Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 726
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Обран бостан ;)
Опаа... Разкрихме професията на Форко. Обикновен шофьор.

А Василена е специална.

Снизхождението, което се демострира тук към недостатъците на жените във формата е обяснимо, но това не променя нищо.  

# 211
Аз много се надявах на детективските способности на съфорумките, но най-важните въпроси не намериха отговор.

Кои са:
Бащата на детето на Васка.
Бащата на Васка.

Коя е новата изгора на Форчо?
Къде се къпе Лиско и на кого е западналата постройка, в която живее?
Каква е точно кашата с отнетия имот на Лиско?

# 212
  • Terra incognita
Ооо, г- н Бънди, личи си, че не си чел по- назад. 😀😀😀
Василена и фамилия отдавна бяха щателно разкостени.

# 213
Аз много се надявах на детективските способности на съфорумките, но най-важните въпроси не намериха отговор.

Кои са:
Бащата на детето на Васка.
Бащата на Васка.

Коя е новата изгора на Форчо?
Къде се къпе Лиско и на кого е западналата постройка, в която живее?
Каква е точно кашата с отнетия имот на Лиско?

Мдаам.......А къде си извършва физиологичните нужди Зарко? Клечи зад лаленцата ли? Joy

# 214
Чичко Ал, светни ни молА ти сА къде се къпе Лисан, нали ти е аверче.

# 215
Лисан се къпа на вън в клозета. Топли си вода в кофа и си полива, готово.
Бащата на Васа само не е под прожекторите.

# 216
  • Terra incognita
Майката на Васа има снимка с детето и един господин. Може би е #той.

# 217
  • София
Къпан е Лисан все пак Simple Smile))

# 218
  • София
Така е като се представяме по телевизията такива каквито НЕ сме. Истината... лъсва! Satisfied

# 219

Ама той и тоалетна ли има Astonished

# 220
  • Обран бостан ;)
Ооо, г- н Бънди, личи си, че не си чел по- назад. 😀😀😀
Василена и фамилия отдавна бяха щателно разкостени.

Не говоря конкретно за Василена, а че като цяло към жените във формата се подхожда снизходително, а мъжете са "разкостени". 

Подобно беше и първото ми мнение тук, а именно какво специално има в тези жени, че да им трябват специални мъже. Никоя от тях не прилича на Натали Трифонова (примерно), да не говорим, че две от тях не са подписвали трудов договор през живота си.

Иначе - чел съм почти всичко. Единственото, което ми убягна е каква снимка ви показа Вокс, че така да ви шашне. В мненията му също не виждам нищо особено. Просто казва това, което би ви било приятно да прочетете.

# 221
Много обичам тая тема и всички вас, обаче малко ми става жал за Лисан от писанията ви. Всички сме на едно мнение за хумора и т.н., ама това за къпането ми е прекалено. Естествено, че се къпе човека, вие го изкарахте гати олигофрена.

# 222
Al_Bundy, колко удобно подминаваш зададените към теб въпроси относно Лиско. Нали го защитаваше? Ето сега е момента да отговориш. Или не ти изнася?

# 223
Не знаех коя е Натали Трифонова  - сега проверих. Кифла с връзки (всеки, който работи в бг телевизиите е с връзки), от типа на Ивана, само че е по-слаба и руса, и се облича по-хубаво.
Всяка жена има право да откаже да бъде с който и да било мъж, когото не харесва - независимо дали е хубав, грозен, беден, богат и т.н. Не решават другите дали си подхождат, дали това заслужава, дали може да намери по-добър - тя си решава. И никой няма право да я съди, да й казва "Ти не му даде шанс", "Ти па за ква се мислиш" и подобни "мъдрости".

# 224

Ама той и тоалетна ли има Astonished
Не може без тоалетна.

Общи условия

Активация на акаунт