Паническо разстройство - 36

• 46 524
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
И аз бях така, но след няколко месеца се успокоих. Спокойно дай си време и ще се оправиш. И на мен ми се виеше свят, треперех нямах никаква воля за нищо и само се чудех от какво ли съм болна. После няколко дни зле, няколко дни добре и така, недей да се предаваш и мисли за това, като за нещо временно, което бързо или бавно ще отмине. И гледай да не мислиш за това, че ти е зле и да си втълпяваш допълнителни неща ( аз така правех).

# 121
Е по същия начин съм и аз. Пулса ми постоянно е около 100. Но ходя на работа и гледам да излизам, така се чувствам по добре. Като се залежи става зле работата. Отиди на кардиолог и го питай да ти изпише бетаблокер или нещо подобно. Аз пиех три месеца и от него ми се нормализира пулса, но малко ми падаше кръвното и го спрях. Сега мисля пак да го почвам.
В четвъртък съм на кардиолог.Бях с холтер 1 седмица и ме гледаха на ехограф,но само кардиолога ще разчете и двете.Чаках за час 3 месеца.Едва издържах.И сега колкото по-наближава,по-ме хваща шубето,че ще ми има нещо.Най се страхувам за запушени артерии или сърдечна недостатъчност Sad

# 122
Asya96 - Моля, обърни внимание, че Деанксит се взима само сутрин и следобед преди 16:00, но не и вечер. За вечерта можеш да вземеш нещо успокоително на билкова основа, например Дормиплант, който успешно се справя с безпокойство, нервност и смущения на съня.

Ускорения пулс го причинява постоянно повишената тревожност. Това, което на мен ми е помагало да го нормализирам, че дори и намаля като честота, е интензивни, изтощителни тренировки във фитнеса. Лично според мен, колкото по-физически изтощени сте ежедневно, толкова по-ниски са пулса, треперенето и чувството на изнервеност и опънати до краен предел нерви. Симптоматично за смъкване честотата на пулса може да взимате по половинка атенолол от 25 мг., но зависи и от килограмите ви, ако сте по-слаби, може и четвъртинка да ви свърши работа.

# 123
Тоя страх за сърцето повечето сме го изпитвали. Няма нужда от притеснение, почти винаги е от нерви и стрес. И аз съм имала същите страхове, но и до ден днешен когато имам неразположение (сърцебиене, изтръпване на лявата ръка), винаги започвам да мисля за най-лошото.

# 124
  • София
А какво пиеш?

# 125
И аз като го пиех ми казаха най-късно до 14 часа. Но не се шашкай, казаха ми че не се пие вечер защото може да ти е трудно да заспиш, нищо друго няма да ти стане. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 126
Да, и аз това прочетох след като се разрових в нета. 😁 Друго не пия сега, но предполагам от утре ще започна. Дано попадна на кадърен психиатър.

# 127
Здравейте момичета Simple Smile
Пия Бринтеликс по 1 вечер. От 2 дни не съм го вземала. Мислите ли, че е възможно заради това адски да ми се вие свят? Дават го като най - нов вид АД. Днес пси-то ми каза, че едва ли е от това, но все си мисля, че е възможно. Утре имам много важен ангажимент и умирам от ужас, че тази замаяност не минава. Sad

# 128
Легни си, наспи се и утре нищо няма да ти има. И аз така се филмирах, че от всичко ми се вие свят и ми е лошо.
Не си мисли само за това и ще ти мине. Hug

# 129
Sawvana ,пиех Небилет.
Друго,което помага при ускорен пулс е да се изпие чаша студена,дори ледена вода.
Или също така да си потопиш лицето в съд със студена вода.

# 130
Благодаря ти Жабке, ще ги пробвам тези методи:hugs:

# 131
Легни си, наспи се и утре нищо няма да ти има. И аз така се филмирах, че от всичко ми се вие свят и ми е лошо.
Не си мисли само за това и ще ти мине. Hug

Благодаря ти, дано! Пия го от близо 3 месеца, но нямаше кой знае какъв ефект. Цената му обаче кърти - 60лв. Днес ми го смениха с Есцитил, да видим как ще е. Изписаха ми с него и Клонарекс. Взех 1/2, но не виждам ефект. Кръвното ми е леко високо.
sawvana, на теб често ли ти се вие свят? Как ти минава?

# 132
Преди често ми се виеше свят, имала съм моменти на работа, когато не знаех къде се намирам, но стискам зъби и гледам за нещо друго да мисля, най-важното е да не се панираш, защото следва паник атака. Чакам си и след известно време ми минава, ако си вкъщи си легни и почини. И аз така си мислех, че е от хапчета, но смених доста и това все продължава.
Понякога се замислям,  че това най-вероятно се случва на всички, питай приятели и познати и всеки ще ти каже, че има такива моменти. Имала съм ги и аз преди да се започне с паник атаките, но не съм им отдавала такова голямо значение, както сега.
Blush

# 133
Ооо, това го минах преди 10ина години със стоенето в къщи. Оправих го със Сероксат. Благодаря ти за съветите Simple Smile
Сега пак си премирих кръвното - 150/90. при условие. че винаги съм със 100/70 Sad Напарво ще лудна вече Sad

# 134
А нещо за кръвно не пиеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт