Прекалено прекарване на свободно време навън

• 3 680
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
Пълнолетни ли сте? В 21 век не е ли време да се откъснеш от някои порядки на общността и да водиш нормален живот?!

# 16
Ами, явно не е дошло времето! Ако е с приятели - пие, ако има и сервитьорка - ***, ако ходи на работа - заглежда колежките, ако иде при мама е мунчо, ако се забави в тоалетната - лъска!

Жена съм, хич не щА да съм мъж!

# 17
  • София
Е за какво ще се жените, прави изборите преди крачката.

# 18
  • Най-красивата страна
Той хойка до среднощ,ами ти защо седиш вкъщи и го чакаш?
Нямаш ли приятелки?

Не бързай да се жениш...

# 19
  • София

Чувала съм, че има семейства, при които подобна динамика работи. От моя гледна точка, обаче, не разбирам смисълът от бракът при такива отношения. Това е приемливо по-скоро за съквартиранти с привилегии...Поделяте си сметките и домакинската работа и си задоволявате взаимно другите нужди, когато се случи да се засечете - но... някак не си го представям като семейство това.

# 20
  • София
Млади са героите в историята, видно е от фейсбука им.
Преди много години имах такава връзка, в която рязко се започнаха самостоятелни излизания, уж по мъжки. Оказа се, че човекът ходел по женско. Ай сиктир!
Ако излиза 1-2 пътив месеца с приятели, окей. Имай обаче едно на ум и не прибързвай да се омъжваш.

# 21
Скрит текст:
Млади са героите в историята, видно е от фейсбука им.
Преди много години имах такава връзка, в която рязко
се започнаха самостоятелни излизания, уж по мъжки.
Скрит текст:
Оказа се, че човекът ходел по женско. Ай сиктир!
Ако излиза 1-2 пътив месеца с приятели, окей. Имай обаче едно на ум и не прибързвай да се омъжваш.
Винаги ми светва червената ламБа, каже ли някой, че излиза по мъжки....Не знам, може и аз да съм една идея по-параноична и ревнива, ама почне ли един мъж да си държи твърде много на личните излизания по мъжки, работата винаги е съмнителна.

# 22
Първо да се уточни,какво означава "често" Не е казано да са залепени един за друг,но ако отсега имат противоречия и то съществени,за какво ще се женят?.Нали авторката се досеща,че ако се обзаведе с бебе,и бащата продължава да излиза "по мъжки",ще и се стъжни.

# 23
  • София
Не бих дала съвет тя да излиза повече и от него, с цел... всъщност с каква цел? Ако ситуацията е зле, ако има сериозно разминаване в начина на живот, ако той е нехранимайко - ще му запука, че и тя е излязла точно никога.
Много е важно какво значи "често" и доколко пречи. Излизане веднъж седмично по мъжки не ми се вижда често, например. Всяка вечер или през вечер вече ми звучи твърде често и неприемливо. От друга страна за година и половина, че и вече приела брак - трябва да си видяла, че нещо не ти допада в начина му на живот. Нито халка, нито бебе ще го спре, ако той не иска.
Помисли добре каква точно е ситуацията - съдейки по общия профил, и двамата сте крайно наивни...

# 24
Ако, някой се опита така да ме затвори и да ми скърши крилата, като теб, и то при положение, че съм вярна, не изневерявам, а просто излизам с приятелки, просто ще си кажа, че не си ти човека. Струва ми се, че това ти пречи, защото самата ти нямаш много социален живот, вероятно го задушаваш даже. Просто нямаш какво да правиш, докато него го няма, и чакаш да се прибере. Вие сте отделни личности, всеки има право на лична свобода, дори е необходимост. Разбира се, без да се прекалява.

# 25
Вече живеем заедно от година и половина,декември ние е сватбата. Мисля че излиза прекалено много за човек който е решил да създаде семейство,не ме иска със него предпочита да е   само мъжка компания,нищо против но с мен ме иска да излиза и е навън до поне 1 през ноща. Не знам какво да правя,съвети?вече ме вбесява да седя в къщи а той до късни часове навън. И да са караме поради тази причина
Червените лампи в случая
1.не иска тя да излиза с него
2.не иска да излиза и само с нея
3.седи до ранните часове по "улиците/кръчмите"
са по-притеснителни, от самото му излизане "по мъжки".
Едно е мъжа ти да ти каже "Мило, излизам с Пешо и Тошо на по бира, ела, ако искаш." и ти да решиш, че нямаш работа в мъжките им "простотии" и да го оставиш да ходи сам, друго е да ти заявят "Излизам, нямаш работа с мен!".

# 26
  • Най-красивата страна
Ако той иска да е свободен и да  хойка по цели нощи с мъжка компания ,тогава за какво му е тази жена?
Да седи да го чака с чехлите и топлата манджа?
Че тя да не му е робиня?

И аз излизам с женска компания вечер и съпруга ми също.По повод.
Но това се случва 3 пъти в годината .

# 27
Интересно ми е Златка работи ли, какво работи?

# 28
Интересно ми е Златка работи ли, какво работи?

Не мисля, че има нещо общо с темата. На мен ми е интересно каква чашка сутиен носи, но се въздържам да питам.

Едно е да излизаш от време на време с приятели или колеги вечер след работа, а съвсем друго е да киснеш да малките часове кой знае къде. Такъв тип не е надежден за съпруг и баща.

# 29
На това момче му се живее.Помисли си добре,преди да сключиш брак с него.Аз не бих със такъв тип мъж.Ако се ожениш за него той по цели нощи ще си ходи,а ти вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт