Мъжът ми ми изневерява.

• 12 890
  • 218
  •   1
Отговори
# 195
E човека като този на първа среща ли му се е видяла същността? Може да се случи след години даже.

# 196
За човекът с многото осмици в ника става въпрос.

# 197
Бианка, върни се назад и прочети Пак кой пише за шматки и балами, аз коментирах конкретен пост. Ама, научете се да четете първо, по дяволите, преди да пишете... Виждате дума, в която се припознавате и яхвате метлата. Ама защо и в какъв контекст е вметната, явно е без значение. Писна ми да (се) обяснявам като на 3годишни какво значи всяка дума и какво съм имала предвид...

# 198
Всеки създава връзка с човек на когото вярва и обича. А създава семейство след изпитана с годините такава. Аз не съжалявам, че съм обичала и вярвала ( вече в минало време) моя партньор. Разбира се след такова предателство няма как да продължи една връзка или поне по начина по който е била. Истината е, че може да се случи на всеки

# 199
Да бе, припознаваме се Simple Smile Точно че не се Simple Smile Не знаех, че и мъж е дал авторитетно мнение Simple Smile

# 200
Много си яхнала метлата, Франсоаз. То и на много от нас сигурно ни е писнало от самодоволството ти и речника ти, ама търпим. Щом ти е омръзнало, хиксчето и навън.

# 201
Ама вие още лисе връзвате на Красето с перфектния брак  Joy и никакви тайни на интимния фронт.

# 202
Според мен авторката знае, че всичко между тях е приключило, особено като прочете коментарите на всички. Затова включи и детето, за да оправдае собственото си оставане. Децата в България по принцип се присъждат на майката. Изключително трудно е да се присъдят на бащата. Още повече, че имаш свидетели, че ти основно се грижиш за детето. На свекърва ти бих й теглила една майна с кеф. На леля ми мъжът и е коцкар, вече е на 60+ и няма спирка. С леля ми се отнася чудесно, много хубав живот й е осигурил финансово. Но до там. Цял живот тя е търпяла изневери, искала е развод, но все още са си заедно. Аз, на твое място бих разговаряла първо с родителите си за всичко. Те ще ти дадат най-искрен съвет и ще ти дадат сила да си тръгнеш. Много си млада, тепърва ще ти се случват прекрасни неща!

# 203
Не разбирам защо продължавате да нищите 8-ците, човекът си е такъв и колкото и доводи и упреци да му даваме и отправяме , на 30+ дали може да се промени или да се жегне? Едва ли. Той на себе си го прави и ако лъже някого най-вече лъже себе си. Единственото, което го съветвам е да не дава напразни надежди и лъжливи обещания, за да няма наранени жена и деца. Или пък да си намери такава,като него, която също не може да е само с един човек и да имат отворени отношения, светът е шарен и за всеки има място под слънцето, стига да не пречи на останалите и да не ги наранява.

Относно това, което се е случило с двете момичета, никой наистина не е застрахован, че може да му се случи, по-скрито от човека няма за съжаление. Пожелавам и на двете много кураж и сили да се справят със ситуацията и съм убедена,че това ще ги кали и направи по-устойчиви.

# 204
За съжаление, е изключително трудно да се вземе твърдо решение когато има дете. Аз съм в същата ситуация, дъщеря ми е на година и осем месеца, и още преди да се роди, в самото  начало на съвместния ни живот мъжът ми се държеше странно,което продължава и до днес - телефоните с пароли, профили във фейсбук, а мен не ме иска като приятел, постоянно чати във вайбър и месинджър. Докато не разбрах паролата му..... Ами какво да кажа - една иска да се видят още веднъж насаме, с друга си разменят целувчици и сърчица, с трета безкрайни разговори, отделно всеки ден пишеше на бившата си голяма любов. Асортимент голям- женени, разведени, млади момиченца, рускини и т.н.,а аз бременна. Чувствах се ужасно. Той казваше, че си убива времето, само се закачал, нищо сериозно. Нали се прибирал вечер вкъщи, нищо не правел. Е това го преглътнах, но продължих тайно да следя телефона, все пак нямах ясни доказателства, че е изневерил. Роди се детето, мислех че всичко ще отшуми покрай грижите за него, но уви, стана по зле. Той спря изобщо да ме забелязва, спеше в другата стая,продължи да си живее онлайн, един ден забелязах, че липсват презервативи, след време отново забелязах същото, повдигнах въпроса, каза че си внушавам, кой знае къде съм ги преместила... глупости говоря и т.н. Секса стана мираж а презервативите мистериозно изчезваха . Но аз си внушавам все пак. Замина за три месеца в чужбина, прибра се, прегърна детето, нарадва му се, а мен не ме и докосна. А в багажа знаете ли какво открих- хапчета, от онези за по-добра ерекция. Със сигурност с мен не ги е ползвал. Но аз пак си внушавах. Стигна се до там, че намерих в колата опаковка от презерватив, и отговора беше- някой ми го е сложил за бъзик. Чатовете продължиха, засякох един с бившата му, която вече е омъжена, пишеше как още никой не е заел нейното място, но той си търсел щастието другаде,/ние с детето явно не сме неговото щастие/, засякох и едно съобщение във вайбър от друго момиче, тя искаше да се видят за малко ако можел, че щяла да си заминава. Е прекипя ми, вдигнах му скандал, и нали знаете внушавам си, това било момче, ама глупости говоря, ама нищо не бил направил. Хора кажете, това може ли да бъде нормално, той ме изкарва луда ревнива и какво съм искала повече, имам покрив над главата, не съм гладна и жадна да си натискам парцалите и видиш ли да съм благодарна че имам семейство??!! Междувременно, още една опаковка от същите хапчета се изхаби незнайно къде, а преди седмица намерих и листовка от прахчета пак със същата цел, ерекция голяма, стават и за жени ама аз пак си внушавам май......Взела съм окончателно решение да си  тръгна, и наистина е много трудно. Малката като каже татю, сърцето ми се къса за нея, но как да продължа да живея с човек, който освен че не ме обича не ме и уважава, незнам. Искренно съчувствам на авторката, много е тежко да ти кажат внушаваш си, за неща които са меко казано очевадни. Сила и кураж пожелавам, никой не заслужава подобно отношение

# 205
  • В.Търново
Trayana2408, моля те....просто си тръгни.Не си причинявай повече това! Детето като порасне ще усети хладнината , ще чуе скандалите, нали не искаш това да е пример за него.Няма да бъде по-щастливи така! Ти ще продължиш да си съсипваш нервите.
Един ден ще си намериш мъж, който те цени, уважава и обича. Simple Smile

# 206
Траяна, за бой си, скъпа! Събирай си багажа и дим да ви няма с детето...
Да се влюби в една , ок - може да се оправдае, на всеки може да се случи, но да си признае и да си тръгне.. Обаче твоят хубостник е класически к@рвар..Не ти трябва такъв..може и нещо да ти лепне..Махай боклука от живота си и започвай на чисто, докато не те е обвързал с още 1-2 деца и няколко кредита..

# 207
Кураж, Траяна. Просто си тръгни, не си струва да си косиш нервите. Всичко ще се нареди, радвай се на детенцето си, а може и след време да срещнеш свестен мъж. Този човек не заслужава семейство, не е готов за такова.

# 208
Аз съм без думи. Как живееш изобщо така.

# 209
Траяна, това сериозно ли е ? Махай се от там веднага! Този човек не само ти изневерява, той е почти никой. Само дето е баща на детето ти. А той пък защо е с теб само за те измъчва ли ? Разбирам да те уважаваше (да не кажа обичаше), а той и това не изпитва към теб. Болен психар

Общи условия

Активация на акаунт