Мъжът ми ми изневерява.

• 12 966
  • 218
  •   1
Отговори
# 105
  • Terra incognita
Явно си нов потребител, щом ме питаш такива неща.

# 106
На мен все повече започва да ми намирисва на фейк. Май се пооплете авторката?
Извинявай?! Просто питам за съвет, който иска да пише не е задължен абсолютно никой! Кое ти се струва фейк, че търпя изневерите му ли?! Ми, ок, мисли си каквото пожелаеш. Кое ти се струва фейк, това което пиша за детето ли?! Ами не, НЕ е! Той е от заможно семейство, така че откъде да знам аз дали ще успея да си го взема, други сватби, деца и разводи не съм имала, че да знам как се действа. Шамара на майка му ли ви се струва нереален?! Удари го, защото той ме удари мен, това беше единствения път, в който ми е посягал и детето беше до нас, та затова майка му си позволи да го удари. Не съм жертва на физически тормоз, просто психически вече ми писна да го търпя. Все още го обичам, колкото и странно ви звучи, макар и че наистина имам намерение да се разделим. Проблемът ми е, че ме е страх, че това, което ми е казал е наистина... че няма да си видя детето повече. Това е. Като мислиш, че е фейк мисли си, аз определено не съм единствената жена в такава ситуация.

# 107
да нова съм,ако може да ми обясниш по подробно

# 108
Никой няма да вземе 2-годишно полубебе от майка му. Заплахите за взимане са класика, както писаха. Оттук нататък ти решаваш. На твое място бих се консултирала с адвокат.

# 109
Момиче, нямаш ли на кого да разчиташ? Родителите ти, та дори и неговия баща, с когото не са в добри отношения? Познат адвокат? Не може да си толкова беззащитна, колкото се изкарваш. Той разчита на тази твоя плахост и я използва доста успешно.
Щом те е и ударил....въпреки твърденията ти, че не те тормози физически, шамарът като какво го определяш. Погалване по бузата за добро утро?

# 110
Тя значи майка му не мисли за твоето бебе, а за нейното! Както казаха останалите - това е част от репертоара. Има и достатъчно добри адвокати, които ще могат да ти помогнат

# 111
Момиче, нямаш ли на кого да разчиташ? Родителите ти, та дори и неговия баща, с когото не са в добри отношения? Познат адвокат? Не може да си толкова беззащитна, колкото се изкарваш. Той разчита на тази твоя плахост и я използва доста успешно.
Щом те е и ударил....въпреки твърденията ти, че не те тормози физически, шамарът като какво го определяш. Погалване по бузата за добро утро?

О, абсурд да разчитам на баща му. Моят баща каза незабавно да подам молба за развод и да се махам оттук, по темата за детето ми вика "то и настина, ако детето остане при него, ти трябва да седиш там цял живот и да го търпиш ли?!" Прав е... Ще посетя адвокат, да видя какво ще каже по въпроса.

# 112
Щом имаш подкрепата на баща ти, не знам защо стоиш. Със сигурност баща ти познава някой адвокат или има/ш приятел, който може да ти препоръча.
Спокойно, дерибеите няма да ти вземат детето, още повече, че е почти бебе.

# 113
Чиста жертва на насилник си, мила. И шамарът няма да е един.
Заплашва те с детето, защото това е начинът да те задържи. Тръгвай си, докато не ти е направил още едно дете и да те е оплел още повече.
И на майка му не вярва, тя си гледа нейния интерес.
Баща ти е прав, събирай си багажа и си наеми добър адвокат. Детето няма да ти вземе. Ти си търси свидетели, че си добра и грижовна майка. Сигурна съм, че ще се намерят доста такива. Майки по площадките, личния лекар на детето, съседи, приятели.

# 114
Чиста жертва на насилник си, мила. И шамарът няма да е един.
Заплашва те с детето, защото това е начинът да те задържи. Тръгвай си, докато не ти е направил още едно дете и да те е оплел още повече.
И на майка му не вярва, тя си гледа нейния интерес.
Баща ти е прав, събирай си багажа и си наеми добър адвокат. Детето няма да ти вземе. Ти си търси свидетели, че си добра и грижовна майка. Сигурна съм, че ще се намерят доста такива. Майки по площадките, личния лекар на детето, съседи, приятели.

Определено ще си намеря адвокат, нямам намерение да споменавам засега на мъжа ми да видя, какво ще каже адвоката.

# 115
  • София
Само да вметна, че колкото е по-голямо детето, толкова е по-възможно съдът да го присъди на баща му. Тоест, присъединявам се към всички останали мнения, че това е най-стария (и времето показал ефетивен начин за психично насилие и манипулация), но, ако стоиш още 10 години и тогава хукнеш да си ходиш има по-гхоляма вероятност детето да остане с баща си. Пък и той (мъжът) ще иска повече отгледано дете, отколкото такова в яслена възраст.

П.С. Аз разбрах за шамар от майка му към него, той и авторката ли е ударил?

# 116
Ама ти още ли не си тръгнала ? Simple Smile

# 117
Свекито ударила синчето си, защото ударил авторката пред детето им.

Намери сили и се махай. Няма да си, нито първата, нито последната. Подозирам, че ще започне да ти се моли и да ти обещава чудеса, имай предвид , че ще е само временно...до следващото гадже.

# 118
А, значи на всичкото отгоре той я и удря ? Е, наистина не знам как и секунда стои там

# 119
Отговор от"  Бате " Бягай далеч ако сега се върне после пак ще има и ????? най-лошото  че не се крие /мъжка гледна точка / та оставяй го не си губи времето

Общи условия

Активация на акаунт