Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 592
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 335
Наистина нямам обяснение защо Таня все още търпи Rolling Eyes

# 1 336
Като ходи по телевизиите оставя птичето в двора на хасиендата явно.

# 1 337
Наистина нямам обяснение защо Таня все още търпи Rolling Eyes
Защото е казала "да", и най умното в случая е да си мълчи до края вместо да се излага, както направи Васка. Таня тренира деца все пак, има репутация да защитава.

# 1 338
Ми на 4 очи да му го каже, не е казано да прави циркове.

# 1 339
Дава му шанс жената..ама то..като гледам е на ръба..

# 1 340
Аз съм убедена, че на Таня вече ѝ е пределно ясно що за съпруг са ѝ натресли и едва го търпи.
Ама си мълчи и търпи.
На мен снощи ми идваше да го плесна през ръцете Joy
Сигурна съм, че тя даже с един поглед можеше да му покаже да спре да я човърка по ушите и косата.
Ег@ти досадника! Пууууу, пак ме изби на агресия като се сетих какъв смотльо е Joy Joy Joy

# 1 341
Сто процента този номер с галенето е бил за три минути за пред камерите, искал е да се покаже съпричастен с грижите й, да я успокои, макар и по този според нас неподходящ начин. Това с кокиченцата беше много мил жест например.

# 1 342
Да, жестът с кокиченцата беше много мил наистина Hands V

# 1 343
  • София
Лисан като види камери и се "видиотизира". Trollface А това търкане, бъркане и човъркане на Таня (по време на най-сериозния им разговор) е вид мъчение като с непрестанно падащата капка.

# 1 344
Сто процента този номер с галенето е бил за три минути за пред камерите, искал е да се покаже съпричастен с грижите й, да я успокои, макар и по този според нас неподходящ начин. Това с кокиченцата беше много мил жест например.

Не знам колко дълъг е бил моментът с галенето на дивана, но към края на разговора тялото и главата на Таня вече бяха в причудлива/неестествена поза от зор да увеличи дистанцията между нея и Лисан.

# 1 345
  • Тра-ла-ла
3 кокиченца и паднахте в краката на Лисан и аха да му простите Mr. Green

За мен постоянното пипане си е някакъв психотрик към Таня, макар и неосъзнат.

# 1 346
  • София
Ми на 4 очи да му го каже, не е казано да прави циркове.
Казала му го е! Вече е очевадно! Затова досадника така злобее напоследък. Rage
А колкото до пипажа, аз мисля, че го прави и за да ни покаже, колко е мил и загрижен и че връзката ще се разпадне само заради сухарката, а не заради милото Заре...
И той, и Форо са обсебени от мания за невинност на всяка цена. Брррр, каква слуз тече от тия двамата, не е истина... smile3550

# 1 347
Нищо не му прощавам аз на Лисан, нали казах, че ми идва да го плесна през ръцете Joy
Ама ме върна достаааа годинки назад, когато татко носеше на мама теменужки брани по чукарите, така увити в салфетчица, като се прибираше от риба.
Трябва да я питам дали още ѝ носи. Това са ѝ любимите цветя.

# 1 348
За Ивана  и Мерал като най-малко обсъждани - нещо не ми изглеждат интимни тези двамата, странно държание имат, особено пък Ивана ми е супер неадекватна на моменти. Разглезена, невъздържана, фокусирана в себе си ми изглежда на мен. Бездарна при това въпреки претенциите за чалга кариера. Има визия момичето /без джуките/ и до там.

# 1 349
  • София
Такива като Лисан багажник с лалета да напълнят, ще минат през целия град и цял живот за това ще говорят. И Таня, милата, реагира все едно някой ѝ подарява цвете за пръв път в живота, за да не го обиди.

Общи условия

Активация на акаунт