Габрово - "Добре дошли и отишли"

• 14 832
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Снежко хайде да ти пожелая леко и безпроблемно раждане, че вече като те гледам направо си родила ..........
не се появяваш последно време да не би да има събитие вече

# 91
  • Русе
Здравейте мами от Габрово! Аз съм Ралица от Русе и се обръщам към вас с молба за малко информация. Планираме да направим кръщенето на малкия в Дряновският манастир. Но никога не съм ходила там. Някоя от вас правила ли е там кръщене? Какви са цените? Има ли място, където след ритуала можем да седнем да се почерпим, ако си носим храна? А ако решим да седнем в заведение, кое ще ни препоръчате? Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете в избора.  bouquet

# 92
Здравейте Hug
аз все още съм тук, но в неделя е термина и тогава ще раждам Laughing , ако не излезе по рано Laughing
имаме гости от софия и вниманието ми е изцяло при тях
лека седмица, аз се отдавам на почивка и очаквания,
пак ще пиша като се появим с бебчо.

# 93
Успех,Снежко,вярвам,че ще мине леко и безпроблемно!
Мерси,момичета!

# 94
Снежко,леко раждане и от мен. PeaceВсичко да мине по вода,без проблеми и бързо възстановяване,за да разказваш Wink.

# 95
Успех Snejko чакаме тебе и бебчо newsm26

# 96
Успех и от мен, Snejko  Hug!
Пожелавам ти леко и възможно най-безболезнено раждане  Heart Eyes!
Стискаме ти палци  newsm10 и те очакваме в най-скоро време да ни се похвалиш със сладко пухкаво бебче  newsm30.

# 97
Ани,моят термин е на 11 декември,така,че ти май ще си ми учител JoyВъпреки че не живея сега в Габрово,то си ми по-харесва-за съжаление тук не ми допада,ама няма как Crossing ArmsА ако някой,пък било то и Снежко като се върне,може да ми каже от къде да си накупя всичко необходимо,за бебето,ще се радвам,защото ще идвам да пазарувам в Габрово.Е,да не е скъпарско.... LaughingКреватчето ще си го търсим от Севлиево или Габрово,а за детските работи-всичко от Габрово.Е,ако не намеря нещо може и по Търново да ходя,ама си мисля че в Габрово си има всичко Rolling EyesЗа съжаление тук в Троян няма нищо-всички пазаруват от някъде другаде,и на мен чак ми писна от тоя град #2gunfire

# 98
Снежко,леко и безпроблемно раждане! Peace

# 99
Момичета утре заминавам на море, така че известно време ще ме няма.
Специално за Снежко, леко  раждане, ще стискам палци от 300км. newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 smile3525

# 100
didka много хубаво да си изкарате на морето  Sunglasses

# 101
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ГИГИЛЧЕ! newsm59
 МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ! newsm51

# 102
Ани,моят термин е на 11 декември,така,че ти май ще си ми учител JoyВъпреки че не живея сега в Габрово,то си ми по-харесва-за съжаление тук не ми допада,ама няма как Crossing ArmsА ако някой,пък било то и Снежко като се върне,може да ми каже от къде да си накупя всичко необходимо,за бебето,ще се радвам,защото ще идвам да пазарувам в Габрово.Е,да не е скъпарско.... LaughingКреватчето ще си го търсим от Севлиево или Габрово,а за детските работи-всичко от Габрово.Е,ако не намеря нещо може и по Търново да ходя,ама си мисля че в Габрово си има всичко Rolling EyesЗа съжаление тук в Троян няма нищо-всички пазаруват от някъде другаде,и на мен чак ми писна от тоя град #2gunfire

Здравей ajva,
Аз също забелязах, че ще раждаш скоро след мен  Party. Ще се радвам да ти бъда полезна с каквото мога. Относно раждането незнам дали ще съм, защото очаквам планово секцио Shocked. Но относно покупките за бебока мога твърдо да кажа, че наистина в нашето китно градче си имаме всичко Heart Eyes. Бебешките магазинчета не са малко и със сигурност ще направиш добри покупки thumbsup. Аз още не съм започнала, само ходих миналият ден на оглед за някои основни неща. Има си и дрешки, и креватчета, и колички, и играчки...  Сигурна съм, че ще останеш доволна. Когато имаш време много ще се радвам ако ми пишеш на лични  Wink

# 103
Благодаря, dess Simple Smile Не очаквах някой от форума да се сети за мен, а се оказа, че сте много (на ЛС)!
Черпя ви newsm38

# 104
Момичета, къде изчезнахте?

Общи условия

Активация на акаунт