Прекалено прекарване на свободно време навън

• 3 676
  • 37
  •   1
Отговори
Вече живеем заедно от година и половина,декември ние е сватбата. Мисля че излиза прекалено много за човек който е решил да създаде семейство,не ме иска със него предпочита да е   само мъжка компания,нищо против но с мен ме иска да излиза и е навън до поне 1 през ноща. Не знам какво да правя,съвети?вече ме вбесява да седя в къщи а той до късни часове навън. И да са караме поради тази причина

Veche jiveem zaedno ot godina i polovina,dekemvri nie e svatbata. Mislq che izliza prekaleno mnogo za chovek koito e reshil da sazdade semeistvo,ne me iska sas nego predpochita da e   samo mujka kompania,nishto protiv no s men me iska da izliza i e navan do pone 1 prez noshta. Ne znam kakvo da pravq,saveti?veche me vbesqva da sedq v kushti a toi do kusni chasove navun. I da sa karame poradi tazi prichina

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 00:35 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Първо, пиши на кирилица.
Второ, ти Росен ли се казваш? Смени си ника.
Трето...отложи сватбата.

# 2
  • София
И не ползвай общ фейсбук в "опит за контрол".

И аз не бих се прибирала до 1ч.

# 3
Свиквай.  Оттук нататък така ще е. Но пък може и да ти хареса, все някакви плюсове ще има.

# 4
  • Terra incognita
Нямаш ли приятелки, с които да откарате до 2?

# 5
И по-зле ще става.
Съберете се с хора, с които имате еднакви нужди и еднакви виждания за живота и семейството. Безсмислено е да се мъчите, да си вдигате скандали и да се разведете след няколко години, да страдат и деца и т.н.

# 6
Ами аз със сигурност не бих търпяла такова нещо. Щом още от сега имате толкова различни разбирания за това как ще живеете, трудно ми е да си представя, че ви очаква щастлив и хармоничен живот. На твое място бих отложила сватбата. Не само това, бих приключила и връзката. Семейството върви със своите отговорности и някак редовни излизания до малките часове в “мъжка компания” изобщо не ми се вписват в представите за нормално. Зарязвай го този, явно не е узрял за семейство, нито за връзка. Само внимавай да не ти замаже очите до сватбата преструвйки се и после да ти почерни живота. Хубавото е, че отсега е ясно какъв тип е та имаш време да вземеш правилното решение.

# 7
Пие ли? Обикновено мъжете се събират на запои. Ако е това бягай с 200. Ако се прибира трезвен, може и да не е само с мъже.

# 8
  • София
Предоставена ти е възможност да видиш реално вашата връзка, но ти май си искаш розовите очила. Много жени нямат този късмет и хубостникът си показва характера и странностите след сватбата и децата...

# 9
Ще се жениш през декември за този човек? Бягай с 300-та.

# 10
  • Варна
И ти ще се жениш за тоз изтърквания?!
Hushed
Боже,Боже ...
Догодина по същото време ще се чудиш как да се отървеш от любовницата му.

# 11
  • София
За някого “прекалено много” може да е веднъж месечно. Авторката не е написала точна честота, а мнението си за честотата (тя вероятно не може да направи разлика между факт и мнение).

# 12
На колко години сте?
Когато човек реши да създава семейство, не означава, че трябва да зареже всичко, което е правил преди това. Аз не излизам с мъжа ми, когато са само мъжка компания. Не за друго, не ми е скучно с тях, просто мога да намеря с какво аз да си прекарам времето, без да сме залепени един за друг. Когато аз излизам, не очаквам да имам вечерен час. И тук не става въпрос за запои, защото никой от нас не се прибира на пиян до козирката.
Колко често излиза приятеля ти? Ти защо не излизаш с твои приятелки? Какво е неговото мнение по въпроса с излизанията? Обсъдихте ли тази част или той си излиза, а ти си стоиш у вас и се ядосваш?

# 13
Скрит текст:
Вече живеем заедно от година и половина,декември ние е сватбата. Мисля че излиза прекалено много за човек който е решил да създаде семейство,не ме иска със него предпочита да е   само мъжка компания,нищо против но с мен ме иска да излиза и е навън до поне 1 през ноща.
Не знам какво да правя,съвети?
Скрит текст:
вече ме вбесява да седя в къщи а той до късни часове навън. И да са караме поради тази причина

Излизай и ти.Видиш ли го, че се гласи да се пръждосва, директно го изпреварвай....."Мило, излизам с тайфата!".
Аз дори бих започнала да излизам по-често и от него.Без него.
Пробвай да видиш дали ще му хареса варианта "С неговите камъни по неговата глава".
Макар че, и двата случая едва ли си заслужава да си подариш живота на подобен....

# 14
Хич не си губи времето да се надцаквате кой излиза повече. И този като иска да е навън по цяла нощ, защо въобще ти е предложил... или ти го изнуди да ти предложи? Общо взето събирай си багажа и си търси другаде късмета. Дори и 1 път месечно да излиза, а на авторката да и се струва много, важното е, че нямат обща представа за живота си заедно. А това, че сте с общ профил направо е червен светофар, че май искаш да го контролираш постоянно и наистина ти е предложил, за да спреш да му мрънкаш. Виж, аз не те обвинявам, че си виновна за нещо, а той е горкичкия, просто, не сте един за друг. Махай се, че още по-голяма грешка от сватба, ще е едно невинно детенце, на което ще му съсипете живота

Общи условия

Активация на акаунт