На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 369
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря момичета за съветите,може би с автобус няма да е много удачно въпреки че в работата си ми се налага да ползвам градски транспорт по 3 пъти на ден с преход от по 30 /40 минути и като знам за какви дупки и разбити улици става на въпрос пътуването в градска среда ми е доста по стресиращо.Ходила съм в одрин доста пъти и ми е позната обстановката и лудницата,но може би няма да рискувам Simple Smile

# 556
  • Varna
 Добро утро!

Това специално за Ивчето Wink

https://www.facebook.com/TasteLifeOfficial/videos/vb.25289140845 … ype=2&theater

likeawind,
Пази се душата не рискувай.
Няма да забравя, пътувах до Истанбул по командировки. Беше и по това време на годината, но пък нямаше такива опашки на границата и дори рейсовете бързо преминаваха през проверка. Така се случи и на това пътуване. В автобуса имаше младо семейство, булчето после разбрах в четвъртият месец. И като такава бяха си купили билети на първите места. Аз, старо куче знам, че никой не обича най задните седалки, се бях излегнала и си пътувах.... паша гиби Wink
Обаче на булчето му прилоша по едно време. Отстъпих му мястото да легне, а на границата турците извикаха и лекар.
До края на пътуването си лежа момичето на моето място и се чудеше, как може да и прилошее, като и тя като тебе в работата си често ползвала градски транспорт. Като слязохме във Варна, беше като изцеден парцал. 

Леко бременеене Hug

# 557
  • Стара Загора
Купували ли сте отрова за змии от Одрин? С колежка коментираме, че всяка година дава по 120 лв, кутия 400 гр е 40 лв (някаква гръцка била, Henkel или нещо такова) и понеже познат се снабдява с препарати за пръскане на нивите на почти 1/3 от цената тук, реших че вероятно и отровата ще е по-евтина. Има една голяма аптека на борсите, от която пазарува от години. Но аз като не съм се интересувала. Simple Smile

# 558
  • ВАРНА
Административни проблеми отложиха пускането на първият български влак до Одрин за 24 май - съобщава Икономика.бг!

Доуточняване на някои детайли от БДЖ отложи пускането на влака Пловдив -  Одрин за 1 юни! 

Влакът ще пътува по линията:  Пловдив - Димитровград - Свиленград и крайна спирка Одрин.   
Като съответно ще спира на всеки от споменатите градове за по 10 минути.

Линията Пловдив - Одрин за тази година се планира да бъде от 1 юни до 30 септември. 
Пътуването ще продължава около 4 часа по цялото жп.трасе  Пловдив - Димитровград - Свиленград - Едирне което е 180 км.

# 559
  • Пловдив
Simple Smile
Купували ли сте отрова за змии от Одрин?

Не сме
Ние имаме проблеми с улавянето им.
По конкретно - не можем да си хванем змиите за да им сложим отровата в устичката:smile:

# 560
  • Стара Загора
Е, как ще ги хващате?
Тази се наръсва по тревите доколкото съм запозната.

# 561
Здравейте момичета,бременна съм в 6ти месец,искам да отида на еднодневна екскурзия в одрин с автобус но всички около мен са против поради положението ми,на мен нищо ми няма дори си работя все още и работата ми не е на бюро а в движение цял ден,ако евентуално си надделея на ината и отида то ще е края на юли дали ще има някакъв проблем ?
Аз ходих когато бях в 7 и след товаз в средата на 8 месец, но с кола. Родих края на август Simple Smile С автобус вие преценете дали искате да пътувате, но аз си карах и се возех до последния ден. Брременна сте - не болна.

# 562
  • Бургас
Не става въпрос за болест, а за приоритети.

# 563
от 1 юни пускат влак от Пловдив до Одрин, може да се замислите за едната разходка да отидете с него. Поне чакането на митница ще спестите, а и със сигурност ще е с климатик .

# 564
Ами, като не сме от Пловдив и Южна България.... Не знам дали има автобус до Димитровград, но пък и как да си пренеса покупките с влак и автобус. Не става.

Относно бременността - рискът е налице, още повече че се чака много на границата.

# 565
  • Стара Загора
Въпрос към мамите, които купуват памперси от Мигрос и Одрин като цяло, че приятелка ми поръча 2 пакета. А аз като не съм досега и не обръщам внимание. Доволни ли сте? Гледаме брошурата на Мигрос, защото са намалени в момента. Някой да е купувал от борсите скоро да сравним цените?

Относно отровата за змии, ето я и наистина се ръси по земята:

# 566
  • Пловдив
Една седмица преди Великден купих от борсата 2 пакета за 90 лири - памперси до 10кг.

Това жълто човече на картинката с х2 може да означава, че цената е за 2 броя.

А.....за отровата се бъзиках  естествено...

# 567
  • Бургас
А някаква идея на каква цена са гащите Памперс /конкретно 5 ца/?

# 568
  • Стара Загора
А някаква идея на каква цена са гащите Памперс /конкретно 5 ца/?

Последно от борсите ги взех за 48 лири. Варираха от 48 до 55 лири.
Само не питай колко бройки са, защото не знам. В колата ми са, утре ще погледна.
Само че, дали не бяха Прима  newsm78

# 569
Здравейте, някой пазарувал ли е мебели за баня и плочки? Споделете мнение и заслужава ли си цената. И от къде? Благодаря предварително. 🌹🌹🌹

Общи условия

Активация на акаунт