На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Да, при офлайн режим , като е за пеш при мен  нито говори, нито показва маршрута.
За тази цел съм си изтеглил Maps.me , но там напътствията са само на английски.

А това Maps.me офлайн навигация ли е и става ли за кола? Да не се занимавам да режа карти на Гугъл Мапс.

Да, навигация за кола е. Тегли се от Google Play. Явно има и на руски, щом казва Balim.

# 361
Най-вероятно е било артишок: https://st.depositphotos.com/1003916/3798/i/950/depositphotos_37 … choke-bottoms.jpg

Вкусно ли е, между другото? Не съм яла никога. Видях да продават в Мигрос и сега ме е яд, че не си купих

# 362
Здравейте, тотално нова съм, но изчетох доста от предните теми. Скоро замислям пътуване до Одрин с цел детски пазар. След няколко месеца ще ставам мама и съм харесала количка и кошарка, но се чудя дали там няма да е по-евтино. Ако някой знае склад за бебешки стоки или магазин в който има колички и кошари моля да ме напъти или да ми каже поне името на магазина(склада).

# 363
  • Стара Загора

Вчера бях. За първи път никакъв "парцал" не си купих! Това не е било...Стоката една такава...никаква...Обрано не мога да кажа,че е,но просто нищо не ми хареса. За твоя вкус пък може и да се намери нещо Wink Цените - и да са завишени, е нещо минимално, но не съм задълбавала да правя сравнения...В Гратис 50%, заредено си беше, в Уотсън също имаше промоции. В Котон и Дефакто много стока...може и да си изровиш нещичко. В Мигроса от всичко имаше. За неделя обаче не знам как ще е...
В сряда пазара за Маргито е почти като съботния, малко по-малко сергии с парцали и т.н. Плодове и зеленчуци - бол. Уникални ягоди взех.

Да ти кажа и аз предпоследния път като ходих, през февруари, ми се стори същото. За пръв път да не си харесам нищичко. Сякаш беше по-зле и от втора употреба. Нито материите, нито моделите ставаха. Обаче на 9 март пък си накупих 4 страхотни панталона от Котон с риза и сако. От Уайкики взех дънкено яке, каквото отдавна си търсех и още не съм обличала между другото. Грабнала съм в бързината ХS и не че не ми става, но за връхна дреха е хубаво да не е по тялото. Чудя се дали ще има още от него, едва ли и да ми го заменят пък съвсем. Blush

# 364
  • Пловдив
Ивче, то и аз не винаги харесвам нещо, ама да си начеша крастата купувам хихих. Връщала съм в Уайкики,но в рамките на месец. Също така съм се връщала да търся нещо още на следващата седмица и го е нямало, така че..въпрос на късмет май.
Dark_Chocolate, да точно това нещо беше. Някой,ако е опитвал да каже какъв вкус има,какво представлява Wink

# 365
  • somewhere over the rainbow

Да, навигация за кола е. Тегли се от Google Play. Явно има и на руски, щом казва Balim.
Благодаря ти! Свалих го, бързо ми начерта маршрута, като за офлайн навигация, има доста места и адреси /нашият хотел го има, не е нужно да му пиша адреса/. Ще видим утре как ще се справи. На мен на английски ми е по-добре от руски, свикнали сме, защото сме на IOS и навигацията си е на английски по принцип.
Утре тръгваме и вече ме сърбят ръчичките Simple Smile Ще сме с децата, да ги пооблечем за летния сезон. Че и бабата ще водим, пълен катун. Ще се опитаме да съчетаем екскурзия с алъшвериш.

# 366
Съобщението не може да бъде изпратено. 'didinka76' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 367
А бе не бива колата да е пълна с хора, един багажник не моЖ побра целия алъшвериш... Simple Smile Това сериозно. Но пък като за първи пък - о.к. Отидете цялата фамилия, но за по- нататък - да има място в колата.

# 368
А бе не бива колата да е пълна с хора, един багажник не моЖ побра целия алъшвериш... Simple Smile Това сериозно. Но пък като за първи пък - о.к. Отидете цялата фамилия, но за по- нататък - да има място в колата.
Хаха, така е. Но то повечето ще са дрехи, а и в краката има място Simple Smile Бе ще се натъпчем някак, баш като катун Simple Smile

# 369
Някой поръчвал ли е римски щори от Турция да ме ориентира за магазини и цени. Благодаря ! Гледам тези https://www.perway.com.tr/katlamali-stor-perde, но никъде няма инфо за магазини.

# 370
Пак аз Simple Smile Картата на Мигрос каква отстъпка дава - процент от цялата покупка или е за определени продукти?

# 371
  • у нас
Пак аз Simple Smile Картата на Мигрос каква отстъпка дава - процент от цялата покупка или е за определени продукти?
За определени продукти, които са на промоция.

# 372
За определени продукти (на етикета има 2 цени-с карта и без).

# 373
Много ви благодаря!

# 374
Здравейте, бих искала да попитам дали някой знае кои ще са дежурните аптеки утре в Одрин! Благодаря на всички предварително!

Общи условия

Активация на акаунт