Габрово - "Добре дошли и отишли"

• 14 835
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Габрово
Честит рожден ден, Райка!

bdbaloni

Бъди щастлива, много обичана и винаги влюбена!

# 121
  • Габрово
Момичета, аз малко се позагубих, но все сме навън, защото в къщи е много топло  sweating. А и на Сашо му е скучно тук, навън всичко му е интересно и не мрънка така, както у дома. Израснаха му 6 зъба наведнъж, сега растат други и е много нервен. Имаше и температура заради зъбите и го водих и при Елена Борисова да го види. Не искам да си спомням колко непрофесионално се отнесе. Така че, имайте едно наум, ако ви я препоръчат.
Ани беше на лагер към ИМКА. Много е доволна, аз също. Чудесно забавление за лятото, когато градините почиват.
В градинката до Текстила се събираме доста майки. Ако ви се идва до тук, свиркайте.
Снежко, кое беше момичето с теб на Майкъл? Имам чувството, че я познавам.
Прохладна нощ ви желая!  Grinning

# 122
  • Габрово
   Нуше, много е неприятна тая работа със зъбките. Дано по-бързо да минава. Ние още нямаме, но явно са тръгнали, щото Антония на моменти е много кисела като почне да дъвче нещо / а това е почти постоянно /. А за капак тая вечер и стомахчето май я болеше, че му дръпна един рев. И тя понеже не ми реве чак ме уплаши. Дадох и всичко възможно за облекчаване и сега май се кани да спи. Поне от другата стая не се чува нищо  Laughing Но тия зъби много ме притесняват.
   Уж от 28 заминаваме на Китен. Дано да не ни мине котка път. Толкова ми се ходи. Миналата година пропуснах с тия мои пусти болници и сега ми е притеснено да не се случи нещо друго.
   И ние постоянно сме по разходки / прибрахме се преди час /, но в жегите се прибираме по обяд. Обаче градинката до Текстила ни идва малко далеч, а като се замисля то ей го де е, ама не сме свикнали в тая посока да се разхождаме.
   Хайде, лека нощ и от нас!

# 123
Нуше,дано да нямате повече проблеми със зъбките.
 Ние  пък караме варицела и сега  си стоим в къщи,но няма как  и тази нощ почти несме спали,защото Дидка имаше температура и много се въртя.

# 124
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 125
Благодя ви момичета !
Благодаря за пожеланията !
Снежко честита ти сладурана да ти е жива и здрава много да те радва и ти бързо да се възстановиш .

# 126
  • Габрово
   Нуше, голяма компания сте наистина в градинката. И то е доста приятно под сянката на това голямо дърво. Аз тия дни всеки ден минавам оттам, но не можах да се престраша да те търся. Дано някой път да събера кураж.
   Снежко, къде се загуби? Искаме подробности за вас. Имай предвид, че отсега нататък ще си все по-заета  Laughing
   Точно сега, момичета, Антония прави половин годинка. По случая една скромна почерпка   party023 Popcorn cook cook beer beer3 beer2 Wine Glass .

# 127
Здавейте момичета!
Аз се поизгубих, отдавна не съм влизала, причинита е че почнах работа от 1.08, а Наталка е на ясла. Вече посвикна и съм по спокойна - не плаче само дето не иска да яде - тъпче само сух хляб. Спи си  там и вече не плаче, само като я оставям сутрин прави физиономия но мисля че и това скоро ще отмине. Притесняваме единствено че аз и мъжът ми работим до късно и по принцип можем да я взимаме около 6.30-7 часа (яслата си работи до 7) но всички деца ги взимат около 5 и нашето стои само. Направо ми се къса сърцето като стане 5 часа. Май накрая и аз ще ходя да я взимам към 5-5.30 часа и ще я водя с мен в банката да си доработвам - друг начин не виждам.
Та така с нас!
Хайде сега честито на Снежко и от нас - да ти е живо и здраво малкото съкровище и само усмивки да ти носи! Да е най-послушното и щастливо дете на земята! Да го нацелуваш по петичката от нас!

Хайде отивам да си допия ракията, утре пак ще вляза че не се знае следващият път кога ще е! Поздрави от нас на всички ви и целувки за малките сладурчета

# 128
Честита дъщеричка, Снежко  !!!!!!   

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 129
  • вкъщи
здравейте майчета!
имам една молба към вас.има ли удобен транспорт от габрово до трявна.ние ще пътуваме от бургас с автобус до търново или габрово,но не знаем кое е по удобното и какви връзки има за трявна.ще съм ви много благодарна,ако можете да помогнете.

# 130
От Бургас за Габрово автобусът е само един и то преминаващ, който пристига тук към 19.30 - 20 ч.

От Търново за Габрово транспорт има на всеки час и половина: 7.30, 9.00, 10.30 ..., последния май беше в 18 ч.

За Трявна автобусите са от 6.30 до 19.30 - на всеки 30 мин. ,
а в почивни дни:
8.30; 10.30; 11.30; 13.30; 15.30; 17.30; 18.30.

Дано съм ти била полезна Simple Smile

# 131
  • вкъщи
благодаря ти много smile3501

# 132
  • Габрово
Здравейте!
Ние ходихме до морето за малко и някак по-леко минаха жегите.
Гали, недей така.  Naughty Качих снимка в албумчето ни, така че следващия път като минеш през градинката да се обаждаш.
Деси, как сте с тази варицела? Сърби ли я много Дидка? Мажеш ли я с нещо?
Рали, тя не е лесна твоята. По принцип август почват отпуски и ваканции, а не се почва работа  Wink. Ама добре, че Наталка не се противи много за яслата. А  вечер не е ли с по-големите дечица на двора?
Хайде, хладна нощ ви желая!  Grinning

# 133
Здравейте и от нас,
ralid браво на малката за това че вече е едно голямо момиче което ходи на ясла.....
Nushe аз се чудя къде се изгуби а бие на морето...супер...
Деси оздравях те ли?
Лек ден момичета

# 134
Здравейте!
Днес ние последния ден от карантината,иначе най-трудно и беше на Дидка докато избиха пъпките(само два дена ми вдига температура),че и зъбче я мъчеше,но все още има пъпки,а я мазах с ментолов спирт.Само се надявам да не и останат белези.
Нуше,надявам се добре сте си изкарали на морето.
И аз ще кача някоя снимка от морето,но чакам да ми ги пратят.
Лек ден и приятни разходки!

Общи условия

Активация на акаунт