Мъжът ми ми изневерява.

• 12 923
  • 218
  •   1
Отговори
# 90
С баща му са скарани през по-голяма част от времето и почти не си говорят. Майка му ме подкрепя, удари го, защото нея пък я е страх да не би да си тръгна и детето да се поболее заради мен, понеже е силно привързано към мен, тъй като само аз си го гледам. И тя ми каза, че ако се разделим повече няма да видя детето, та затова така съм притеснена. Той ми каза, че щял да ме изкара наркоманка, пияница, каква ли не и ще ме съсипе, и детето ще си остане при него.

# 91
Хем я е страх да не си тръгнеш, хем те заплашва, че няма да видиш детето.

# 92
Извинявай, а случайно да сте от малцинствата? Ако наистина имаш образование и не се шегуваш с тази тема, има цяяяял раздел Самотни родители, хващай и чети, ще видиш целия репертоар, който бълват( защото това са абсолютни клишета), ще видиш съвети за адвокати, опит и т.н.
Разбира се, изборът е твой. Ние няма как да ти помогнем. Не е приятна ситуацията, но се е случвала на много жени, и след като са взели живота си в ръце, са щастливи и са продължили напред.
Той няма да се промени, ще ти съсипе живота. Изобщо не е само въпросът в изневярата.

# 93
Положението е много кофти,но като за начало можеш да отидеш при адвокат и да споделиш за какво става на въпрос.Ние тук няма как да ти помогнем повече.Време е ти да действаш.
Аз поне така мисля.

# 94
Майка му ме подкрепя, удари го, защото нея пък я е страх да не би да си тръгна и детето да се поболее заради мен, понеже е силно привързано към мен, тъй като само аз си го гледам. И тя ми каза, че ако се разделим повече няма да видя детето, та затова така съм притеснена. Той ми каза, че щял да ме изкара наркоманка, пияница, каква ли не и ще ме съсипе, и детето ще си остане при него.
Нещо нищо не разбрах. Ако си тръгнеш детето да се поболеело заради теб, защото било привързано към теб и ти си го гледала? Rolling Eyes
Аха, значи и майка му играе театър, ама ти не схващаш.
А може ли да те изкара такава?

# 95
Майка му ме подкрепя, удари го, защото нея пък я е страх да не би да си тръгна и детето да се поболее заради мен, понеже е силно привързано към мен, тъй като само аз си го гледам. И тя ми каза, че ако се разделим повече няма да видя детето, та затова така съм притеснена. Той ми каза, че щял да ме изкара наркоманка, пияница, каква ли не и ще ме съсипе, и детето ще си остане при него.
Нещо нищо не разбрах. Ако си тръгнеш детето да се поболеело заради теб, защото било привързано към теб и ти си го гледала? Rolling Eyes
Аха, значи и майка му играе театър, ама ти не схващаш.
А може ли да те изкара такава?
Ами не съм такава,ама все ми натяква, че има връзки, че може да съсипе всеки, който го дразни и подобни изкази. А за детето имах предвид, че понеже не може без мен, ако си тръгна и няма да го видя повече, ще се поболее от мъка и рев, защото ще му липсвам.

# 96
Майка му също й казала, че няма да си види детето, ако се раздели с него и се притеснявала, че то ще се поболее без нея.

Семейство откачалки, какво изобщо правиш там, не знам. Всички единодушно ти казаха вече какво да правиш, всичко е в твоите ръце. На първо място сподели с родителите си какво се случва, а след това с адвокат и действай.

# 97
Извинявай, а случайно да сте от малцинствата? Ако наистина имаш образование и не се шегуваш с тази тема, има цяяяял раздел Самотни родители, хващай и чети, ще видиш целия репертоар, който бълват( защото това са абсолютни клишета), ще видиш съвети за адвокати, опит и т.н.
Разбира се, изборът е твой. Ние няма как да ти помогнем. Не е приятна ситуацията, но се е случвала на много жени, и след като са взели живота си в ръце, са щастливи и са продължили напред.
Той няма да се промени, ще ти съсипе живота. Изобщо не е само въпросът в изневярата.
Малцинства? Не! Завършила съм бизнес администрация и по-горе казах, че не съм 98 от ника ми, просто това видях свободно на 27г. съм. Не се шегувам, не ми е до шегички, просто знам, че има много такива майки и писах за съвет, нищо повече. Simple Smile

# 98
Тогава говори с баща му. А твоите родители няма ли да ти помогнат?

# 99
Така лесно не се взима дете от майката, ако ще и президента да е бащата. Пък и като чета как му чистиш и готвиш този човек без тебе нищо няма да може да прави, пък какво остава да гледа дете. Подай документи за развод и ако се опита да ти го вземе му го дай за седмица и той после сам ще ти го върне и няма да иска да го види повече. А пък ако не го дава ще пратиш социалните при него да видят в каква кочина живее и те самите ще ти го дадът на тебе. И любовничките правят всичко възможно да разкарат детето от бащата му дори като идва само събота и неделя, пък какво остава да е постоянно при него. Вместо да пишеш в интернет говори с родителите си и с адвокат.

# 100
А ти пък ще си тръгнеш без детето ли?
Жертва си на психически тормоз и то не само от мъжа си, но и от майка му. Заминавай бързичко при адвокат и действай. Никой няма да ти вземе детето, не ги мисли тези глупости с които те сплашват, за да стоиш мирно и кротко и да му подгъзуваш на маминия златен.

# 101
Сега, разбирам притесненията ти по отношение на детето. На първо място се консултирай с адвокат и попитай какви са опциите наистина да се опита да те злепостави. След това - опитай да събереш доказателства, че ти изневерява. За момента може още малко да останеш там, знам унизително и гадно е, но може да е от полза. Когато детето поотрасне при първа възможност се върни на работа. Ако е на ново място постарай се да се сприятелиш с възможно повече хора, те могат да ти помогнат, ако се опитва да те изкара алкохолик и т.н. Оплети си здрава кошница - ако можеш спестявания, приятели, които да докажат че си добра и грижовна майка, помощ от родители. Обмисли всичко внимателно.

А да, и поне спи да си му слугиня. Дори може да те "натири", което е добре дошло за теб.

# 102
  • Terra incognita
На мен все повече започва да ми намирисва на фейк. Май се пооплете авторката?

# 103
На мен пъзела ми се нареди още с шамара от майка му. Това лекенце е някакво мамино синче, сигурно се издържа от семейния бизнес, който го въртят родителите му, а той само харчи чужди, неизкарани от него пари. Самоповярвал си и смятащ, че светът се върти около него.

# 104
На мен все повече започва да ми намирисва на фейк. Май се пооплете авторката?

И защо да е фейк? Какъв е смисълът да пише разни истории от скука ли ? Глупости

Общи условия

Активация на акаунт