Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 610
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 380
Оле майко, айде то цветът може да е ген, ама трябва ли да ги показва всичките, все пак не е Джулия Робъртс Fearful

И аз одеве и разгледах снимките - няма една снимка със затворена уста. Винаги е ухилена до уши или плезеща се...

# 1 381
Не е ухилена, а е озъбена...

# 1 382
Още в първата тема я пуснах, ама тогава не се беше изявила таз специалистка да е интересно.
Участието и в Стани Богат от 8мата минута натам.

И тук се хили като зелка, обща култура- съмнителна, вие като вълк като познае отговор и се държи като лолитка. Забележете също как увърта, че няма сериозен приятел, ама има някой в живота ѝ. Пародия от всякъде.

# 1 383
Показва ни колко е позитивна и жизнерадостна.Наистина,изобщо няма вид на фатална жена,а по-скоро на шматка някаква.

# 1 384
Относно новата двойка- мисля, че момичето е попило свръх-амбициите на майка си. Това, че тя спомена какви неудачници са били всичките й бивши, говори, че тя е незряла и си дава 0 равносметка с какво тя може да е сбъркала в избора си да има връзки с тези мъже -неудачници. Нищо чудно и това да е мнението на майка й за тях... Само аз ли забелязах, че майка й й избра булчинската рокля? Толкова обсебваща майка е дразнещо да има, независимо от чия страна.

А специалистите не знам какво толкова ги плюете хората. От 3 женени двойки, 2 видимо си пасват и се опитват нещо да се получи, с 1 двойка не се получи. Това си е 66% успеваемост от където и да го погледнеш.

# 1 385
  • Варна
Според Кулева в "Стани богат" в момента на Марс заселват хора Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 386
Според Кулева в "Стани богат" в момента на Марс заселват хора Stuck Out Tongue Winking Eye
Мда, звездите сигурно й говорят.

# 1 387
Още в първата тема я пуснах, ама тогава не се беше изявила таз специалистка да е интересно.
Участието и в Стани Богат от 8мата минута натам.

И тук се хили като зелка, обща култура- съмнителна, вие като вълк като познае отговор и се държи като лолитка. Забележете също как увърта, че няма сериозен приятел, ама има някой в живота ѝ. Пародия от всякъде.

Въздухарка пълна. За тая всичко е май хахо-хихо в тоя живот. А самочувствиееее..някой женен чичко паричко и го крепи, та затуй увъртането.

# 1 388
Оле майко, айде то цветът може да е ген, ама трябва ли да ги показва всичките, все пак не е Джулия Робъртс Fearful

Да бе ген, тоя цвят не е до ген, от неподдържано е! Прави се почистване, избелване, не е кой знае каква философия да се приведеш в търговски вид, особено щом работиш с хора и ги "учиш" по тънките въпроси.

# 1 389
" Психоложките" просто си уплътняват времето. Вероятно с парите на някой шматка, ходят на курсове и го играят заети, еманципирани и Хентелигентни

# 1 390
Относно новата двойка- мисля, че момичето е попило свръх-амбициите на майка си. Това, че тя спомена какви неудачници са били всичките й бивши, говори, че тя е незряла и си дава 0 равносметка с какво тя може да е сбъркала в избора си да има връзки с тези мъже -неудачници. Нищо чудно и това да е мнението на майка й за тях... Само аз ли забелязах, че майка й й избра булчинската рокля? Толкова обсебваща майка е дразнещо да има, независимо от чия страна.

А специалистите не знам какво толкова ги плюете хората. От 3 женени двойки, 2 видимо си пасват и се опитват нещо да се получи, с 1 двойка не се получи. Това си е 66% успеваемост от където и да го погледнеш.

Кои са тия две двойки, дето си пасват, май гледаме различно шоО? Надежда има само за Мерал и Иванка, понеже и двамата е видно, че ги влекат гьобеците, но и там давам срок на годност максимум година. Мерал му трябва някоя по-улегнала и разумна, а Ивана вятър я вее... Таня и Лисан вече са финито, ако се съди по писанията му във ФБ.
Остават само новите да направят хепи енда, но ще видим ..

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:12 от tuali

# 1 391
От въведението в участието на мачката Кулева в Стани богат, от 15000 станаха около 50 двойките, които е мачнала и коучнала. Филма не бил шведски, а съветски.

# 1 392
Участието е от преди година. 10 месеца - 14500 двойки.
..... Звучи напълно разумно.

# 1 393

След предаването ще скочат до найсе милиона JoyJoy

# 1 394
newsm62

Грубата ми сметка показва, че трябва да мачвала и коучвала през този период по 48 двойки дневно 30 дни в месеца.

Общи условия

Активация на акаунт