Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 777
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз телевизор нямам, ама буквално спя с лаптопа си Grinning От другата страна на леглото ми е (двойно е). Според статии в интернет не било полезно ~1 час преди лягане да се гледат ТВ, компютри, телефони и каквито и да е екрани защото дразнели. Тези статии съм ги чел преди лягане.

Как се заспива без лаптоп?! Мисълта, че не е до мен веднага ще ми докара безсъние.

# 1 126
И мен ми стана мъчно за Мерал като видях с каква обич му светеха очичките, а булката гледаше да превлече внимание...

# 1 127
  • Брюксел / София
Аз телевизор нямам, ама буквално спя с лаптопа си Grinning От другата страна на леглото ми е (двойно е). Според статии в интернет не било полезно ~1 час преди лягане да се гледат ТВ, компютри, телефони и каквито и да е екрани защото дразнели. Тези статии съм ги чел преди лягане.

Замислих се..... Книгата и тя не трябва да се чете, защото ще се развалят очите. Освен да се гледа в една точка
Най-добре броиш овце наум:)

# 1 128
Нали уж си казвала на момента, защо мълчи, ако не й харесва.

Ще търпи, ще търпи, пък ще се отприщи. Рядко гнусен тип е този, нормален човек не би го издържал.

# 1 129
Цял час ?! Леле мале

# 1 130

Замислих се..... Книгата и тя не трябва да се чете, защото ще се развалят очите. Освен да се гледа в една точка
Гушкайте плюшени играчки бе. Не слагайте телевизор в спалнята, че може да го вземат за "интимния ви партньор". Мъж ми е от половин час насаме с телевизора в спалнята, ще взема да ходя да видя не ми ли изневеряват двамата.

# 1 131
Ку-ку..-то не харесва телевизори, но и той не беше възхитен от нея! Satisfied

# 1 132
Ахахахахахах анатема мач мейкърке!

# 1 133
Тозии човек,Светлозар ме изкара извън нерви.Как го издържа тази жена?Добродушен изглежда,ма защо не се държи като голям човек.Как може да говори нормално когато,не са заедно, а съберат ли се да става такъв.Осъзнал е уж,че тя е по сдържана жена,ми дръж се като мъж тогава за да е привлечеш към себе си,а не да е отблъскваш.Имам чувството,че нарочно се държи така.Пробва и границите на търпение и се опитва да е накара да избухне.Как не осъзна,че това държание му играе лоша шега.Не го познаваме лично тук,но прекалено много хора, не му одобряваме държанието,което ме навява на мисли,че и Таня,не го одобрява.

# 1 134
На мен ми стана някак мило, че Юлето гледаше Смърфовете, а ника на приятелката на Мишо, която пише тук, е Смърфиета. Сигурно ще си допаднат Юлето с компанията на Мишо.

# 1 135

Това с екраните е съвсем сериозно.

Синята светлина от екраните на телевизори, лаптопи, телефони и т.н. натоварва очите и не позволява на организма да влезе в режим на покой. Не е вредно да се гледа, но просто организма не се отпуска толкова лесно и седи под напрежение.
Всички модерни устройства обаче си имат нощен режим, който намаля нивата на бялото, за да не се натоварват чак толкова очите от контраста.

Не е 1 час, а 15 минутки. Точно колкото да се оправи човек за лягане.

#lifehacks

---------------

На Мишо жилището изглеждаше като студентска квартира малко.
Ще ме извинявате, но СТОЛЪТ трябва да съществува максимум до 22-23 годишна възраст. След това е недопустим.
За пореден път се убеждавам, че външния вид на хората и чувството им за стил определя много черти от характера им.

# 1 136
  • София
Когато Ивана си намери пръстена се получи доста сконфузно между двамата с Мерал, като че ли единият понечи да разцелува другия, но нещо се присетиха и само се прегърнаха след целувката по бузката. Дали тя го е инструктирала директно в някой момент, или си имат "уговорка" някаква. Още в началото някой от приятелите на Мерал спомена, че имал доста богат опит сред жените, и при това от различни националности, не мисля, че такъв мъж може да хлътне сериозно по някоя за 2 седмици...Таня и Светозар минават на режим разговор за отношенията си, докато другата двойка нарочно или не, се съсредоточават върху по-странични неща - нова прическа - ах, какво вълнение, загубена халка - новината на деня, гостито и т.н., не става ясно какво и дали всъщност се случва нещо между тях.

# 1 137
Мерал и неговото семейство са хора с ценности,жалко че попаднаха  на чалгаджии.Купонът докато тече пред камерите ще й е интересно на Ивана,но като започне истинският живот не я виждам.

# 1 138
  • Тра-ла-ла
На мен ми стана някак мило, че Юлето гледаше Смърфовете, а ника на приятелката на Мишо, която пише тук, е Смърфиета. Сигурно ще си допаднат Юлето с компанията на Мишо.
Няма гаранция, че е гледала това. Може просто да е била на канала и докато се завъртят, снимки, това-онова...и дошло детското.

# 1 139
Таня изглежда ужасно търпелива - все пак е треньор на деца, там без търпение си за никъде, но този психопат колкото и да го търпи той ще ѝ дотегне до степен нетърпимост ... просто ми се вижда неизбежно.

Общи условия

Активация на акаунт