Паническо разстройство - 36

• 46 568
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Някой от вас да са на Есцитил 10. Нещо се губи по аптеките в моя град....

# 211
Аз го пия. В Пловдив живея и нямах проблем с намирането му.

# 212
Аз го пия. В Пловдив живея и нямах проблем с намирането му.
Аз имах проблем с намирането му,нямаше в складовете,минах на есцитазан. Няма разлика.

# 213
Как сте?
Както винаги по празници,аз от сутринта съм нервна и разтревожена,сърцето ми хлопа.
На косъм бях да лапна четвърт Ксанакс,но взех Валидол. Сигурно ще ми дойде добре,но си ме е страх,като не съм пила до сега. Все се филмирам да не ми стане зле,да ми падне кръвно и т.н.
Дано се посъвзема,че мисля довечера да се видя с приятели.
Пожелавам ви хубави  и спокойни празници!
Горе главите-И това ще мине!

# 214
Каквато съм си емоционална, вчера си мерих кръвното и беше 135/90 и се разревах... Нито съм се ядосвала, нито съм се напрягала. Уж започнах да водя по-здравословен начин на живот, постоянно избягвам вредни храни, движа се, не пуша, не пия... Грижа се за тялото си, а то как ми се отблагодарява.
Спирам с мрънкането, че не мога да се понасям.

# 215
Здравейте,

Аз пък съм добре, само дето от няколко дена ме мъчи главоболие, при вас има ли такова нещо? Чудя се дали не е от времето и нали сме по чувствителни  Joy

# 216
  • София
Аз днес съм зле,  а е само втория почивен ден и следобяд милион гости ще имаме.
Висок пулс и замалко да направя па пред магазина,  сега смуча валидол.

# 217
И на мен не ми е добре, но се разхождаме с ММ, пазаруваме. Повечето време съм в кухнята да глезя синковеца и ММ. Само за яйцата не можах да се мотивирам и ММ боядисал 70 яйца, щото никой не му казал колко. Ама хубаво ги нашарил. И се оказа, че майка и тя ми боядисала 30 и ще кудкудякаме.

# 218
Здравейте,и аз се включвам,че и при мен паническото разстройство напоследък е силно изявено пак,за което отчасти вината уе моя.От страх ли,депресия ли,не знам какво,не отидох отново на психиатър преди няколко години,когато трябваше.И ето че сега нещата са усложнени.Слава богу,нямам физически здравословни проблеми,освен увеличена щитовидна,от което обаче ме избива често на плач.Явно не е само от тревожност.Започнах и пак да ходя на психолог,че минавам през труден период,и тя ми вдъхна известна надежда.Но става бавно.
Непрекъснато имам съжаления за миналото,за това,което по-рано не съм направила....Сещате се как е,тези,които им се е случвало.
Чудя се дали да почна всеки ден да си записвам нещата,закоито към благодарна.Много съм и нерешителна.Вие какво бихте ме посъветвали?
Ето,докато го пиша това,усещам,че ми се плаче.Sad

# 219
Здравейте,

Аз пък съм добре, само дето от няколко дена ме мъчи главоболие, при вас има ли такова нещо? Чудя се дали не е от времето и нали сме по чувствителни  Joy
Мен вчера ме спука главоболие,така и не разбрах от какво.Днес съм добре.

# 220
Добро утро момичета,

Христос Воскресе.

На този светъл ден ви пожелавам всички да сме много здрави, от тук нататък да нямаме проблеми и само хубави неща да ни се случват. Heart

# 221
Дано,дано!:grinning:

# 222
Христос Воскресе!
Аз от два дни се чувствам зле.Вечер не мога да спя и само се събуждам с някакви лоши мисли и едно напрегнато такова,все едно всеки момент ще стане нещо.Пулса ми се успокои и не получавам ПА (да чукна на дърво),но пък имам нова екстра.Получавам екстрасистули,един след друг по около 4-5.Сякаш сърцето ми се преобръща,но не единично а няколко пъти.Отделно и ми е едно такова замаено,сънено още от сутринта.То ако не е едното ще е другото.Чудя се пак ли да ходя на кардиолог,ама то като знам как е тука ще ми кажат да чакам пак 3 месеца или въобще няма да ме изпратят Sad

# 223
Хрисрос Воскресе! Пожелавам на всички да се отървем от всички болести ,които имаме ...Мен днес ми е много зле много ми е лошо ,стомаха ми е много надут ,боли ме кръста и гърба чудя се дали не са бъбреци нещо,като пишкам усещам дискомфорт някой имал ли е подобни проблеми?

# 224
Христос Воскресе!
Дано да сте здрави
Аз съм с грип и почти не ставам. То всичко ми трепери. Ни можах на яйца коцунаци да се порадвам. Купих ги. А като лежиши ОКР те напада, депресията да не остане по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт