Мъжът ми ми изневерява.

• 12 886
  • 218
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Франсоаз,  подобна ирония е грозна и не на място. Жените, чиито мъже ги лъжат в очите, не са нито тъпи шматки, нито пък глупачки. Те са си най-нормални жени. И на мен се случи, а каква вина имам аз за това? Всяка жена може да бъде в тази ситуация, всяка.

Сега вече как ще реагира - това си зависи от самата жена. Но да бъде обиждана на шматка и глупачка, понеже някой си друг прави нещо - безумно е.

Бианка, не си ли забелязала, че точно тези, които са най- уверени, че на тях не им се случва това, което се случва " на шматките", просто последни научават какви хубави рогца са им поникнали?
А, в доста от случаите, така и само те не го научават, и осигуряват откровено забавление на публиката с категоричните си заклеймявания и присмех.

# 211
Е, вбесявам се вече! Защо им раждате деца на тия боклуци, просто недоумявам?

# 212
  • Бургас
Взела съм окончателно решение да си  тръгна, и наистина е много трудно.
По-трудно ще е да останеш, повярвай. Поетапно ще си досъспеш психиката, вероятно и на детето и ще изгубиш най-ценното, което имаш здравето и времето си...Сега са обиди, по-късно може и манипулации всякакви да пробва. Котаго усети, че си категорична в намерението да го напуснеш, може да започне и с големите обещания и "розови облаци",  игнорирай и тях . Подобен тип мъже не се променят. Не храни юлюзии - всичко, което ще ти каже ще е лъжа, ако не сработят заплахите, може и да обещава и да се моли. Хапченцата показват нарастващ коплекс по отношение на мъжествеността, който "решава" в опити да пробва с всичко женско на два крака, дето му пусне. Подобен "мъж" не ти трябва.

# 213
Траяна, момичетата са казали всичко преди мен. Не знам с кой акъл още стоиш, достойнство е ясно, че нямаш, но поне за здравето ти не те ли е страх? Та ти може да си лепнеш и болест от тоя човек, ако продължиш да си с него?? Ако не полова, то психически ще откачиш и човека с право ще се оплаква, че жена му е луда и затова той кръшка. И повярвай, всички ще са на негова страна.

То бива, може, червени лампи, едно -друго, ама при тебе светофар до светофар и ти пак седиш. Направо не знам какво да кажа, ако си ми дъщеря, насила ще те извлека оттам с детето.

# 214
Траяна,момиче,какви ги вършиш??? Събирай си багажа ,взимай си детето и дим да те няма.Подготви се за големи манипулации от негова страна, но както вече са ти казали- не вярвай на нито една дума!!! Свържи се с адвокат да се посъветваш за материалната част.

# 215
Благодаря ви, мили хора за подкрепата и куража. Всички сте прави, и аз мисля по същия начин. Търся си гарсониера в близост до майка ми, затова още съм тук. Близките ми са с мен на 100 %, още повече, че майка ми навремето именно заради децата е търпяла подобно отношение, гарнирано с алкохол, псувни и бой. Ето как се отразява подобно съжителство на децата. Неволно копирам и преживявам почти същата ситуация, без алкохола и боя. Проявявам търпимост и примирение към ситуация която не ми харесва. Не искам детето ми да расте с мисълта, че жената видиш ли  трябва да търпи всичко и да си натиска парцалите, защото някой кретен и е направил дете, без да знае смисъла на думата семейство.За радост имам добра работа и мисля, че ще се справя с наем и грижи по детето. Надявам се много скоро да намеря подходящо жилище , за да се изнесем от тук и каквото ще да става. А човекът да си пие хапчетата и да се забавлява. Хубав ден на всички 😘😘😘

# 216
Пожелавам ти го, Траяна! Заслужаваш по-добър живот

# 217
Всички заслужаваме, и най-вече децата ни.

# 218
Тръгвай си и започни нов живот. Не се унижавай. Както вече са писали момичета преди мен, не вярвай на розови обещания. Той дори не се опитва да скрие нещо от теб, не му пука, че ще те нарани. Млад мъж да пие хапчета за ерекция и то с чужди жени. Има проблем. И за секс няма да го бива скоро.

Общи условия

Активация на акаунт