Паническо разстройство - 36

• 46 535
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Скапаната пролет дойде и съм в адска депресия. Не мога да стана от леглото. Да се изкъпя и да се облека вече е премеждие. Закъснявам за работа. Нищо не ми се прави. Как може хем да с ПА хем в депресия? Как изобщо се случва тая комбинация?
Същата история,просто нямам думи.Може и Па с депресия.Искам да заспя и да спя,спя спя...

# 151
О, аз съм с ПА, депресия, тревожност, социална фобия, абе както си му е редът

Лъвли, и аз съм така, уж съм само на курс, там само смях и приятни хора. Какво е това, едвам ставам, голяма мъка ми е да се изкъпя, оправя. Насила ходя на фитнес, да съм сред хора, малко да се разнообразя. Едвам правя упражненията там. Но съм инат.

Джоми, бизогамата трябва да се пие редовно. Първоначално ми бяха назначили по половин сутрин от 5 мг, сега съм на цяло, а и при нужда.
И аз съм на този хал, интервюта, кандидатстване. Почнах за малко работа, но работодателката беше ужасна, станах по-зле от преди, още се оправям от нейното държание.

Да се надяваме на всички да видим изход на всеки от ситуацията!

# 152
Джоми, това с паренето около сърдечната област и аз го имам. Много е неприятно. За пулса няма да коментирам, ясно е че скача когато му скимне.
Днес посетих и аз най-накрая пси. Доволна съм, изслуша ме внимателно, пита ме много неща, обясняваше всичко. Изписа ми Есцитил - по половинка първите 6 дни, после по едно на ден. Питах я няма ли да ми изпише и успокоително, каза че нямало нужда. Хареса ми, че не ми предписа една торба с хапове. От утре почвам АД, силно се надявам да не ми е чак толкова зле от него.

# 153
Джоми, бизогамата трябва да се пие редовно. Първоначално ми бяха назначили по половин сутрин от 5 мг, сега съм на цяло, а и при нужда.
И аз съм на този хал, интервюта, кандидатстване. Почнах за малко работа, но работодателката беше ужасна, станах по-зле от преди, още се оправям от нейното държание.

Да се надяваме на всички да видим изход на всеки от ситуацията!

Джери, то е ясно че не сме стигнали на тоя хал, от "много хубави" неща в живота ни. Важното е да не се предаваме или отказваме, а смело да вървим напред! Винаги съм твърдял (макар и да не ми се е случвало последно време) че винаги, има изход, стига да го видим, и разбира се ни се даде. Колкото и ключа да е в самите нас, толкова е и в околните, и в това което ни заобикаля. Негативните неща, ни дърпат с две крачки назад, а позитивните, с половин, или цяла напред. Пожелавам на всички, колкото се може повече позитивни неща, в този труден и оплетен живот, и жажда за него, дори и напук, донякъде и това ще ни помогне. Далеч от "черни" хора, мисли, и обстоятелства, включвайте "резачките" ако се наложи! 🙂

# 154
Здравейте момичета..Дали може да си пийна малко ксанакс че мие много замотано  като след като след 1 час съм на инжекция гентамицин (лекувам пневмония)...

# 155
По-добре се консултирам с лекар:blush:

# 156
Аз честно казано се възхищавам от тук най-вече на тия които работят. Аз едвам я извършвам дейността си. Повръщане сутрин от нерви, неспане нощем и прехвърляне на всички проблеми отново и отново. И на работа съм разбита и непълноценна. Знам, че няма дълго да издържа така. И почват паниките за това как ще се живее без пари. Евала ви правя на тия, които успявате да ходите на работа всеки ден и не се отчайвате. Вие сте герои в моите очи...Не знам как го правите! И на Джери...защото пак търси и опитва, макар да имаше отвратителен опит в последната една година.

# 157
loveli, ти нищо ли не пиеше. Извинявай сега не мога да се сетя, сигурно си писала. Поне някакво успокоително вечер за да можеш да се наспиваш. Аз по едно време не можех хич да спя. Споделяла съм тук и знам какво е след такива нощи. Организма се изтощава много. Напоследък малко се сдобрих със спането, но да не се хваля много. Много е важно да се наспиваме, но като не става, не става. По цели нощи съм чела книги. Вместо да мислиш, така и така неспиш, взимай книга и чети. Улавяла съм се в началото как чета, но пак мисля. Очите ми минават през редовете без да вниквам. И аз се връщам и пак и пак ако трябва, докато успея да се съсредоточа.
И това всяка нощ. И сега го правя. Преди като станеше вечер и откачах. Дали ще се спи, няма ли. Сега лягам с книгата. Не мисля. Приемам че може и да не спя. Голяма работа. И почвам да чета. Като луда. В един момент усещам че съм се отпуснала и после заспивам. Много дълго стана. Но исках да обясня моя начин за справяне с будуването нощем .
Много ми помага, а колко книги изчетох.
Желая на всички хубав ден ! 😉

# 158
Лъвли, изпадам в панически ужас, че ще остана без работа, без пари. Този курс сега ме поуспокоява, ами след два месеца. Не мога да спя, през деня ми е лошо. Сега цялата се треса. Мисля, че това е и от деанксита.
Вече се отчайвам, ни спокойствие денем, ни нощем. Домъкнах се на фитнес, да не лежа и додепресирам у нас.
Дано намерим всички спокойствие!

# 159
И аз като пиех деанксит, така се чувствах известно време Confused

# 160
Здравейте момичета Simple Smile
Пия Бринтеликс по 1 вечер. От 2 дни не съм го вземала. Мислите ли, че е възможно заради това адски да ми се вие свят? Дават го като най - нов вид АД. Днес пси-то ми каза, че едва ли е от това, но все си мисля, че е възможно. Утре имам много важен ангажимент и умирам от ужас, че тази замаяност не минава. Sad

Вики, а защо замени сероксата с Бринтеликс? Сега като се замисля със сероксата си бях доста по-добре, отколкото с дуласолана и сега с ципралекса, но имаше още мнего какво да се желае. Не ми беше повлиял на депресията и страховете и затова отидох на лекар. Мислех да говоря с  пси за Бринтеликса, но като гледам цената му- настръхвам, а и ще бъде ужасно да се хвърлят толкова пари и пак да не ми подейства.

# 161
На мен деанксита изобщо не ми помагаше , с ципралекса за сега се чувствам добре .

viv77, ти защо спря бринтеликса? ( Пишеш че от два дни не си го пила ). Свърши ти лечението ли? Докторът ли ти каза да го спираш вече?

# 162
Здравейте отново.Днес бях вече на така дългоочаквания кардиолог.Ехографа бил супер.Видял ми учестения пулс и сърцебиенето от холтера,но заключи,че сърцето ми е абсолютно здраво и дори с 300 зора ми изписа Бизопролол (мисля,че се казва на БГ) и то с условието,че няма да го взимам задължително , а след като го обмисля хубаво.Каза,че имали страничен ефект бета-блокерите и не били препоръчителни при здраво сърце а също и,че пулса ми падал вечер а тия хапчета ще го свалят още повече.А пък покачването му при вървене или седене права си било съвсем нормално,все пак съм жив човек.И когато съм го мислела се покачвал още повече.И така...Не знам да се радвам ли вече,или да плача.Усещам се като балон,който се надува постоянно и в същото време отпред една игла и ще не ще все ще гръмне

# 163
Здравейте отново.Днес бях вече на така дългоочаквания кардиолог.Ехографа бил супер.Видял ми учестения пулс и сърцебиенето от холтера,но заключи,че сърцето ми е абсолютно здраво и дори с 300 зора ми изписа Бизопролол (мисля,че се казва на БГ) и то с условието,че няма да го взимам задължително , а след като го обмисля хубаво.Каза,че имали страничен ефект бета-блокерите и не били препоръчителни при здраво сърце а също и,че пулса ми падал вечер а тия хапчета ще го свалят още повече.А пък покачването му при вървене или седене права си било съвсем нормално,все пак съм жив човек.И когато съм го мислела се покачвал още повече.И така...Не знам да се радвам ли вече,или да плача.Усещам се като балон,който се надува постоянно и в същото време отпред една игла и ще не ще все ще гръмне

Тъкмо щях да ти пиша как е минало. Аз съм същата работа. На холтера ми излезе само синусова тахикардия, но имам и екстрасистоли, които не излязоха на холтера. Пих бета блокер три месеца, но да ти кажа не се чувствах по-добре. Утре пак съм на кардиолог и много се чудя какво да правя, дали да пия хапчета или да се боря сама. Незнам този ускорен пулс колко е опасен Cold Sweat
Аз доста се изморява, като ходя или като изкачвам стълби, но не винаги. Чудя се и се мая Grin
Ти на колко години си?

# 164

Тъкмо щях да ти пиша как е минало. Аз съм същата работа. На холтера ми излезе само синусова тахикардия, но имам и екстрасистоли, които не излязоха на холтера. Пих бета блокер три месеца, но да ти кажа не се чувствах по-добре. Утре пак съм на кардиолог и много се чудя какво да правя, дали да пия хапчета или да се боря сама. Незнам този ускорен пулс колко е опасен Cold Sweat
Аз доста се изморява, като ходя или като изкачвам стълби, но не винаги. Чудя се и се мая Grin
Ти на колко години си?
На 29 съм.Абе незнам вече.Обясни ми,че понякога сърцето забавяло един ритъм и какво беше там,някакво електричество.Нищо паталогично не било.Да не съм го мислила.Вече се убеждавам,че е на нервна почва.Измарям се дори докато си взимам душ.Ей толкова много симптоми пък причина физиологична няма
Нищо не може да стане при такъв пулс.Ама абсолютно нищо.Доктора беше около 55-60 годишен и чак ми вика "Браво аз такъв пулс не мога да имам"Сърцето значи било здраво

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 22:54 от Ettyy

Общи условия

Активация на акаунт