Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 749
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Много мацки ще се окажат с общи приятели с тоя Мишо.  Wink
И аз в кюпа. Smile

# 151
  • Пловдив
Браво! Признавам ви за детективи Grinning. Това е Мишо, а инструмента е флай дръм Simple Smile. А сега издирете и жена му... и не... не е от Пловдив :Р

# 152
  • Тра-ла-ла
Имам общ приятел с новият участник.

И аз - 1 бр. Музикант, ъф корс Grinning Учудващо, предвид, че участникът ми е градски.

# 153
Ами този ще излезе Мишо-общия Joy
Във фейса изглежда симпатяга. А дано са някоя положителна и харизматична двойка.

# 154
Изпуснала съм темата.

# 155
Брей- този Мишо много популярен!😀 и на мен ми се видя по симпатичен във фейса!

# 156
  • Terra incognita
И аз имам общ приятел с Михаил. И със систъра - също.
Ама не ми харесва изобщо. Не е мой тип.
Хелем пък рокаджия.
Мишо де, не систъра 😀

# 157
Дами, дръжте се на положение))
Видяхте един петел и веднага се накокошинихте и разкудкудякахте)) Ама не може така, да го видим първо, да го пооскубем, пък после...какъв тоз Мишо с толкоз фенки.))
ПП. Еййй, тъкмо реших да изкарам някакви пари с труд и да съм полезна и веднага някой благородно ще свърши работата безплатно.)) Все пак, ако решат от предаването на качествен консултант да ми пишат на лично))

# 158
Чисто визуално Мишо не е мой тип, така че аз съм пас. Peace

# 159
  • Тра-ла-ла
Ама внимавайте какви ги пишете. Ей, сега ще дойде моралната полиция да ви размаха пръстче как може големи жени да точат лиги като пуберки tooth

# 160
  • Terra incognita
Оф, Джулая, понякога проявяваш като лисковото чувство за хумор, ни в клин, ни в ръкав 🙄

# 161
  • София
Аз си имам вкъщи (вече) един брой музикант, ай нЕма нужда от повече! Joy

# 162
 Klemy , недей така, оркестър ще станат, банда ще правят))
Колкото повече-толкова повече)) Шегувам се де. Вече не вярвам на подбора в този формат или да ги съберат подходящо двойките поне. Защо този като е музикант не са го събрали с Ивана примерно, поне някакви допирни точки щяха да имат.

# 163
  • Тра-ла-ла
Оф, Джулая, понякога проявяваш като лисковото чувство за хумор, ни в клин, ни в ръкав 🙄
Толкова ми е и на мен акъла tooth Що да е ни в клин, ни в ръкав? Не си разбрала майтапа ми ли? Grinning

Защо този като е музикант не са го събрали с Ивана примерно, поне някакви допирни точки щяха да имат.
Рокаджия с чалгаджийка? Вай-вай bishop

# 164
  • Terra incognita
Е, страшна комбинация- бездарна фолк певица с рок музикант. Ще хвърчи перушина още в ритуалната зала 😀
Всъщност, чалгата, която Ивана прави, няма много общо с музиката.
Джулко 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт