Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 165
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 270
Човек да не излезе за малко от вкъщи. Пак ровили и издирвали. Хубаво е булчето. Засега най-хубава от всички участници. Мишо ударил джакпота така , като гледам.

Ще ги видим довечера колко се виждат за пръв път. Мхм.. и един Никифор сваля гаджета безброй 😂😂😂

Бънди, ама гледай сега..не е заради Лисан. То ясно, че като ти е другарче ще го защитаваш. Ама има начини това да се случва и без да си затваряш очите за инфантилното му поведение...и само не разбрах какво ти е направил w00x , че се заяде с него?

# 271
Може ли са споделите скрийн шот със снимка на новата булка, защото аз докато кликна, страницата изчезна яко дим. Laughing

# 272
  • София /Абсурдистан
Може ли да видим магазина на Василена? Някой може ли да даде линк?

# 273
аз го отварям профила но няма нищо на него освен една снимка и профилната. Хм все пак успях да изровя нещо от фейса ето я тук Юлия явно на работа

Малко ми прилича на Йори от Сървайвър.

# 274
ето нова снимка

намерих и една по-старичка от 2013

# 275
Сладурана е.

# 276
Айде, заповядайте. И аз да се разпиша с нещо. Simple Smile

https://www.facebook.com/julia.zheleva
Умна жена! Пу само да се сетя от къде я познавам...
Прилича баш на жена на рокаджия.

# 277
  • 2860 км северно от Екватора
Направо сте ужасни. Още не сме ги видели на екран и вече са разкостени.

# 278
  • Terra incognita
Чак пък разкостени. Нищо лошо не са казали хората. Напротив.

# 279
Обаче тук направо ги разбиха участниците. Някой само да е направил нещо във фейса или в мрежата, тук ще го публикуват. Баси аз имам една снимка дето боядисвам по потник, сигурно биха ме изкарали не знам какъв.

# 280
Запълваме си времето до предаването. Засега само положителни неща са казани за Мишо и Юлето. Симпатяги са. На пръв поглед. Ще ги видим какво що довечера.

# 281
  • София
Ти дай снимката по потник, пък после ние ще видим как ще те изкараме Simple Smile Може и да не се познаеш Simple Smile))))

# 282
Аз наистина искам да е готина,хармонична новата двойка.Да им се получат нещата и всички да сме доволни.А не да се окажат такива като Васка и Никито и да изпишем 3 теми във война на два лагера за единият и другият Grinning

# 283
В началото смятах, че само старите ще останат заедно. Сега си мисля, че само Мерал и Ивана имат шанс някъв.

# 284
Аз наистина искам да е готина,хармонична новата двойка.Да им се получат нещата и всички да сме доволни.А не да се окажат такива като Васка и Никито и да изпишем 3 теми във война на два лагера за единият и другият Grinning

И да заживеят щастливо форевър.

То първите 5-6 месеца изобщо не може да се разбере хармоничен ли си с някого. Трябва да поживеят 2-3 години заедно за да разберат.

Общи условия

Активация на акаунт