Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 766
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 140
Гушкайте плюшени играчки, вземайте пример от Систъра, тя знае най-добре как се гушкат.

# 1 141
Гушкайте плюшени играчки, вземайте пример от Систъра, тя знае най-добре как се гушкат.

Ще допълня - сменяйте нови визии и си пийте редовно хапчетата! Bowtie

# 1 142
Гушкайте плюшени играчки бе. Не слагайте телевизор в спалнята, че може да го вземат за "интимния ви партньор". Мъж ми е от половин час насаме с телевизора в спалнята, ще взема да ходя да видя не ми ли изневеряват двамата.

Имам телевизор, но предпочитам мъже Sweat Smile

Замислих се..... Книгата и тя не трябва да се чете, защото ще се развалят очите. Освен да се гледа в една точка

Това с екраните е съвсем сериозно.

Синята светлина от екраните на телевизори, лаптопи, телефони и т.н. натоварва очите и не позволява на организма да влезе в режим на покой. Не е вредно да се гледа, но просто организма не се отпуска толкова лесно и седи под напрежение.
Всички модерни устройства обаче си имат нощен режим, който намаля нивата на бялото, за да не се натоварват чак толкова очите от контраста.

Не е 1 час, а 15 минутки. Точно колкото да се оправи човек за лягане.

#lifehacks

Шегата на страна, чела съм това, но при мен няма такъв проблем. Даже спя на телевизор

# 1 143
Той ефекта става видим ако спазваш предписанията за 2-3 седмици. Не е някаква фрапираща разлика, но се усеща и не е Плацебо. Simple Smile

# 1 144
Колко странно. Точно за Плацебо ми споменаха току що. Иначе, не виждам какъв ефект би имало това нещо, след като нямам проблем. Не ми пречи и да екпериментирам, но не мисля, че ще успея

# 1 145
Това предаване е пълен фейл, режисирано е супер сакато, с идеи крадени от няколко други предавания, но много нескопосано приложени и монтирани. Върви мудно, занимават ни с някакви тотални глупости като лелята, дето им рови в домовете и коментира като махленка. Това, ако се прави, не би ли трябвало да е ПРЕДИ да ги мачнат двойките, за да видят допирни точки и начин на живот и съответно съвместимост? Пишман психолозите много говорят-нищо не казват, а тая Милена кой реши, че става за тв шоО просто не знам, ужасно противна личност, никаква емпатия (освен към Форьо лузъра) не усещам, никаква емоция не изразява, сякаш ѝ е все тая какво ще стане с двойките...просто си коментира нещо там.

Лисунгера много неприятен, защо се държи що-годе нормално насаме с психолозите и камерите и като разгонен шут-котарак, когато е с Таня? Голям артист, голямо нещо!
Иванка ще е с Мерал, докато той ѝ угажда и я гледа в очите като фен, като ги налегне ежедневието, ще бЕга към следващите пет минути слава.
Рокаджията, ако наистина е овен, и той няма да издържи дълго. Те са си флиртаджии и сменят емоциите бързо. Освен, ако булката не е скрита лимонка да го държи в напрежение и да му чеше егото по разнообразни начини.

# 1 146
Значи.. гложди ме една такЪва мисъл.. дали има вече консумиран брак на този етап... ?

# 1 147
Пфуу, аз чак сега разбрах, че Ивана е част от трио " Карамел" и е на сцена от 2015 год. Не е като да нямат песни и клипове/ дори голи, макар и да не са чак толкова известни.... Тъй като се е отделила наскоро от групата, участието й в предаването е хитър ПР ход , защото много държи да продължи индивидуалната си кариера.Аз си мислех, че лъже Мерал за снимки, клипове и прочие... с цел да се направи на интересна , но група " Карамел " имаше доста изяви, най- вече на балканска сцена.

# 1 148
Кумът на Мишо, е много по-хубав от него, прилича ми в очите на Калки, а и с вкус! Да не се обърка булката?!😄
Ако са застанали заедно Мишо и кума пред олтара, както по американските филми, току виж Юлето почне, на кума да се усмихва.
Той може и да е женен, или с приятелка(по повод, че някой коментира, да го съберат него, с Юлия).
Ще бъде шоу, като  Василениното, когато гостите й, се надяваха, че младоженикът е кум!😄
Тук ще се зарадват на кума, че е хубав младоженик! 😄
Както и кумът на Зарко, като човек(макар и пълничък), е много по-стойностен от него! Поне по речта и държанието му на сватбата!

# 1 149
Начи, от цялото предаване и участници, най-много ме кефи на Мерал майка му. Много мила женица, личи си, че не е някой цербер.

# 1 150
  • София
Сега гледам... защо им ровят в гардеробите след като са ги избрали? По-логично е да ги знаят тия неща преди това? След като вече са ги избрали много важно къде Мишо си държи ежедневните дрехи???

Кума е хубав, но- О УЖАС- има коремче Grinning хахахаха, но пък са симпатични, и Мишо е симпатичен, просто прическата го прецаква. Иначе на стената на Мишо Силвето му е пожелала много топли неща за рд-то, още преди да знам, че е тя подозирах нея и още едно момиче Grinning

Роклята и е супер, много ми харесва, и като модел и как и стои.

# 1 151
Иначе на стената на Мишо Силвето му е пожелала много топли неща за рд-то, още преди да знам, че е тя подозирах нея и още едно момиче Grinning

Чакай, че като си видя името  и не мога да не реагирам? Simple Smile Коя е сега тази Силвето????????? Simple Smile

# 1 152
Сигурно Юлето се има предвид. Тя за два дни, с колко нови имена се сдоби.

# 1 153
Дори това показва, колко безлична е тази дама. Името не можем да ѝ запомним 😂

# 1 154
  • Бургас
Светозар има някои от типичните прояви на хистрионната личност. Ако продължава така и диагноза в ефир ще му постави някой. Помпозност, накити, тези мимики, цялата приповдигнатост и търсене на внимание, "забележителните" родственици. Все повече се замислям Laughing

Общи условия

Активация на акаунт