На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 365
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Привет!
Честит празник на всички!

Да се изкажа за памперсите...
И двете си деца отглеждам с турски памперси, на 98%. Два пъти е било крайно наложително и поради невъзможност да пътуваме, съм взела от тук. Веднъж на черния петък купих кашон гащички за баткото, а сега купих два пакета за малката от "английските", случайно намерени на цени подобни на турските в момента. Никаква разлика, освен че не са ароматизирани. Турските имат лек аромат, "английските" миришат на химия. Иначе, ако сложиш по един от двата вида един до друг, няма как да ги различиш. Даже картинките им са еднакви. Гащичките пък бяха полски... уж. Пак никаква разлика. Нашите деца не са имали никакви проблеми. Надявам се и занапред да си купувам от там.

Промоцията в Мигрос е за цената на пакет. Това "х2" отдясно долу са някакви бонус точки, които нас май изобщо не ни касаят.
За да видите цените на всички видове памперси, предлагани в Мигрос и съответните бройки, влезте в сайта на магазина и изпишете в търсачката "Prima". Колкото по-голям номер са пелените/гащичките, толкова по-скъпи излизат на бройка.
Скрит текст:
Цената на пакетите може да се дублират, но бройките са различни. Например промоционалната цена от 79.90 е за пакети пелени, както следва:
№3 - 98 бр. (0.82 TL/бр. - стандартна цена  1.05 TL/бр.)
№4 - 82 бр. (0.97 TL/бр. - стандартна цена  1.25 TL/бр.)
№4+ - 72 бр. (1.11 TL/бр. - стандартна цена  1.42 TL/бр.)
№5 - 62 бр. (1.30 TL/бр. - стандартна цена  1.65 TL/бр.)
№6 - 56 бр. (1.43 TL/бр. - стандартна цена  1.83 TL/бр.)
№7 - 48 бр. (1.67 TL/бр. - стандартна цена  2.14 TL/бр.)

miss july, гащички (Külot Bez) №5 виждам опаковка от 18 бр. за 27.90. Около 45 ст. за бройка, което е прилична цена. Без промоция в момента.
Скрит текст:
Ние купуваме обикновено кашончета, в които има по три пакета. За №4 са 3х24 бр. и гледам да ги взема на около лира - лира и малко (в момента без намаление бройката при тази опаковка излиза 1.25TL). Доколкото имам наблюдения (периодично преглеждам цените тук) гащичките там са по-изгодни, отколкото тук, въпреки увеличението в последните месеци. Просто там гащи и пелени са на приблизително еднакви цени, докато тук не е така, мисля.
Сега виждам, че има аналогичен пакет (кашон) и от №5 - 3х18... 54 броя за 89.90, без отстъпка... 1.66 TL/бр. (колкото пелените без промо).
По-изгодно е да се вземат поотделно пакети по 18 бр.
Същото важи в момента и за №4. Отделен пакет излиза на 1.16/бр.
С две думи... гледаш, смяташ и купуваш.

На борсите ходих и последния път, за да сравня само. Ами... Има ли промоции, в магазините излизат по-изгодни. А промоции винаги има. Ако не в Мигрос, в Карфур или другаде. Почти не минава седмица да няма отстъпки на някакви Памперс-и някъде.
Скрит текст:
Все пак, когато Лалка каже бройката, може да се направи паралел за момента. Пак казвам, в момента гащичките не са на промоция в Мигрос.

П.П. в Карфур също има промо на Памперс. Там са намалени и гащичките.
Скрит текст:
№5 излиза 1.24 TL/бр в пакет от 18 и 1.33 TL/бр в кашон от 54 бр. Колкото и да е странно, и там малката опаковка е по-изгодна.
Някой от Варна няма ли да пътува тези дни?

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 10:28 от beljata

# 571
  • Стара Загора
Беличке, голямо благодарско. Както винаги супер изчерпателна, търпелива и отзивчива. Ако бях наблизо, с радост щях да ти взема памперси с нещо за душичката и донеса. Blush Kissing Heart

Аз този път отивам наистина само за кулинарна дегустация, но сигурно ще си взема нещичко. Преглеждах пак сандали в Deichmann и Flo, иска ми се някакви ниски в неутрален цвят да купя за идните топли дни. Но да видим какво има. Харесах жълта рокля в сайта на Уайкики, но кой знае няма да я има в Одрин.

Винаги 2/3 от готината стока не я виждам заредена, а останалото е парцаливо. Последните 3 пъти споменах, съм супер разочарована от материите и моделите. Като просенени блузи и тениски, едни широки и размандени. Затова и често си пазарувам от ВУ тук, защото намирам в пъти по-качествени дрехи, с етикети и на смешни цени.

Тези от 100 лири, при нас са 40 лв сега.

Гледах пижамите в De facto, че имам 2-3 купувани от там за лятото и са ми много удобни, но едвам затварям скрина вече.

Предния път се заредих добре с шоколади, че така или иначе сега ще е жега и да не ги донеса готови за ганаш на торта. Grinning Но на Бисколата мисля да си взема от пуричките и някои от тези, ако ги видя.

Ами това е, дано си изкараме добре и да не чакаме с часове на границата. Simple Smile

Честит празник! Book

# 572
  • Пловдив

Бизим 40бр.36,43 с18%ДДС-43 лири

# 573
  • Варна
Макаче, това са пелени, не гащички, нали?
Скрит текст:
Аз в Бизим не съм видяла много асортимент на Памперс. При промото в момента в Мигрос и Карфур е по-добре, отколкото в Бизим, но ако сравняваме стандартни цени, е ОК.
Пак трябва да се гледа и сравнява. В края на март купихме от Мигрос пакети тройка по 70 бр., а в Бизим бяха по 94 бр. и излизаше една идея по-изгодно.
Всичко е въпрос на момент, промоции, опаковки и наличности.
Във всички случаи, ако се базирам на моите наблюдения, е по-изгодно там.

# 574
  • Бургас / UK
Ивче , ако не си пробвала тези , не ги пропускай :

Купих си една кутийка да ги пробвам и най-вече заради лешниците( обожавам лешници и всичко направено с тях) Сега ме е яд , че не купих 10... Уникални ,хрупкави,сладки, лешникови...Седнах и ги свърших наведнъж Joy

# 575
  • Стара Загора
Не съм ги яла. Този месец ги видях в сайта. Явно са сравнително нови или просто аз сега ги открих. Купувала съм си на Локър, но за цената си от близо 4 лв, хич не ме впечатлиха толкова. Тези сигурно ще ми харесат. Стига да видя в Мигрос, грабвам кутия за проба. Simple Smile

# 576
  • на Мелмак
Здравейте, стикерът SHG, може и грешно да го изписвам, има ли го на някоя бензиностанция след границата до Одрин? Миналата година го купувахме в Истанбул, но сега ще сме с друга кола и ми се иска по-рано да го взема!
Предварително ви благодаря!

# 577
  • до най-прекрасния мъж
HGS е точното изписване. Доколкото знам след Одрин има кабинки в началото на платената магистрала и от там може да се вземе и зареди. Аз, лично, не съм пътувала и не съм купувала.

# 578
  • на Мелмак
Благодаря, Ви!
Как пък една буква не нацелих Grinning
А до Одрин не трябва, нали?

# 579
  • у нас
Благодаря, Ви!
Как пък една буква не нацелих Grinning
А до Одрин не трябва, нали?
От границата до Одрин - не.

# 580
  • на Мелмак
Благодаря!

# 581
  • Русе
etty775, ако ще ходите в работен ден до Одрин, HGS стикер може да се купи от поща Ptt bank. А иначе от Капитан Андреево и Лесово до Одрин не ви трябва този стикер, но от Малко Търново има път с магистрала и път без магистрала.

# 582
Ученически раници от къде може да се закупят в Одрин? Използвали ли сте техни марки,на какви цени са и качествени ли са?
Flowers Hibiscus
Ние купувахме преди  2 месеца ученическа раница от центъра на Одрин. Турско производство е. Струваше 70 или 80 лири, не помня с точност. Има голям избор на раници.

# 583
  • Варна
Здравейте, някой знае ли, дали имам право да върна в магазин стока, която съм купила вчера и да доплатя за по-скъпа, защото съм си променила решението? Става въпрос за една бебешка кошара от Ebebek в Ераста. Въпросът е, че продавачът я изкара от кашона, за да ни покаже, че всичко й е ок и каза, че повече не може да я напъха вътре и я взехме само с транспортната чанта. Та имам ли гарантирано право на замяна както е в България или да не се занимавам?

# 584
  • на морето
iv4enceto_91  жълтата рокля в турския сайт на Уайкики ли я видя, или в българския. Може ли линк!

Общи условия

Активация на акаунт