Мъжът ми ми изневерява.

• 12 899
  • 218
  •   1
Отговори
# 180
Защото му е удобно. Никой не си разваля рахата доброволно.

Днес съм 88, преди време ти написах, че вазектомия е решението на проблема ти, що се уфлянкваш.....😀

# 181
Предполагам, че към мен беше въпроса как си лягам с него?
Не, не си лягам и няма да го направя.Бляк само като си помисля че е пипал онази и ми се повдига...
Не живеем заедно вече месец. Виждаме се всеки ден, защото идва да вижда детето. Просто няма как да не се виждаме и това ме натоварва още повече.

Ако последният ти пост е истина не знам как си лягаш до него? Моят бивш, въпреки, че не би беше изневерявал, само емоционално беше влюбен в другата 2-3 пъти правихме секс след като ми призна за нея и накрая вече откачих - само при мисълта, че може би си мисли за нея, докато го прави с мен. Като аз  изобщо не съм ревнива, в една компания бяхме и с предишните му 2 гаджета, никога не ми е било некомфортно. Но просто не мога да си представя да знаеш, че е бил с друга жена (докато е във връзка с теб) и да му позволиш да те докосва. Брррр!
А и както казваш, че тази жена е преспала с толкова мъже - не те ли тревожи, че може да те зарази с нещо?
П.С. Иначе за децата в нещастни семейства е ясно. Ако са силни характери могат да се отвратят от поведението и да не го повтарят, но в повечето случай семейните модели се повтарят. Ако имаш дъщеря не се ли замисляш, че ще е възпитана, че семейството е мъжът да не уважава жена си, тя да страда мълчаливо и да няма любов и хармония. Защото това, повярвай ми, се усеща.

# 182
Аха. Удобно му е било. Такова удобство ще му дам аз

# 183
Ще се наредят нещата полека лека, емоциите ти също ще се уталожат. Виждаш какъв е човекът отсреща и си наясно какво можеш да очакваш. Отговор защо явно няма да има. Не случайно някои неща са клишета. Съжалявам че преминаващ през това, но пък вероятно е за добро. Вероятно в живота ти предстои нещо много по хубаво и стойностно

# 184
Потребителя с осмиците не вазектомия, ами и лоботомия няма да го оправи.

Адмирации към авторката, че успява да запази самообладание. Нейният мъж толкова нависоко е рипнал, че очаквам много болезнено да се изтърси. Изглежда, че лети из облаците и скоро ще се приземи с подвита опашка.

# 185
Мисля, че реакците на VickyTaylor, Тamarau, Elunaria, evencee илюстрират много добре, защо на мъжете ни се налага да лъжем за тези неща.

BaDBluEeYeS има шанс да е  разумна, евентуално с нея може да се разбре човек.
Защо ви се налага да лъжите? Това няма как да бъде наложително. Лъжите за удобство, за кеф и подобни.
На теб съвет не мога да дам, но на жена ти бих я посъветвала да се маха възможно най бързо. Звучиш сякаш само чакаш теста за бременност да е положителен и да хукнеш при друга. Сякаш това ти дава зелена светлина.

# 186
  • Terra incognita
Ама ти сериозно ли мислиш, че този човек има жена? 🙄😂

# 187
Ама ти сериозно ли мислиш, че този човек има жена? 🙄😂
Нали и прави изненада на св валентин?

# 188
Никога няма да разбера що изобщо се женят мъжете, дето не могат да си го държат в гащите... пък после си усложняват живота на МАХ, чудейки се как да лъжат, къде да се крият, пък как да замажат, че жена им да не ги излови... Като могат цял живот да си "бръмчат" като свободни гларуси и да опрашват, която им пусне, и да се радват на свободата си... КЪВ е тоя мазохизъм да си сговнясваш доброволно живота?!

# 189
Не е интересно като няма кой да лъже и от кой да се крие. Това е цялата идея. И сам да си доказва колко непоносим човек е.

# 190
И сам да си доказва колко непоносим човек е.
Напротив, колко велик човек е. Колко е изкусен в лъжите и гъвкав, и най-вече как е хванал няква шматка да му готви и слугува вкъщи да си я прави на балама.

# 191
Е, как си доказваш колко си умен и велик, като лъжеш една тъпа шматка? Simple Smile Колко да е трудно да заблудиш една глупачка? Виж, да успееш да заблудиш изкусен частен детектив, разбирам да се имаш за поне малко умен. Simple Smile  Все едно да се мисля за гения на света, щото съм успяла да излъжа едно 5-годишно дете... А като вземем предвид статистиката на разкритите изневери, май повечето мъже "блестят" с един... никакъв акъл. Що ли все ги излавят, като са тЪй умни?! Simple Smile

# 192
Защото така роднините не мрънкат, че си ерген. Изпран си, сготвено е, някой се грижи за прозаични неща като тока и салатата. Ако си на сухо, имаш вариант. Имаш оправдание да чукаш и бягаш- сори, женен съм. Изглежда добре в службата- не си нехранимайко, а женен човек, стабилен. Някой ти гледа децата. Правиш се на велик и е зависим от теб.
А да, и става по интересно, има тръпка, ще те хванат ли. Колко си готин. Няколко ги въъртиш.
Да продължавам ли?

# 193
Франсоаз,  подобна ирония е грозна и не на място. Жените, чиито мъже ги лъжат в очите, не са нито тъпи шматки, нито пък глупачки. Те са си най-нормални жени. И на мен се случи, а каква вина имам аз за това? Всяка жена може да бъде в тази ситуация, всяка.

Сега вече как ще реагира - това си зависи от самата жена. Но да бъде обиждана на шматка и глупачка, понеже някой си друг прави нещо - безумно е.

# 194
Тя май имаше предвид конкретната жена, която изобщо се е хванала с човек, като този.

Общи условия

Активация на акаунт