Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 731
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 135
Защото е овен. Те са труднички за съжителство май. Като някой каже, че е овен по разни събирания и всички "олеле", ама пък са все център на внимание и основно на женско.

# 136
Ми просто е срещнал момичето си и са решили да си спретнат една нестандартна сватба..и така..

# 137
Май наистина е нашият нов участник. Благодаря за сламката...Клипчето в тубата е чудесно, и музикантът изглежда доста добре.
https://www.youtube.com/watch?v=157MPmXG5io
Това изпълнение на drum ли е? Да, същото е, сега го изгледах до края.
https://youtu.be/xk3BvNLeNgw

Не зная какъв е инструмента, прилича ми на летяща чиния, но звучи чудесно!
При мен му казват hang . Като видях за пръв път на улицата музикант с такъв , разпитах . Измислен /направен е през  2000 година  в Швейцария , скъп инструмент.

# 138
Да, нов инструмент е, цялото име е hang drum. Звука направо ме хипнотизира!

# 139
  • Бургас
Е, това, че е рокаджия не значи, че се влачат след него купища фенки. Напротив, тук в БГ повечето са доста изпаднали, нерядко пияници, свирещи от време на време из баровете и абсолютно ненадеждни. Не казвам, че този е такъв, има и стабилни музиканти, но не по презумция всички са някакви готини пичове Simple Smile
Потвърждавам, имам лични наблюдения от първия ред...
А, така...кажете го на всички съфорумки, дето си мислят, че у нас след всеки музикант има орди фенки. И сигурно и по турнетата ги следват :crazy
Далеч сме от такива заблуждения. А и това, че нямат орди фенки, не пречи на някои да са си "бръмчалки". Имам и аз един познат барабанист... ами "бръмчи" му се доста -  от цвят на цвят Laughing  Още е ерген, вече стар ерген де, но пък виж на тоз момък може сериозно да му се е... заженило.  Laughing

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 22:37 от rosi81

# 140
  • София
Из Европа съм виждала предимно улични музиканти да свирят на него. Даже повече някак отстрани въртят с ръце и извличат звука, а не като барабан. Не мисля обаче че е "концертен" инструмент.
Това е до един замък.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 21:50 от Монако

# 141
Е, не е концертен, по-скоро стила музика, към който се отнася е chill out.
Поправям се, че се срамувам какво написах

# 142
  • София
Е, не е концертен, по-скоро стила музика, към който се отнася е chi-loud.
Имах предвид, че не съм виждала някой музикант да изнася концерт в зала само с него.

# 143
  • Тра-ла-ла
Е, не е концертен, по-скоро стила музика, към който се отнася е chi-loud.
Да не е chill out?

# 144
Ето, виж
https://youtu.be/HGZLsc2ZgsQ
Аз май трябва да се извиня, че много се отклонихме от темата!
Еми да, срам, chill out е
Сега пак видях промото, аз пък мацката я познавам от нещо и някъде. Определено не я виждам за пръв път

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 21:58 от Jelly Bean

# 145
Значи от това предаване нищо не става.
Но има надежда. Ако четат тук да вземат да ме наемат. Ще събера поне 2 от 3 двойки със сигурност от кастинга избрани. Естествено срещу подходящ хонорар. То бива, бива...ама .

# 146
  • SF

Бахахаха, той ми я приятел във фейса, бе!!! (Не го познавам лично, но имаме 89 общи приятели, той ми е пратил поканата!)

Светът е малък! Поне ще знаеш дали е останал със съпругата си.

# 147
Аз и без пари бих ги събрала. 😂😂

# 148
Имам общ приятел с новият участник.

# 149
Много мацки ще се окажат с общи приятели с тоя Мишо.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт