Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 015
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 105
Пуснали сте някаква снимка на Васи-Луна и Форчо, ми те направо като красавеца и зверкинята. Форчо бързо ще се задоми-гарантирам. Ама васи-Луна нЕма шанс.
Боба ли метна....
Всеки има шанс, че дори и Никифор, с неговият вид на мърляв ленивец. Оплюване на Василена мина, късно се включваш, темата не е актуална вече.

# 106
Не само на богатите и грозните е лесно, но и на богатите и стари мъже е лесно да намерят момиче под 20. Те дори над тази възраст за стари ги имат. Не че нещо де, ама е така и или не го виждате, или не е приятно за казване.
Не разбирам едно обаче и го пропускате. На мъжете е по-лесно да намерят жена дори само за секс, дори и да плащат (не е скъпо) Но жена да намери мъж при това да и харесва си е проблем. В това отношение не сте прави за Никифор, че е загорял за жена и очите му изтекли по Василена. Той не я хареса според мен визуално, но като тя го отблъсна вече се скапа направо. Мое мнение разбира се. Мъжете са в по-добро положение от жените в живота. Ние трябва да хвърляме доста усилия за вид и всичко, на един мъж...джоба понякога е достатъчен за всяка желана млада мома дори.

Е тва е пълен булшит. Айде да излезем на улицата - грозноват мъж, грозновата жена, красив мъж и красива жена и всеки да пита непознати дали биха правили секс с него сега на момента. Да видим резултатите. А те ще са следните според скоростта на намиране на желаещ

1. Красива жена - най-бързо - бих казал до 5тия спрян мъж
2. Грозна жена - до към 10тия спрян мъж
3. Красив мъж - някъде до 100тна, 200тна спряна жена, ако изобщо стане (говорим за секс на момента веднага, без други приказки, свалки и т.н.)
4. Грозен мъж - най-вероятно 5-6 години ще му отнеме, ако изобщо успее само с директна оферта за секс.
Не ме разбра. Мъжът търси първо секса, ако това му е най-важното. Лесно го намира според мен, дори и да не е семеен, да не е красив, да е льольо. Ако няма навити за без пари, има и за пари (малко и без ангажименти).
За жената обаче трябва и тръпка в повечето случаи, или го прави за пари с мъже независимо какви.Това има -това предлага. Всяко нещо си има цена.
Тук както си описал ...не става номера. защото при мъжете само грозен и красив визираш. Жените търсят и сигурност, а само за секс и пари. От стари времена е така.

# 107
На мен новият ерген също ми изглежда познат, може би е публична личност. Момичето е много симпатично, дано излезе най-сетне един успешен любовен дует. Аз съм от тези, които се радват на влюбените хора, особено, на автентичните..

# 108
  • София
Физиономията на "новия" участник и на мен ми е страшно позната, но помислих, че е от личния ми живот. Но и други споделиха, че им изглежда познат.

# 109
Докато Лисан не беше показал по-мазната си страна и в допълнение долното си поведение позволявайки на ехидните му приятелки да плюят на неговата стена Таня, а той да се прави на пръднал, хората тук се радваха на тяхната двойка и им пожелаваха късмет. Не подценявайте зрителите, Бънди!

# 110
За новият участник тук получихме инфо, че е рокаджия и свири. Може би за това ви изглежда познат.

# 111
  • София
Докато Лисан не беше показал по-мазната си страна и в допълнение долното си поведение позволявайки на ехидните му приятелки да плюят на неговата стена Таня, а той да се прави на пръднал, хората тук се радваха на тяхната двойка и им пожелаваха късмет. Не подценявайте зрителите, Бънди!
Аз също много им се радвах, даже споделих на мъжа ми, че най-възрастната двойка ще бъдат най-щастливи, защото са улегнали и знаят как да обичат. Като разглеждаха Петра им симпатизирах. Таня  ми е симпатична и дори във видеото с размазването на Лисан, тя търсеше вината в себе си - че не му разбира хумора, че нямала чувство за хумор, че трябвало да му свикне със смешките.

# 112
  • София /Абсурдистан
Лисан работи ли нещо сериозно?

# 113
Лисан работи ли нещо сериозно?
Експерт по храните, отговоря нещо за проверката на ресторантите.

Дами, нека си останем такива и нападкити да не се случват публично. Изяснявайте се на лични. Пийс!✌️

# 114
Мисля, че това е фейсбукът на новия участник. Не го познавам. Случайно ми попадна.
https://www.facebook.com/mihail.grozdev

# 115
  • София
Мисля, че това е фейсбукът на новия участник. Не го познавам. Случайно ми попадна.
Бахахаха, той ми я приятел във фейса, бе!!! (Не го познавам лично, но имаме 89 общи приятели, той ми е пратил поканата!)

# 116
Взимам си думите обратно от впечатлението ми от промото. На профилните снимки във Фейсбук виждам един хубав мъж. Много от неговите приятели са приятели на сестра ми! И Таня му е във френд листата.

# 117
  • Бургас
Бахахаха, той ми я приятел във фейса, бе!!! (Не го познавам лично, но имаме 89 общи приятели, той ми е пратил поканата!)
Събира фенове.  Laughing Дано й се получи на булката, че като знам какви играчи има сред рокаджиите...

# 118
  • София
Тя тази покана кой я знае откога е висяла, не я е пратил сега със сигурност, въобще не си го спомням да съм го виждала скоро. Последно време ограничих приема на нови приятели и то от музикантските среди, че бях насъбрала от кол и въже.

# 119
  • Тра-ла-ла
Новият участник е Овен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт