Паническо разстройство - 36

• 46 615
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Христос Воскресе. На всички пожелавам здраве, щастие и много сбъднати мечти. Аз днес си почивам след Великденското преяждане и се надигнах в 15 часа от сън.

# 226
Христос Воскресе!
И аз съм болна,гърло,кашлица,нямам сили направо и времето като е топло ми става още по-зле.
Отделно съм уморена много,от всичките гости и всичките приготовления.
Вчера хич не бях в час,цял ден все едно бях в люлка.

# 227
При мен не е много добре, продължава да ме боли главата и ми е супер замаяно.
Вече паник атаки не получавам и от какво е това чудо незнам. И аз от време на време получавам екстрасистули Confused

# 228
  • София
Пак се появи инфо, че спират Стимулотон от продажба...някой да знае нещо по въпроса ? Миналият път като го спряха, пих Золофт - еми по-зле ми стана, уж еднакви, ама на мен не ми действат по един и същ начин

# 229
Вече паник атаки не получавам и от какво е това чудо незнам. И аз от време на време получавам екстрасистули Confused
При мен болките в главата и предимно в тила винаги са ръка за ръка със световъртежа. Когато са засилени симптомите от ПР се проявяват и тези гадости... Абе то е цяла съвкупност от гадни усещания. Даже се чудя защо още ги коментираме...

Золофта е страхотен медикамент, стига само да ти понесе. Аз лично много съжалявам, че не си изтърпях страничните ефекти и се предадох рано от него.
Какво става тук? Нещо доста са намалели постовете.

# 230
При мен болките в главата и предимно в тила винаги са ръка за ръка със световъртежа. Когато са засилени симптомите от ПР се проявяват и тези гадости... Абе то е цяла съвкупност от гадни усещания. Даже се чудя защо още ги коментираме...

Золофта е страхотен медикамент, стига само да ти понесе. Аз лично много съжалявам, че не си изтърпях страничните ефекти и се предадох рано от него.
Какво става тук? Нещо доста са намалели постовете.
Ако имаш силни и чести болки в тила е хубаво да си провериш кръвното. При вдигане на кръвно стяга в тила. Но кръвно може и да се вдигне от ПА или напрежение. Аз при една масивна ПА вдигнах 140/90 (при нормално 110/70) и кръвната ми захар бе скочила на 10, както и температура 37.5

# 231
Не е от кръвно братле Simple Smile просто психосоматични симптоми. Не знам вече колко пъти са ми мерили кръвното и при ПА и за какво ли не. В крайна сметка приемаш фактите, пиеш една студена вода и се примиряваш, че си психично заболял. На мен лично ми писна да се вглеждам, вайкам и тюфкам, че все нещо не ми е наред. Ми честно казано е*Ал съм му майката ... То така не се живее нормално. Или го приемаш и живееш с него, или цял живот се жалваш и страдаш, че ти има нещо, а всъщност нищо ти няма.

# 232
Странно и аз имам болка в тила, мислех че е някой нерв или нещо подобно. Меря си кръвното в такива моменти и не съм го вдигнала.

# 233
Венчо, докато пиех стимулотон, също ми се беше наложило да го заменя със золофт. Кошмарът беше пълен. Явно и другите съставки влияят.
 Дийп, ти пиеш ли още тритико. Откак го пия, вече месец съм с главоболие и световъртеж, а главоболие не съм имала от студентските си години...

# 234
Здравейте отдавна не съм писала, защото си  пия кротко Ципралекс и Флуанксол, но от 2 дни започнах да вдигам кръвното. Отидох на лекар и направих изследвания оказа се че имам леко завишен лош холестерол и триглицериди. Някой от вас имал ли е подобен проблем? Иначе чака резултати и от хормоните на щитовидната жлеза. А иначе като изпия четвъртинка Ривотрил оправям кръвното и се чувствам добре

# 235

Дийп, ти пиеш ли още тритико. Откак го пия, вече месец съм с главоболие и световъртеж, а главоболие не съм имала от студентските си години...

Да, не съм го спирал. Нямам проблеми с него. Главоболието и световъртежа са от от АД и ПР. Ще отминат Simple Smile

# 236
От седмица насам не съм пила Алората,не знам дали си внушавам,обаче точно от седмица не ми е добре. Не,че с нея съм супер,обаче тези дни не се търпи-тревожност,днес съм с отвратително замайване,сърцебиене.  Мерих си кръвното,нормално е.
В такива моменти съм много тъжна,непълноценна. Напоследък забелязвам,че ми става зле и от цигарите.  Едно тежко ми става в гърдите. Освен пак да опитам да ги откажа. Последния път издържах седмица,ама ми беше адски нервно.
Между другото имам Деанксит и блистер Ксанакс,все още не съм прибягнала до тях,което в крайна сметка не знам колко е хубаво.
Чудя си се,хората са измислили лекарства,а аз живея като мишка и не искам да ги пия. И това ще мине,утре може да е по-добре,тогава няма да мисля така.

# 237
Тия дни явно нещо има и на мен все нещо ми има. Стягаме корем, гърди, гърло, давя се, постоянно ми се спии, сърби ме тялото, ще чакам да отмине, явно сега ме хваща пролетната тревожност.

# 238
  • Перник
И аз тези дни не съм ок. Тревожност, гадене, световъртеж... Чудя се в такива моменти дали е ок пак да мина на 2 деанксита временно. Някой има ли идея какво е точно действието на деанксита?

# 239
Уф! И вие ли сте така?! Confused
Ми то няма край,сега пролетния сезон,после пък летните жеги.
И аз се чудя дали да ударя четвърт Ксанкас,поне да видя дали ще ми стане нещо от него.
Страх ме е да не ми падне кръвно или нещо подобно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт