Фотография - 86 тема

• 40 361
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Не знам. Взех го от много мой близък познат и така и не попитах тогава тялото на колко кадъра е. След това и от мен се ползваше 3-4 месеца, и така и не го проверих. Факт е, че сдаде багажа в един момент Simple Smile

# 571
Можеш да провериш, само една необработена снимка трябва да качиш. https://www.camerashuttercount.com/

# 572
Благодаря! Проверих го-56 204.
Проверих и Д 90 от любопитство и за пореден път се убедих каква страхотна машинка е. В момента е на 82 610 и съм сигурна, че има още толкова живот в него Grinning

# 573
  • Mostly in my mind
Той като е със сменен затвор не трябва ли да показва по-малко число?

# 574
Смяна на затвор доколкото знам не рестартира брояча.

# 575
Пробвах със снимка, която е правена няколко дни преди да се счупи и да го пратя за ремонт.

# 576
H.S. С какъв обектив снимаш?

# 577
Ако питаш конкретно за последните снимки-правени са със обектив Sigma 105mm f/2.8 EX DG Macro за Nikon.

# 578
Ако питаш конкретно за последните снимки-правени са със обектив Sigma 105mm f/2.8 EX DG Macro за Nikon.
Благодаря ти! А от ръка ли снимаш?

# 579
leia2015, да, от ръка винаги.

# 580
# 581
# 582
Здравейте. Аз съм любител фотограф и снимам обикновено семейството си и най-вече местата които посещаваме. Имам Канон 700Д но когато снимам високи сгради или по големи пейзажи не ми се получават добри снимки с моя 18—55мм обектив. Затова искам да си купя обектив с който и обектите отпред и пейзажа отзад да фитват. Мисля си за CANON EF-S 10-18MM F. Какво ще ме посъветвате? Добър ли е за целите които имам или не точно?

# 583
Вейда, готова е. Отремонтирана, сменен затвор и някаква гумичка. Не съм снимала тези дни. Само я пробвах. Уж всичко е наред.
Мунчо, благодаря за споделените неща.
И снимки на едни мравки, които много обичам да наблюдавам и снимам.

Много са хубави, с какво са снимани? Heart

# 584
Благодаря!
Първата е с Никон Д90 и с обектив Sigma 105mm f/2.8 EX DG Macro за Nikon. Втората е със същия обектив, но с Никон Д 610.

Общи условия

Активация на акаунт