Габрово - "Добре дошли и отишли"

• 14 833
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мами от Габрово! Аз съм Ралица от Русе и се обръщам към вас с молба за малко информация. Планираме да направим кръщенето на малкия в Дряновският манастир. Но никога не съм ходила там. Някоя от вас правила ли е там кръщене? Какви са цените? Има ли място, където след ритуала можем да седнем да се почерпим, ако си носим храна? А ако решим да седнем в заведение, кое ще ни препоръчате? Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете в избора.  bouquet
Здравей, ние ще го правим там на 31.08. Храма е малък и скромен, но мястото като цяло е много хубаво и чисто. Мисля, че ни взеха 30лв като се записахме, но не съм сигурна. Има и заведение наблизо, но според мен кухнята му куца. Ние ще се почерпим на Боженци, там също е приятно за разходка и имат чудесна кухня. Ако нещо друго те интересува, питай.                                                                                                                                                            Момичета, вие как сте? Надявам се, че всички се радвате на чудесно здраве! При нас положението е нормално, само дето беба много ми вдига температура от тези зъби. Приятен ден ви желая  bouquet

# 106
Здравейте момичета Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ГИГИЛЧЕ!  bouquet МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!
Ние сме си вкъщи от петък но немога още много да се съвзема имам малко разкъсвания и едвам си стоя на гъза, но от друга страна се радвам че мина всичко нормално и от 23:00ч като почнаха напъните родих в 23:55ч вечерта на 08.08.
Емили - 3.000 кг - 50см, родена на 08.август.2006
Сложиха ми и епидурална упоика която мен доста си ме хвана и се наложи малко да ми пуснат системата та да усещам контракциите и да деиствам.
А анестезиолога беше от трявна така че, трябва да се поразпита.
пак ще пиша като се поправя.

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 13:32 от snejko

# 107
Честито,Снежко!!! HugДа ти е живо и здраво момиченцето и много да те радва.  bouquetИмаше ли проблеми при слагането на упойката?Е,добре,че всичко е минало бързо Hug

# 108
Snejko честита рожба много да е
                            здравичка малката Емили
newsm51
Сега най-важното е че вече сте си в къщи и всичко е минало добре пожелавам ти бързо възстановяване скоро снимки на малката да видим newsm18 ..

# 109
Снежко, честита рожба!!! Много здраве и късмет на цялото семейство!!! newsm51

# 110
Снежко,честито бебче! Hug
Да ви е жива,здрава и много да ви радва малката Емили! newsm51

# 111
  • Габрово
   Снежко, страхотна вест! Нека малката Емили расте здрава и засмяна за радост на тати и на мама!   bouquet

Ние се позагубихме, ама разходки - нали е отпускарски сезон. Ходихме по Шипково, Русе, Приморско и на други места. Снимки ще кача по-нататък, а до тогава можете да ни видите тук.

# 112
4естито беб4е, снежко Simple Smile Да ти е здрави4ко

# 113
Честита първа дъщеричка, Snejko  newsm51! Много се радвам, че всичко е минало успешно newsm44!
Пожелавам ти бързо възстановяване, а на бебчето да е здраво и кротичко  newsm32.
Не ни забравяй като позакрепнеш. Е, вече ще сме на второ място Wink,но си струва Hug...

# 114
Честит рожден ден ,Райка!
Много здраве,щастие и любов! newsm51

# 115
  • Габрово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЙКА!
Много здраве, любов и щастливи мигове на теб и всички покрай теб!
baloni baloni baloni

# 116
 честит рожден ден Райка
                              с пожелание за здраве и любов

newsm59

# 117
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЙКА!!! newsm51 newsm59  bigdance2 Tada

# 118
Здравейте мами.
Снежко, честито ти момиченце, да ти е здравичко и многоооооо да те радва.
Радвам се, че всичко е минало без проблеми и вече сте си в къщи и  се бавите.

# 119
  • Габрово
ЧЕСТИТА РОЖБА, СНЕЖКО!

baloni baloni newsm51 baloni baloni

Да е здрава принцеса Емили и само радост да носи в къщи!

Общи условия

Активация на акаунт