, но докато маркираха на касата с мъжа ми си говорехме, даже аз отидох да си взема и една туника за плаж и докато се върна пак на касата момичето вече беше сложила нещата в торбата и ме чакаше да маркира туниката, платихме и тръгнахме.Днес започвам да вадя дрехите от чантата и гледам бикините ги няма, а на касовата бележка ги има маркирани, обърнах всички чанти които донесохме, но ги няма.Не съм за 30 лири, не съм проверявала в чантата след като платихме дали нещо липсва защото винаги са били коректни с нас, незнам дали момичето неволно е пропуснала да ги сложи или нарочно, но имайте впредвид да поглеждате какво ви маркират и какво реално слагат.На някой случвало ли му се е такова нещо?

4ак пък Us Polo  на Бг Цени...
Това е Майтап сигурно?

Това c LCW.. Просто моми4ето е забравила да сложи, за какво и е сутиен за 30 лири.. като тя от там си ги зима със %50+ отстъпка..

следващия път отиваш с касовата бележка и няма да те върнат обратно с празни ръце Simple Smile ..

# 459
повтарям си питането Simple Smile Някой поръчвал ли е римски щори от Турция да ме ориентира за магазини и цени. Благодаря ! Гледам тези https://www.perway.com.tr/katlamali-stor-perde, но никъде няма инфо за магазини.

# 460
повтарям си питането Simple Smile Някой поръчвал ли е римски щори от Турция да ме ориентира за магазини и цени. Благодаря ! Гледам тези https://www.perway.com.tr/katlamali-stor-perde, но никъде няма инфо за магазини.

https://www.eperde.com/

https://www.eperde.com/katlamali-stor-perde-modelleri

https://www.hepsiburada.com/ara?q=katlamal%C4%B1+stor+perde

https://www.n11.com/arama?q=KATLAMALI+PERDE+

........
...

# 461
Съмнявам се в Поло нещата да са като при нас. Скоро им гледах сайта, цените им са поне 2 пъти по-ниски Grinning Наистина неприятно с това в Уайкики!
Аз също им гледах сайта преди да тръгнем и видях много ниски цени но когато отидохме там, ризите които искахме да си купим и в сайта бяха на цена от 60-90 лири, в магазина бяха по 150-200 лири, тук във Варна в полото бяха по 60 лв на промоция и аз за това не си взех защото видях евтините цени в турския сайт Поло, но нямаше нищо общо със сайта

# 462
Моля за малко съдействие.Не мога да се оправя със сайта за проверка на дежурни аптеки.Ще ходим в неделя 19.05. и не мога да се ориентирам кварталите,които ми вади сайта кои са.Дали някоя от аптеките на по-централните места ще работи?

# 463
Здравейте предстои ни пътуване до Одрин за пазар, но за първи път ще ходим с кола. Може ли да ми кажете какви документи ще са ни необходими за границата на колата и заплащат ли се някакви такси и къде? Къде паркирате там? И много ли се чака на границата, като с автобус? По кое време е най- добре да се мине границата? Благодаря предварително!

# 464
  • Варна
chori, FILIZ ECZANESİ се намира на кръстовището под Селимие. Ето тук.
Доколкото знам, в нея има човек, който говори български... или поне разбира. Никога не сме пазарували от там. Говоря по спомен от четеното тук.

Другата аптека е някъде в квартала зад Мигроса, който е на реда на Марги. Със сигурност първата е по-удобна.

Имай предвид, че  възможно да работят и други аптеки. В съботите също имат по две дежурни, но реално работят повечето. Предвид наплива на нашенци, напълно реално е да се очаква и в неделя да поработват и такива, които не са обявени в сайта.
Добре е да знаете цените на търсените от вас лекарства. За целта ги проверете в сайта. Възможно е да се опитат да ви вземат повечко. Не ми се е случвало, но е имало подобни оплаквания тук.

Общи условия

Активация на акаунт