Мъжът ми ми изневерява.

• 12 908
  • 218
  •   1
Отговори
# 150
Твоят ми напомня на един образ тук - dnes_sum888, за който детето е само пречка на щастливите сексуални мигове. И понеже вече не си онази свободна жена, готова да се секси винаги, а вече си майка, той си е намерил друга.

Здравей. Така си е. Всяка женска иска да е MILF. Ама не на всички им се получава. За си MILF, не става само да родиш дете. Един мъж  трябва да е наясно, защото е с дадена жена - заради секс, забавление и удоволствие или заради семеен дълг - деца. Нормално е, когато връзката става по-сериозна с времето, жената да става все повече за дълг и все по-малко за удоволствие. Преполагам, авторката си е натискала за по-сериозно с години наред, сега не ѝ харесва резултата, защото не си е давала сметка за пълната цена.

Ще ви разкажа една история. Миналото лято бях на лов. Понеже бях най-младия в дружинката, почнаха да ми обесняват, как "жената е за да ти гледа децата, а за секс са всички чужди жени". Интересно беше, колко много мъже на 40+ и 50+ години споделиха тази максима.

# 151
Ама жената само за теб е своя, за всички други е чужда...нищо де, ти си изпълнявай дълга към семейството, па секса другаде, ама нещо се получава, че повечето мунчовци ни секс, ни пари, ни нищо...само претенции и думи и самочувствие до небето...

# 152
Ами то ловджиите не се славят с кой знае какъв интелект.

# 153
  • Бургас
Нормално е, когато връзката става по-сериозна с времето, жената да става все повече за дълг и все по-малко за удоволствие.
Нормално може би - за комплексарите, кръшкачите, панталононосители разни...Както казваше автора: "Малко мъже, много панталононосители в днешно време"
п.п. нали се сещаш, че и твоята жена е чужда за някого  Laughing

# 154
Мда, само че жената не гледа деца цял живот, а до някое време. Да не остане някой изненадан като му набият шута заради някой "чужд", който, представи си, й обръща внимание и я счита за нещо повече от крава за разплод.

# 155
Нормално може би - за комплексарите, кръшкачите, панталононосители разни...Както казваше автора: "Малко мъже, много панталононосители в днешно време"

Айде, сега. Пак обиди към мъже, които имат сексуалност и нужди. Сякаш, сме на този свят само за да ви робуваме.

Мъжа си е мъж:
Като е гладен и има какво да яде вкъщи - яде.
Като е гладен и няма какво да яде вкъщи - яде навън.

# 156
А някои готвят Joy
Да де, наистина, ловците не са особено интелигенти, а и заедно с рибарите доста локуми разтягат, бива ги в хваленето Joy

# 157
  • Бургас

Айде, сега. Пак обиди към мъже, които имат сексуалност и нужди. Сякаш, сме на този свят само за да ви робуваме.

Мъжа си е мъж:

Явно си имаш лична драма. Да те светна само и жените имат сексуалност и нужди, на твоята не знаем какъв й е проблема. Освен теб де ...Laughing

# 158

Мъжа си е мъж:

Тук мога да се съглася, защото това съм го виждала на живо.
Не вземам страната на никого,но не може да обвиняваме само едната страна.Да не говорим,че всеки случай е различен.

# 159
Сякаш, сме на този свят само за да ви робуваме.

Хубаво е, че признаваш за призванието си. А още по-хубаво е, когато човек прави това, което умее най-добре. 

# 160
Има си хора за всичко, сигурна съм, че има и жени за този господин. Би било добре, ако не заблуждава никой, че може да очаква нещо сериозно от него, все пак има и жени, които не искат да имат семейство и търсят само секс.
Но ще е тъжна картинка след 20-30-40 години, тогава ще си прави компания с телевизора.

# 161

Мъжа си е мъж:

А пък жените са за да робуват на децата, дома и мъжа. Те нямат нужди. Ако не отвориш крака, веднага тича при съседката, защото тя е милф и я е минал всеки желаещ мъж.
Типично по мъжки - семейството, отговорностите, връзките да се сравняват с нещо първично като нуждата да се яде. Само дето от глад се умира, а от липса/малко секс не.

Само се надявам, да не обещаваш на жена си, че някога ще имате дете. Явно не искаш такова.

# 162
За съжаление,по една или друга причина тези жени си стоят и си търпят.
Сутрин казват,че ще напуснат господина,вечерта се отказват.
Няма оправия.

То това ясно, ама да не изкарвт децата причината. Не стига, че ги принуждават заради собствената си глупост ли как да го нарека, да живеят в такова „семейство”, ами и им прехвърлят вина: Аз заради вас търпях, вие да сте добре....
Това съм го чувала, виждала... а децата страдат и може да съм крайна, но с такава майка имат нужда от помощ. И тя и те.

# 163
За съжаление,по една или друга причина тези жени си стоят и си търпят.
Сутрин казват,че ще напуснат господина,вечерта се отказват.
Няма оправия.

То това ясно, ама да не изкарвт децата причината. Не стига, че ги принуждават заради собствената си глупост ли как да го нарека, да живеят в такова „семейство”, ами и им прехвърлят вина: Аз заради вас търпях, вие да сте добре....
Това съм го чувала, виждала... а децата страдат и може да съм крайна, но с такава майка имат нужда от помощ. И тя и те.

О, абсолютно.Децата не трябва да живеят в такава среда.Лошото е,че повечето жени не търсят помощ от никъде,до толкова са обсебени от несъществуващото вече семейство,че обричат децата си на страдание.

# 164
И очакване, че той ще се промени и осъзнае...Rage
по принцип са писали и възрастни, които са били децата в подобни семейства, и са споделяли, че няма нищо "за доброто на децата" в такава ситуация. Но емоциите са си емоции, всеки си е различен и си избира с какво може и с какво не може да живее

Общи условия

Активация на акаунт