Мъжът ми ми изневерява.

• 13 373
  • 218
  •   1
Отговори
# 120
А каква беше причината да те удари пред майка си?
Трябва да е била доста истерична ситуация, щом не посяга по принцип.

# 121
А каква беше причината да те удари пред майка си?
Трябва да е била доста истерична ситуация, щом не посяга по принцип.
Скарахме се точно заради изневерите му

# 122
Интересен случай. Хванала си се с мъж, от богато семейство ( т.е. има наследени, а не изработени пари ) и се чудиш, защо след като си родила ти изневерява. Аз не съм изненадан от този развой на събитията. Иначе, детето не мисля че ще ти вземат. Съдебната практика е 99% в полза на майката. Говори с адвокат, за да ти разясни как стоят нещата. От там, ще се успокоиш, че няма да загубиш детето си и ще вземеш по-спокойно решение, дали да се разделите или да му търпиш изневерите. До колко разбирам, проблема ти е, не толкова че кръшка, а че игнорира теб. Той може така да гледа на теб, като майка на децата му ( т.е. изпълнява социалния дълг към родители си, защото, те искат внуче ). В крайна сметка те плащат и поръчват музиката. Сериозното му гадже е за удоволствие. Т.е. ти вече, не си жената са секс и забава. Поправи ме, ако греша, но мисля че такава е ситуацията.

# 123
Може би си търсила подкрепа от майка му, но виж каква ситуация се е създала. Тя да взема страна, и то - твоята. То дори това не е страна, ако мен питаш.
Шамар заради шамар.
Като бъдеща свекърва се поставих на нейно място и си представям какво и е било .

Хубави съвети си получила.
Няма да ти вземе детето, това е манипулация, безсилие, идиотия от негова страна. Само дето трябва да опиташ цивилизовано да се разделите, защото / не зная в какъв град живеете, но ако си в голям/, ще мине доста време до нарсочване на привременните мерки , а дотогава сте с равни права върху детето.
Направи сериозна консултация с адвокат, за да изберете стратегия.

# 124
Авторката няма никакво намерение да се развежда, а вие адвокат й намерихте Joy

# 125
Е, в крайна сметка, може би така и харесва да живее. В такъв случай, кои сме ние да я накараме да живее нормален живот ?

# 126
Авторката няма никакво намерение да се развежда, а вие адвокат й намерихте Joy
Казах, че не искам, а не, че няма да го направя Камъчке. Не знам кое ти е толкова смешно, не съм очаквала така да се промени човекът, за когото се омъжих. Нямам намерение да остарея в депресия и рев.
Благодаря на всички, които са отделили минутка, за да напишат мнението си! Simple Smile

# 127
Не съм чела цялата тема. Само да 4-та страница, но за пореден път се убеждавам,че всяка жена заслужава това,което е се случва и мъжа,който е до нея. Защото го допуска.

# 128
Интересен случай. Хванала си се с мъж, от богато семейство ( т.е. има наследени, а не изработени пари ) и се чудиш, защо след като си родила ти изневерява. Аз не съм изненадан от този развой на събитията.........До колко разбирам, проблема ти е, не толкова че кръшка, а че игнорира теб. Той може така да гледа на теб, като майка на децата му ( т.е. изпълнява социалния дълг към родители си, защото, те искат внуче ). В крайна сметка те плащат и поръчват музиката. Сериозното му гадже е за удоволствие. Т.е. ти вече, не си жената са секс и забава. Поправи ме, ако греша, но мисля че такава е ситуацията.
И аз не съм никак изненадана...В този "случай" е имало толкова Червени светофари, че този мъж НЕ става за семейство, че не знам колко трябва да си заслепен (най-вероятно от финансовите възможности), че да не ги забележиш, или да ги пренебрегнеш.
Мамино синче, което се фръцка с "ферарито" купено от тати и харчи пари, спечелени от тати, за да сваля мадами.Само това, без останалите съпътстващи "качества", е достатъчно всяка мислеща жена да си плюе на петите.
Не съм чела цялата тема. Само да 4-та страница, но за пореден път се убеждавам,че всяка жена заслужава това,което е се случва и мъжа,който е до нея. Защото го допуска.
Точно!   Hands Plus1

# 129
А синчето си е взело жена да му прислугва и гледа детето. Категоризирах го това лекенце мамино още преди 2-3 страници. Мъж, който не е изкарал и един лев сам, а живее от бизнеса на тати, не ми го хвали.
Но нека темата стои, че старата я заключиха, за да бъде червена светлина за други глупачки.

# 130
Повече не говори с тоя идиот по темата. Опитай се да намериш доказателства за изневерите му. Записвай си всичко,което прави и по възможност осигури доказателства. Намери си адвокат.Ако докажеш изневерите му ще се разделите по негова вина и той няма как да ти вземе детето. Не знам от де го измисли - щом имаш къде да го гледаш и възможност да го правиш ще си остане при теб. Никой няма да вземе дете от майка, която напуска мъжа си заради доказана изневяра. Мълчиш и действаш по най-умния начин. Той в момента те прави на маймуна, защото знае че държиш на него. Ако докажеш, че изневерява можеш да го разнищиш, а заплахите му са само заплахи защото знае, че ще се вържеш. Издебни го, вземи от телефона номера на гаджето му, после и се обади и запиши разговора с нея. Щомн си сигурна, че му е гадже може да блъфираш - кажи и, че ти си съпругата на любовника и, че знаеш за нея, че си ги видяла или направо, че мъжът ти е признал и тя се обърка и ще изплюе камъчето. Запиши разговора и ето ти доказателства. Или нещо друго хитро измисли.  През това време бъди мила с него, не повдигай въпроса за любовници и раздели, но действай тайно по въпроса и когато си уредила всичко - праааас - да му дойде като гръм от ясно небе. Нещастник, унищожи го

# 131
.....................

Точно!   Hands Plus1
Не е така. Не заслужава такъв мъж и такова отношение. Тя не е виновна, че не знаела с какъв мъж се е забъркала. Тя не е тъпа, неграмотна, лоша и грозна. И не заслужава боклука за съпруг. Просто не е информирана. Не всички млади, а и не толкова млади жени знаят за какъв сценарий става въпрос. Някои момичета са израснали в нормални семейства и не биха могли да предполагат защо ще те унижават и ще те психират по такъв начин. Не всички хора са се сблъсквали в реалния или виртуалния свят с такива случаи. Напълно я разбирам авторката. Шокирана е, обидена, измъчена, разочарована, с разбито сърце. Не може да проумее, че случаят ѝ е много често срещан. Масов, стандартен, еднотипен.
Момиче, много е тежко да осъзнаеш, че си сбъркала в избора на съпруг и баща на детето си. Той никога няма да се промени. Не чакай, а побързай и поправи грешката си. Животът е много кратък, за да го пилееш в мъка.

# 132
Фри, пропускаш "сентенцията"....
Тя си заслужава мъжа, не защото е тъпа/лоша/глупава или друго....
А защото, след като Е разбрала с какъв се е събрала, още седи и търпи.
Ами, щом седи и търпи, значи си го заслужава.
Жена, която цени себе си и мисли, че НЕ заслужава подобно отношение, просто си тръгва.

# 133
Докато има жени като авторката, нормално е, че ще има и мъже, които си живеят като ергени, а в същото време вкъщи безутешно ги чакат жената с децата.

# 134
Не, не халюционирам, не знам да не би нещо в мен да го подтиква към друга. Може би вината е в мен, но колкото и да се чудя, не виждам какво му правя толкова. Върша цялата домакинска работа, гледам си детето, като цяло съм му персонална слуга, поддържам външния си вид добре. Не знам какво не му стига в мен.
Според мен, сама си правиш харакири с горе изброеното. Така ли искаш да живеете, като брат и сестра или съквартиранти? И не се самообвинявай, просто такъв си е човека.

Общи условия

Активация на акаунт