Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 166
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Terra incognita
Няма нищо лошо в дънковата риза. Мен ме притесни фактът, че изглеждаше непрана, откакто е купена, леко жълтееше, сякаш. За ютия не смея и да си мисля.

# 556
Вече баничарката не звучи много зле, нали, Василенка?
Друго си е с КОЛОЛО Laughing Mountain Bicyclist

# 557
Може да си харесва работата, да е добра в нея и да я удовлетворява. Важното е тя как се чувства. То не може всички да са лекари, адвокати и счетоводители.

В това е проблемът - да ти харесва и удовлетворява работата като продавачка в най-активната ти  зряла възраст.
Амбициозността е индивидуалнo качество. Аз не виждам проблем, стига тя самата да е ок с това, което работи.
За да има директори и мениджъри, трябва да има и кой да върши черната работа.

# 558
Този нов жених, мисля че съм го виждала и в Tinder да се подвизава

# 559
  • 221B Baker Street
Може да си харесва работата, да е добра в нея и да я удовлетворява. Важното е тя как се чувства. То не може всички да са лекари, адвокати и счетоводители.

В това е проблемът - да ти харесва и удовлетворява работата като продавачка в най-активната ти  зряла възраст.
И това е чий проблем?! Твой?!

# 560
И аз се загледах в ризата, ама, айде, не съм капацитет, да не коментирам, може да е някоя маркова.
Сега да видим в колко предавания ще е с нея.
Моят познат музикант и той все с дънкова риза ходеше, и прическата беше и е леко подобна.
Купуват си 200 гр. алкохол и жулят това, този точно на такъв прилича.
Да не вземе да се окаже той Simple Smile,ако отдавна не си го виждала и не можеш го позна Joy

# 561
# 562
Този нов жених, мисля че съм го виждала и в Tinder да се подвизава
И не само там... Laughing

# 563
  • Terra incognita
Какво сте я заяли Юлето? Не може всички да са юристи, ядрени физици и жълтопаветници. Все някой трябва да върши и тази работа. Аз не виждам нищо лошо в това. Много комплексарско.

# 564
Мда, Фори пак е на трибуната и говори по микрофона. На колене пред  този пленител на масите, безбройни поклоннички! Обаче имам дежа вю, тази благодарствена реч вече я беше публикувал и я затри някъде по-назад във времето.

Ахахаха, верно, забравих жълтопаветниците!

# 565
  • Тра-ла-ла
Големи сценарии спретнахте - той уличен музикант, тя - продавачка в ДМ Tired Не може ли той да свири по клубове, а тя да продава някъде другаде? newsm78

# 566
  • Terra incognita
Този, пък, ще ме умори с неговите благодарствени слова. Дайте му Оскара, барем миряса.

# 567
Фори може да впише в автобиографията си вече и “инфлуенсър”. Какви слова, какви емоции! И поклоничките ликуват! Брех!
Обожавал кумата. А тя дали теб?

# 568
Този, пък, ще ме умори с неговите благодарствени слова. Дайте му Оскара, барем миряса.
Еее, чак Оскар не заслужава. То бива преиграване, ама неговото ми идва в повече...

# 569
И аз се загледах в ризата, ама, айде, не съм капацитет, да не коментирам, може да е някоя маркова.
Сега да видим в колко предавания ще е с нея.
Моят познат музикант и той все с дънкова риза ходеше, и прическата беше и е леко подобна.
Купуват си 200 гр. алкохол и жулят това, този точно на такъв прилича.
Да не вземе да се окаже той Simple Smile,ако отдавна не си го виждала и не можеш го позна Joy
Цъ, не е той. Grinning
За Юлия- няма значение професията й, ама наистина и тя не звучи много читаво.

Общи условия

Активация на акаунт