Мъжът ми ми изневерява.

• 12 912
  • 218
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за включилите се в темата.
Знам, че оправданието търпя, заради децата е неоснователно. При мен нещата са от скоро и не мога да повярвам, че се случва това. Заедно сме от много време, не сме имали проблеми. Искахме и чакахме това дете доста дълго време. И сега, когато трябва да бъдем "по-заедно" отвсякога ми се случва това?!
Не смятам да се унижавам, да моля или нещо такова. Още когато видях с очите си, че спи при нея ( не бях смоменала, че тя е абсолютна к...ва, минал я е половината град), казах край и му пожелах да са си много щастливи, щом се искат...Но заради детето се налага да се виждаме почти всеки ден и да се чуваме по телефона всеки ден. Това съвсем не ми помага да забравя случилото се. Очаквам поне да си признае, но не би. За него той няма какво да признае, защото нищо не бил направил. Тя не е виновна милата, такова добро момиче е 😅, пък аз злата му жена само го тормозя.
Написах темата, защото просто съжалявам, че мъже постъпват по този начин, не един или двама. Това е жестоко, чисто човешко. Нормално е да спреш да изпитваш нещо към партньора, да се влюбиш в друг, никой не е застрахован. Но да лъжеш в очите някой, който очевидно виждаш, че страда..що за мъж е това?!

# 166
Но да лъжеш в очите някой, който очевидно виждаш, че страда..що за мъж е това?!

Т.е. не те боли толкова, че си намира секса другаде, а че те лъже.

Хайде да те питам нещо. Да речем, че аз съм в ситуацията на мъжа ти, но още нямаме дете. 99% съм сигурен, че още преди да се пръкне детето, ще си търся любовница. Какво би ме посъветвала ?

# 167
А защо " мъж" седи с жена и й изневерява, вместо да иде при добрата жена, дето дава секс и ядене? Това не се разбира? Или поне да си понесе последствията като мъж -да осигури жената и детето и да приключи нормално връзката с жена си.

# 168
Какво би ме посъветвала ?
Да се лекуваш.

Едит: И това е сериозно. Невъзможността да създаваш трайни връзки си е емоционален проблем, който има нужда от внимание.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 17:32 от Elunaria

# 169
Да не се жениш или обвързваш толкова сериозно. Просто има хора, които не могат да бъдат само с един човек, не е редно обаче да заблуждават себе си и човекът до себе си, че може да е иначе..

# 170
Хайде да те питам нещо. Да речем, че аз съм в ситуацията на мъжа ти, но още нямаме дете. 99% съм сигурен, че още преди да се пръкне детето, ще си търся любовница. Какво би ме посъветвала ?

Мисля, че е повече от ясно. Отношения ни приключват и забравяме един за друг. Съжалявам, въпросът не е към мен, но не се сдържах

# 171
  • Terra incognita
Коя пък ще ти стане на теб любовница 😂😂😂
И тая, въображаемата, дето я имаш ти е много.

# 172
  • София
Ако последният ти пост е истина не знам как си лягаш до него? Моят бивш, въпреки, че не би беше изневерявал, само емоционално беше влюбен в другата 2-3 пъти правихме секс след като ми призна за нея и накрая вече откачих - само при мисълта, че може би си мисли за нея, докато го прави с мен. Като аз  изобщо не съм ревнива, в една компания бяхме и с предишните му 2 гаджета, никога не ми е било некомфортно. Но просто не мога да си представя да знаеш, че е бил с друга жена (докато е във връзка с теб) и да му позволиш да те докосва. Брррр!
А и както казваш, че тази жена е преспала с толкова мъже - не те ли тревожи, че може да те зарази с нещо?
П.С. Иначе за децата в нещастни семейства е ясно. Ако са силни характери могат да се отвратят от поведението и да не го повтарят, но в повечето случай семейните модели се повтарят. Ако имаш дъщеря не се ли замисляш, че ще е възпитана, че семейството е мъжът да не уважава жена си, тя да страда мълчаливо и да няма любов и хармония. Защото това, повярвай ми, се усеща.

# 173
Коя пък ще ти стане на теб любовница 😂😂😂
И тая, въображаемата, дето я имаш ти е много.
Joy Joy Joy
Ноу комент съм ... само си се хиля тука. Аха.

# 174
Мисля, че реакците на VickyTaylor, Тamarau, Elunaria, evencee илюстрират много добре, защо на мъжете ни се налага да лъжем за тези неща.

BaDBluEeYeS има шанс да е  разумна, евентуално с нея може да се разбре човек.

# 175
  • Terra incognita
Не, пич. На теб ти се налага да лъжеш, ама в женски форум. Незнайно по какви причини. Всеки с извращенията си.

# 176
Е, не знам какво очакваш ? Да си на два стана и всички да са съгласни с това ли ? Може би, ако си в някоя държава от Близкия изток, нещата ще ти се получат

# 177
dnes_sum_888, знам, че ти е трудно да си го представиш, но има мъже, които са способни на чисти, трайни и топли взаимоотношения с жени. Не си мисли дори за секунда, че всички са като теб. Знам, че тази мисъл те кара да се чувстваш добре със себе си и да се понасяш, но това просто е много далеч от истината.

# 178
Мисля, че реакците на VickyTaylor, Тamarau, Elunaria, evencee илюстрират много добре, защо на мъжете ни се налага да лъжем за тези неща.
Ааа, ама лъжете си. То пък все едно един мъж остана на света или се мислите за много безценни /които и да сте вие/?

# 179
Ето това е моя върос! Защо като не изпитва нищо към жена си и тя му е пречката да се вижда свободно с другата е все още с нея!

А защо " мъж" седи с жена и й изневерява, вместо да иде при добрата жена, дето дава секс и ядене? Това не се разбира? Или поне да си понесе последствията като мъж -да осигури жената и детето и да приключи нормално връзката с жена си.

Общи условия

Активация на акаунт