Фотография - 86 тема

• 40 661
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Може ли съдействие
Избирам между два дигитални фотоапарата от 2015
Единият е

https://www.canon.co.uk/for_home/product_finder/cameras/digital_ … ra/ixus/ixus_160/

Другият

https://www.amazon.de/Digitalkamera-Megapixel-35-fach-Display-bi … ert/dp/B00PC4WHPA

Кой ви се струва По-добре
И двата са 20мп

# 241
  • София
Аз лично, не бих купил фотоапарат, за който в ДПРевю явно не са и чували, че съществува Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 242
  • София
Аз лично, не бих купил фотоапарат, за който в ДПРевю явно не са и чували, че съществува Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

Не са чували вторият ли ? Той бил пригоден за немският пазар от Fujitsu или нещо подобно
Canon-а как ви се струва ?

# 243
Аз да питам - имам един никонски 55-300 dx,  на който нещо взе да му куца фокуса много и настройката през апарата също не помага.  Зентекс дали работят още и как да ги търся? Или кого другиго да търся ако не тях? И някаква приблизителна сума за ремонт дали може да се определи от невероятното ми обяснение, че нямам никаква представа колко може да струва това удоволствие - 50? 100? 200? 300?

# 244
  • София
Аз да питам - имам един никонски 55-300 dx,  на който нещо взе да му куца фокуса много и настройката през апарата също не помага.  Зентекс дали работят още и как да ги търся? Или кого другиго да търся ако не тях? И някаква приблизителна сума за ремонт дали може да се определи от невероятното ми обяснение, че нямам никаква представа колко може да струва това удоволствие - 50? 100? 200? 300?

За съжаление, Ники-Зентекс вече не е между нас. Отиде си съвсем неочаквано. Лично аз се сещам само за официалния сервиз - Профайлд.

# 245
# 246

PS Снимани с тел и обработени леко със Снапсийд!
Което ми напомня да ви питам дали някой знае защо Снапсийд толкова ужасно прецаква големината на файловете, при положение, че е отметнато да не ризайзва и компресира!?!?

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 18:03 от Agent Provocateur

# 247
# 248
# 249
2-3 любими от шепата направени с камерата това лято:

# 250
  • Norge
Агенте, разкажи нещичко за първите две.  Praynig

# 251
Grinning Висящ мост! Висящ мост в Австрия, който беше нещо там по-по-най, ама старост-нерадост, сега ще погледна във ФБ какво съм постнала, че беше преди 3-4 седмици, помня ли толкова....

A, ето:
"The Highline179 is crowned the longest suspension pedestrian footbridge in Tibetan Style. You can take a stroll between the mountains, 114 metres above the Reutte valley in Austria."
Бях толкoва заета да снимам, че забравих да се страхувам, но ММ бра страх и за мен Grinning

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 22:19 от Agent Provocateur

# 252
  • Norge
Много ти благодаря!  bouquet
Впечатляващи снимки и не се сдържах...

# 253
Мерси за милия комплимент, Нел!

Обичам необичайни и неочаквани ракурси аз, дори на стандартни неща. И минимализъм обичам, а хич не ми иде отвътре, та затова толкова им се радвам - графични и минималистични Simple Smile
А всъщност 3-ия кадър е технически по-сложният, защото светлината е само от луната.

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 01:26 от Agent Provocateur

# 254
  • Norge
Агенте, не е само чист комплимент; повече от това е, защото винаги радваш както с познанията, които споделяш, така и с кадрите, които показваш.  Hug
И да, те често са необичайни, в най-добрия смисъл.

За третата снимка не споменах нищо, за да не досадя, но ми се искаше; прелестна е!
Самата аз нямам опит с нощно снимане, никакъв.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт