Мъжът ми ми изневерява.

• 12 925
  • 218
  •   1
Отговори
# 15
Той не иска да се разделим, но пък не му пука за мен, не знам какво иска. Може би си ме държи за прислужница. Все ми казва "ти си майка на детето ми и искам да сме си заедно, но ти не знаеш как да се държиш с мен. Бъди по-усмихната и лъчезарна и ще видиш как всичко ще си дойде на мястото." Е, ок, усмихвам се, ама той като го няма по цял ден да я види тая усмивка, понеже е зает с гаджето си, аз не съм му виновна. Ту искам да съм с него, но напоследък много обмислям раздяла.

# 16
  • София
Единственото, което можеш да направиш, е да живеете под един покрив, да му слугуваш, за да има детето баща, и да си намериш странично щастие.
Аз не успях и въпреки че ми е тъжно, че не сме заедно и семейството ни се разби, предпочитам така. А и аз се ровчих за изневери, когато бях взела решението да се разделяме. Абсурд е да живея 7 месеца под един покрив с човек, който има странична връзка...
Само не забременявай с 2ро, ако се стигне до интимности в някакъв момент, щото такива хора НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ!

# 17
Ох момиче, идва ми да ти шибна един. Защо го търпиш не знам.

# 18
  • София
Ако имате възможност, си вземете детето и се изнесете. Ако той почувства, че ви обича, ще дойде да се моли и извинява искрено, ще ви разкаже истината, ще се разкае и ще направи и невъзможното да ви спечели отново като жена! Казвам го от личен опит Sad
А дали ще можете да простите и дали той ще се разкае-не знам!

# 19
  • София
Мхм, а и колко ще трае това разкаяние, ако изобщо се появи... Хич не ми се вярва да дълго...
И не е невъзмижно да живеете под един покрив, всеки с неговите си емоции, стига да не се карате постоянно като се засечете.

# 20
Той не иска да се разделим, но пък не му пука за мен, не знам какво иска. Може би си ме държи за прислужница. Все ми казва "ти си майка на детето ми и искам да сме си заедно, но ти не знаеш как да се държиш с мен.
Е, много ясно. Любовницата е за секс, не за готвене, пране и гладене. За тези работи е прислужницата вкъщи, жертвата която сам си е направил и лесно паднала в капана.

# 21
Човекът изглежда се е влюбил, щом е допуснал и да разбереш. Ако искаш го изчакай да му мине /може и 2-3 години това да продължи/ и пак да си е твой. Но незнам каква причина трябва да изтъкнеш пред себе си, за да се подложиш на такова унижение заради един мъж, на който изглежда не му пука за теб и обичта му е само на приказки. А и счупеното си остава счупено. Аз бих продължила без него, вместо всеки ден да умирам.

# 22
  • Варна
Не, не халюционирам, не знам да не би нещо в мен да го подтиква към друга. Може би вината е в мен, но колкото и да се чудя, не виждам какво му правя толкова. Върша цялата домакинска работа, гледам си детето, като цяло съм му персонална слуга, поддържам външния си вид добре. Не знам какво не му стига в мен.
Сама си задаваш въпрос и сама си отговаряш на въпроса.

# 23
  • Варна
И от какъв зор искаш да сте заедно?

# 24
Колко пъти да ви повтарям - ангажирайте ги тези мъже бе. Това ти е проблема на теб. Ти правиш всичко. Моя първия мъж си хващаше гаджета, защото простата патка вкъщи опъва каиша здраво, а човека има свободно време и си го запълва с гаджета. Ако е ангажиран нон стоп до гаджета ли ще му е? После се разкайваше ама да простя беше невъжможно. В най-хубавото време от живота ни, когато трябваше да се радваме на малко дете и да сме заедно, аз бях сама и изморена. Той ми отне младостта. Аз не помня нищо от тези години.10 години по-късно вече съм му простила и съм забравила всичко, което ми причини, но на себе си не мога да простя за изгубеното време и наивността.  То дето има един лаф- на българина акъла да имам дето му идва после...

# 25
  • София
За какво ти е мъж, който изневерява, като можеш да имаш нов мъж, който не изневерява?! Защо избираш да си нещастна слугиня, като можеш да си щастлива принцеса?!

# 26
Само не разбрах, защо след като не му пука за теб, не искаш да се разделите? Защо на някои жени им харесва да бъдат по подобен начин унижавани?

# 27
Не ми харесва да бъда унижавана, това е абсурд, просто винаги съм искала да имам хубаво, щастливо семейство. С него много се разбирахме, но напоследък той се промени. Честно казано, не ми е чак толкова за него. Да, обичам го, но не както преди, просто не искам да се разбие семейството ни, но явно трябва. ☹

# 28
Представи си, че както съществува този човек, на когото не му пука за теб, така на тоя свят може и да има мъж, който по цял ден и нощ ще мисли за теб и ще те обича повече от себе си. Не преувеличавам, защото наистина има такива. Явно съпругът ти не е човекът за теб, дори и да сте създали семейство. Млада си, нищо не е изгубено

# 29
Минавало ми е през акъла много пъти, че може би ще има някой, който да мисли за мен 24/7. Знам и че, ако се разделим ще ми мине бързо, ако има някой друг, за когото да мисля. Просто не ми е толкова лесно, да щракна с пръсти и да се разделим, но знам, че ще се стигне дотам 100%.

Общи условия

Активация на акаунт