Фотография - 86 тема

• 40 354
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Мъх, да не си помниш паролата е разбираемо, обаче да не си помниш мейла е притеснително! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Предложението ти за играта е мн хубаво, напомня ми предизвикателствата от едно време тук - така се забавлявахме! Засега се отзовавам само на подканата(поканата) за последната снимка, ето я (от вчера):

Обаче е толкова магнетичен твоят господин с хармониката Animal Heart Eyes Cat! Има мн детайли в кадъра, които може да се интегрират в нов, сърбят ме ръцете вече, обичам ги тези игри GrinningGrinningGrinning

# 601
Мъхче, в сервиза на Никон - Профайлд го оправиха.
Сега пък ми е развален лаптопа и е на ремонт. В  "страхотна" серия с техниката съм тези дни и седмици.
Това е последната снимка,която обработих преди лаптопа да сдаде багажа и първата с отремонтираната камера.

# 602
  • София
Мъх, да не си помниш паролата е разбираемо, обаче да не си помниш мейла е притеснително! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Предложението ти за играта е мн хубаво, напомня ми предизвикателствата от едно време тук - така се забавлявахме! Засега се отзовавам само на подканата(поканата) за последната снимка, ето я (от вчера):

Обаче е толкова магнетичен твоят господин с хармониката Animal Heart Eyes Cat! Има мн детайли в кадъра, които може да се интегрират в нов, сърбят ме ръцете вече, обичам ги тези игри GrinningGrinningGrinning

Аз мейла си го знам, но явно ми го бяха "приспали", трябваше да го раздвижа с един мейл, за да се случат нещата. Яхувска му работа...

Господинчото с хармониката не застана за повече от 3 секунди на едно място. Стопи ми лагерите и хуууубаво си порева. 😂😂😂 Това беше последната му снимка, след като вече бях грохнала на един пън. Човек никога, никога не трябва да оставя камерата. 🤭
----------------
Ето един пример за перспективно изменение, във връзка с по-раншния разговор. Автор е Lynda Molenaar

Хрис, да не е ретрограден Меркурий? 😱🥴😂

# 603
  • Mostly in my mind
Ретрограден е, да. До 10 март Confused

# 604
Мдаа,явно Joy Не че съм в час с тези неща...
Готов е и компютъра. Днес си го взех.
Мъхче, интересна авторка.
Забравих да кажа,че и аз бих се включила в игри като от едно време /не че тогава бях сериозна.../,че нещо нямам хъс и стимул тези седмици да снимам...

# 605
Не съм попадала на игрите ви досега. Ще ми е любопитно да следя. Ако успея може и да се включа. Simple Smile
последна снимка

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 23:34 от anonymiss

# 606
  • Mostly in my mind
В тази тема не си крием снимките в скрит текст. Simple Smile

# 607
Майкъл Фриймън- Портре...pdf
https://dox.abv.bg/download?id=bbe5922b8d

Светлина и Осветление ...pdf
https://dox.abv.bg/download?id=99bbde9ab7

FOTOmania-Landscapes_2.pdf
https://dox.abv.bg/download?id=50ea38a605

Ирис за мама

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 12:09 от AnMary

# 608
  • Dope Reach
Аз само ви гледам, но реших днес да се включа с един скорошен кадър. Simple Smile

# 609
от мен едни бели птици Sunglasses

# 610

Много ми харесва ефекта върху снимката. Как е постигнат?

# 611
Не разбирам какво точно имаш предвид. Обработката?

# 612
Не разбирам какво точно имаш предвид. Обработката?
да

# 613
Не мога да обясня в детайли, защото си играх с плъзгачите на Viveza в Ник колекшъна, докато не се получи нещо прилично. После стопляне, десатуриране, има и един градиент в кафяви тонове. Накрая добавих мат ефект - правя го от два слоя нива, обединявам ги в група и намалявам опасити на групата колкото е необходимо. Тъй като това е версията от инстаграм, е възможно да съм добавила някой от ефектите му. Има два-три, които като сложиш на 15-20%, "озаряват" снимката, без да я променят драстично.
Не помогнах много, май Flushed

# 614
Честит 8-март!
Бъдете здрави,щастливи и обичани!
Винаги ми е било много трудно,когато ме попитат, да обясня дадена обработка. Поне при мен винаги е различна,с различно тониране, и т.н. и никога не мога да обясня какво точно съм правила Joy

Общи условия

Активация на акаунт