Мъжът ми ми изневерява.

• 12 911
  • 218
  •   1
Отговори
# 135
С интерес прочетох всички мнения, тъй като аз съм в абсолютно същата ситуация. След близо 10 годишна връзка и дете на почти година разбрах, че има връзка със своя колежка. Намерих куп доказателства ( съобщения, смс-и, телефонни разговори, парфюм по дрехите и т.н.), но според него това нищо не доказва. След 5 месеца на скандали му предложих да се разделим временно, да помисли дали иска да продължава с излизанията с "приятели по мъжки", късното прибиране от работа и безхаберието си. Да, мислех че ще ми звъни, ще се извини, но не. Видях, че колата ни рано сутрин е пред блока на колежката му, а неговия отговор беше " това какво пречи, ходих на кафе, може да съм пил и да съм оставил колата там...не съм спал с нея, нещо си се объркала. Или другото, което ми казва ( в противоречие с предното) е, че аз съм виновна да прави това, да се държи така, защото съм се променила...била съм сърдита, уморена и ред такива. Той не бил искал да се разделяме...дрън дрън.Някаква част от мен все още го обича по някакъв извратен начин и искам да си запазим семейството.. Все още не съм взела окончателно решение, но като чета мненията май наистина няма друг изход пт ситуацията. Той иска да бъде с детето, казва че иска да е с мен, но действията му показват безразличие. Много е трудно да се вземе такова решение, защото детето ще страда от всичко това.
Вие мислите ли, че жената би могла да бъде причина за изневяра? Според мен за раздяла, да..и какво по дяволите държи мъжете при семейството си, поддържайки паралелна връЗка?

Моето мнение по въпроса за изневярата е, че независимо колко сърдит е партньора, държи се студено или нещо такова..изневярата не може да се оправдае с това отношение. И идеите от рода да започнеш след иЗневяра да се държиш мило, съблазнително, едва ли не да се унижишиш още повече е немислимо. Човек, който държи на теб, има дете от теб трябва да те уважава, да приеме и тези моменти, лошите, трудните. Жените сме емоционални и мисля, че мъжа с отношението си може да накара една жена да сияе, нейното състояние е отражение на мъжкото отношение. Но за съжаление това не се случва, по-лесно е да си намериш някоя жена без деца, и да избягаш от битовизмите и грижите.

# 136
Chiara, ситуацията, в която си, е идентична със ситуациите на повечето жени, минали през нея . Всичко, което си писала, съм го слушала точно същото, явно мъжете нищо оригинално не могат да измислят горките. Моя бивш обаче пиеше чай, а не кафе Simple Smile Мисля, че още го пият тоя чай 8-9 години по-късно Simple Smile

Ти си прецени колко нерви още имаш за хабене и струва ли си да ги хабиш за това. Гледай себе си и детето. Наглото поведение на мъжете не изчезва с магическа пръчица, ако веднъж се е появило. Мога да ти подпиша документ, че щастливо събиране на вас двамата няма да има. Ако все пак се случи той да се разкае и ти да се примириш и да продължите, до 2 години ще има нова серия.

Успех от мен и не си губи времето да си му пъдар - не си заслужава.

Казваш, че детето ще страда от всичко това. Сега страдаш ти, колко време имаш да бъдещ нещастна? Един живот живеем.

# 137
  • В.Търново
Не е от ника ми 1998. Знам, че изглеждам жалка в ситуацията, търпя го от доста време, но все му прощавам, за да се задържим заедно.
Любовта е сляпа.Глупава си, по-скоро разсъждаваш глупаво.Той 5 пари не дава за теб.Как искаш да си с човек, който не те понася? Унизително е това! Astonished

# 138
Благодаря за точните думи, Bianka, четох отговора ти 10 пъти и не ми се искаше да повярвам, че написаното от теб е самата истина.

Chiara, ситуацията, в която си, е идентична със ситуациите на повечето жени, минали през нея . Всичко, което си писала, съм го слушала точно същото, явно мъжете нищо оригинално не могат да измислят горките. Моя бивш обаче пиеше чай, а не кафе Simple Smile Мисля, че още го пият тоя чай 8-9 години по-късно Simple Smile

Ти си прецени колко нерви още имаш за хабене и струва ли си да ги хабиш за това. Гледай себе си и детето. Наглото поведение на мъжете не изчезва с магическа пръчица, ако веднъж се е появило. Мога да ти подпиша документ, че щастливо събиране на вас двамата няма да има. Ако все пак се случи той да се разкае и ти да се примириш и да продължите, до 2 години ще има нова серия.

Успех от мен и не си губи времето да си му пъдар - не си заслужава.

Казваш, че детето ще страда от всичко това. Сега страдаш ти, колко време имаш да бъдещ нещастна? Един живот живеем.

# 139
Този пък е от най-наглите "това нищо не доказвало", хаха. Трябва да го хванеш в леглото ли, че да имаш поводи да се съмняваш?? Боклук.

# 140
Като чета за такива "умници", все се чудя, дали и те сами си вярват?
Или мислят, че имат насреща си олигофрен, на когото могат да разправят какви ли не фантасмагории?
5 годишно дете да лъже и маже, с надеждата, че мама и тате няма да го хванат и ще му се размине, разбирам, незряло е, глупаво и наивно още.Ама възрастен човек, с претенции за поне малко мозък, да си мисли, че подобни плоски лъжи ще минат пред друг възрастен...ами, идиотско е.

# 141
Съжалявам, че минаваш през това
Много недостойно държание от негова страна
Логично е, че детето ще страда най-малко, ако се разделите цивилизовано и толкоз. Но емоциите...

# 142
Именно, аз това му казах, че и да ги хвана, той ще каже " объркала си се, не виждаш това, което виждаш" 😅.

Този пък е от най-наглите "това нищо не доказвало", хаха. Трябва да го хванеш в леглото ли, че да имаш поводи да се съмняваш?? Боклук.

# 143
Недостойно е. Моят мъж поне имаше доблестта да си признае, когато го хванах.

# 144
................
1. Вие мислите ли, че жената би могла да бъде причина за изневяра?
2. ........какво по дяволите държи мъжете при семейството си, поддържайки паралелна връЗка?..................
По първия въпрос - те винаги изкарват жената виновна - или е дебела, или е слаба и няма бюст.... или е погрозняла, или е лоша домакиня, или не ще да прави секс, или е със шапка или е без шапка. Моят твърдеше, че другата го била лапала от входната врата и горкият не бил могъл да ѝ устои, въпреки, че тя беше 90 килограмова слоница и по-стара от мен.... та затова. Така че избий си от главата, че ти си виновна. За тях атаката е най-добрата отбрана.
По втория въпрос - ами удобно им е, приятно. Чисто, красиво, подредено, уютно, дечица... хубаво си е в къщи. Любовниците затова са любовници щото нямат собствено семейство, деца и дом.
Връзката ви никога вече няма да е каквато е била преди. Едно нещо като се счупи може д го залепиш, да го боядисаш, да го лакираш, да го парфюмираш, може и да е добро и красиво, но вече Е счупено и не е същото. Е, може и да се оправят нещата донякъде с времето, не е невъзможно.

# 145
Моето впечатление е, че за този тип мъже е по-удобно да си останат хем с женените женени, хем с ергените ергени (ако жена им го допусне това). Тоест ако жена им приеме една забежка и побърза да прости и да забравят, те щастливо се поздравяват и се отправят към нови хоризонти Simple Smile Така жената се радва, че той се е върнал в семейното гнездо, а той си знае, че вече всичко му е простено и занапред ще лети още по-волно Simple Smile Различни възприятия на една и съща ситуация.

# 146
Аз ли нещо не съм в ред, не знам, обаче като чуя твърдения от сорта: „Заради децата търпя” или „Децата много ще страдат” направо бяс ме хваща.
Да, ще страдат, понеже са родени от глупачка, която я водят за носа.
Вие как си представяте едни щастливи, усмихнати деца, с майка, която е слугинята вкъщи, и баща, който грам не я уважава, редовно липсва от вкъщи, понеже е с любовницата....
Една ей тъй ми обясняваше как заради децата стои при мъж, който я бие, пък едното дете се напикава на 10 годишна възраст, от щастие сигурно.
За мен изкаже ли се някой така, не обича децата си, ако ги обичаше щеше да казва: „Заради децата трябва да се махна, да се спася”.

# 147
За съжаление,по една или друга причина тези жени си стоят и си търпят.
Сутрин казват,че ще напуснат господина,вечерта се отказват.
Няма оправия.

# 148
Скрит текст:
С интерес прочетох всички мнения, тъй като аз съм в абсолютно същата ситуация. След близо 10 годишна връзка и дете на почти година разбрах, че има връзка със своя колежка. Намерих куп доказателства ( съобщения, смс-и, телефонни разговори, парфюм по дрехите и т.н.), но според него това нищо не доказва. След 5 месеца на скандали му предложих да се разделим временно, да помисли дали иска да продължава с излизанията с "приятели по мъжки", късното прибиране от работа и безхаберието си. Да, мислех че ще ми звъни, ще се извини, но не. Видях, че колата ни рано сутрин е пред блока на колежката му, а неговия отговор беше " това какво пречи, ходих на кафе, може да съм пил и да съм оставил колата там...не съм спал с нея, нещо си се объркала. Или другото, което ми казва ( в противоречие с предното) е, че аз съм виновна да прави това, да се държи така, защото съм се променила...била съм сърдита, уморена и ред такива. Той не бил искал да се разделяме...дрън дрън.Някаква част от мен все още го обича по някакъв извратен начин и искам да си запазим семейството.. Все още не съм взела окончателно решение, но като чета мненията май наистина няма друг изход пт ситуацията. Той иска да бъде с детето, казва че иска да е с мен, но действията му показват безразличие. Много е трудно да се вземе такова решение, защото детето ще страда от всичко това.
Вие мислите ли, че жената би могла да бъде причина за изневяра? Според мен за раздяла, да..и какво по дяволите държи мъжете при семейството си, поддържайки паралелна връЗка?

Моето мнение по въпроса за изневярата е, че независимо колко сърдит е партньора, държи се студено или нещо такова..изневярата не може да се оправдае с това отношение. И идеите от рода да започнеш след иЗневяра да се държиш мило, съблазнително, едва ли не да се унижишиш още повече е немислимо. Човек, който държи на теб, има дете от теб трябва да те уважава, да приеме и тези моменти, лошите, трудните. Жените сме емоционални и мисля, че мъжа с отношението си може да накара една жена да сияе, нейното състояние е отражение на мъжкото отношение. Но за съжаление това не се случва, по-лесно е да си намериш някоя жена без деца, и да избягаш от битовизмите и грижите.
Твоят ми напомня на един образ тук - dnes_sum888, за който детето е само пречка на щастливите сексуални мигове. И понеже вече не си онази свободна жена, готова да се секси винаги, а вече си майка, той си е намерил друга. Не се връщай при него. Може пък по нататък да намериш свестен мъж.
Интересно ми е, като му спомена за колата, продължи ли там да паркира или поне сега паркира другаде. Защото първото би било висша форма на наглост.

# 149
Аз съм на мнение, че жените, които не си тръгват от такива нездравословни и токсични отношения, са приели ролята на жертвата и това им доставя един вид мазохистично удоволствие. След време ще натякват на децата, че разбираш ли заради тях са търпели цял живот унижения. Диагноза е и има нужда от лечение. Приказката за децата, парите, къщата и прочие са само оправдания за липсата на смелост да си тръгнеш и да направиш първата стъпка към независимия живот.
Приказката по-добре сам, отколкото зле придружен не е измислена току така.

Общи условия

Активация на акаунт